Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – PVSK-VEOLIA

Heinrich Róbert: Szeretnénk jó játékkal előrukkolni.

Zalakerámia ZTE KK - PVSK-VEOLIA

Play-out 6. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Győrffy P. A., Goda L., Major Á.

ZTE: Simon - Polster - Bonifert - Vuko - Szabó.

Pécs: Ruják - Funderburk - Dragasevic - Demeter - Brkics.

A play-out hatodik fordulójában csap össze a Zalakerámia ZTE KK és a PVSK-VEOLIA csapata. A zalaegerszegiek legutóbb a Kecskeméttől szenvedtek vereséget, míg a pécsiek a Kaposvártól kaptak ki.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Azt gondolom, hogy a Pécs egy jó csapat, sokszor bebizonyította már a bajnokság folyamán, hogy képesek jól játszani. Szeretnénk mi is hasonlóképpen teljesíteni, jó játékkal előrukkolni. A fiataloknak szeretnénk lehetőséget adni és megpróbáljuk azokat a hibákat kijavítani, amiket Kecskeméten elkövettünk.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: Jelenleg napról napra, mérkőzésről mérkőzésre egyre kevesebb játékos áll rendelkezésre nálunk, ugyanúgy mint más csapatoknál is. Próbáltuk játékosainkat jobban felkészíteni és vigyázni is rájuk, az elmúlt időszakban nem szerepeltünk jól, ez köszönhető annak, hogy nem megfelelően álltunk a dolgokhoz és hogy nem koncentráltunk eléggé. Mi is értesültünk a ZTE keretének változásáról, jelenleg a Simon-Vuko-Szabó hármas a tengelyük, akik a támadások során aktívabbak. Fontos, hogy őket meg tudjuk állítani.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LaBezetekosarakMinden6ó Recent comment authors
LaBe
Olvasó

Nagyon várjuk……….a következő szezont!

zetekosarak
Olvasó

Most nem azért… OSE címer, és a Péccsel játszunk. Hajrá Zete!

Minden6ó
Olvasó

Köszönöm BB1,hogy innen nem tiltottatok minket,mert a ZTE Facebook oldaláról egy tucat embert eltávolítottak!A 13.helyhez és az elmúlt évek kudarc sorozatához nem bólogató emberkékhez azt hiszem burkoltan jött egy üzenet:Nem kelletek,nem kellünk!Nem számít a sok évtizedes szurkolói múlt itt most DIKTATÚRA van!Maradj csendben és tapsolj mindenhez!Szólásszabadságot minden ZTE szurkolónak!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés