Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Pécsi VSK-VEOLIA

Bencze Tamás nem szeretne számolgatni, Csirke Ferenc szűkszavú volt.

Zalakerámia ZTE KK - Pécsi VSK-VEOLIA

Bajnokság, 25. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Dr. Mészáros B., Goda L (Valovics I.)

ZTE: Ware - Thompson - Green - Szabó Zs. - Agafonov.

PVSK: Pongó - Taylor - Budimir - Csirics - Horti.

A Zalakerámia ZTE KK számára a középházban maradás és a minél jobb pozíció kiharcolása a tét a középszakasz előtt. A Pécsi VSK-VEOLIA sem fog tartalékolni, hiszen abban az esetben, ha a DEAC kikap Székesfehérváron, és a baranyaiak nyerni tudnának a zalaiaknál, akkor ők szereznék meg a felsőházat jelentő ötödik helyet.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Muszáj nyernünk, mert vereségünk esetén két rossz forgatókönyv is történhet. A középházban nagyjából mindenkinek ugyanannyi győzelme lesz, és egy győzelem plusz láthatjuk, hogy mennyit jelent. Valakinek könnyen felsőházat érhet, valaki pedig éppen, hogy kicsúszhat még a középházból is. Ha 13 győzelemmel végeznénk, az roppant előnyös lenne, mert a riválisaink közül valószínűleg többen is 12 győzelemmel fognak állni. Ez pedig még a nyolcba kerül szempontjából sokat érhet. A másik forgatókönyv pedig az, amit el szeretnénk kerülni, hogy számolgatnunk kelljen. Előfordulhat, hogy egy vagy két 12 győzelemmel rendelkező csapat is kicsúszik a középházból. Feltéve persze, hogy a Sopron megveri a Szegedet és az Alba pedig a DEAC-ot. Nekünk győznünk kell, és úgy gondolom, hogy az utóbbi két mérkőzésünk összképét, játékát látva erre meg is lesz a reális esélyünk. Annyi biztos, hogy nem lesz könnyű legyőzni a Pécset, hiszen egy győzelemmel könnyen bejuthatna a felsőházba. Papp Péterre továbbra sem számíthatok, Durázi Krisztofer pedig lázas beteg. Utóbbi szereplésére még nem tudom, hogy számíthatok-e.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Kemény mérkőzésre számítok egy nagyon szervezetten játszó csapat ellen. Azért is nehéz lesz, mert a ZTE-t a fanatikus szurkolótábora is támogatni fogja végig. Mindenki játszhat a mérkőzésen, kivéve Antónit és Simont. Őket elveszítettük a teljes idényre.

[totalpoll id=”12886″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit Drahos Gábor, a Miskolc, a Kecskemét, a Hódmezővásárhely, a Jászberény, a Szeged és a Kaposvár korábbi játékosa, a MEAFC jelenlegi vezetőedzője elemezte:

– Roppant egyszerű megtippelni a Zalaegerszeg – Pécs mérkőzést, mert rengeteg másik csapat van még, akit figyelembe kell venni, ha úgy alakulnak az eredmények. Pécsi szempontból egyszerűbb a képlet, nekik mindenképpen nyerniük kell ahhoz, hogy legyen esélyük az ötödik hely megszerzésére. Fél szemüket azért közben a közvetlen riválisok, a DEAC és a Paks eredményein is rajta kell tartaniuk.

Szezon elején a PVSK nagyon beindult, aztán kicsit stagnált. Most kiderül, hogy ez a hullámzás a legfontosabb pillanatban milyen szinten áll.

Én nem gondolnék egyik párharcban sem semmilyen jellegű asszisztenciára, mindenki a saját győzelmét szeretné megszerezni. Ezen a meccsen egy kiváló hangulatú hazai győzelmet várnék. A ZTE is hullajtott fontos mérkőzéseket az utóbbi időszakban, de a pécsi célok ellenére is érzek annyi erőt és offenzívát, hogy bővebb termést zúdítson a pécsi gyűrűre hazai pályán Bencze Tamás együttese.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Muszka7909donnarummaGaligodrszepkaroly Recent comment authors
drszepkaroly
Olvasó

A papírforma alapján tükörsima vendéget várok. Ez a zete egy darab szart nem ér, irány az alsóház!

Muszka7909
Olvasó

Akkor várjál jó sokáig, addig ne is egyél!! ??

donnarumma
Olvasó

Ez hazai lesz

Galigo
Olvasó

.

drszepkaroly
Olvasó

jön az újabb megsemmisítő bukfenc? 😀

Galigo
Olvasó

Akkor elsül, doktor?

Muszka7909
Olvasó

Kicsi Karcsika álmodik a nyomor? ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés