Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – OSE Lions

Folytatná a jó sorozatát a ZTE.

Zalakerámia ZTE KK - OSE Lions

Play-out 3. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, szombat, 18:00
V.: Kapitány G., Ádám J., Boros T. (Forrai S.)

ZTE: Duren - Donaldson - Polster - Vuko - Szabó.

OSE: Washington - Abell - Anderson - Morgan - Anda.

Mindkét fél jó előjelekkel várhatja ezt a találkozót, hiszen az OSE Pécsen, míg a ZTE hazai pályán aratott győzelmet a szerdai játéknapon.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Nagyon rövid volt az időszak a felkészülésre. Fontos szerepe van ilyenkor a frissítésnek és az orvosi csapatnak, akik helyrehozzák az apró sérüléseket, amelyek ilyenkor azért már javában benne vannak a játékosokban. Egy komoly csapat az Oroszlány, komoly motivációval. Fizikális együttesről van szó, amelynek ha megtudjuk törni a ritmusát, akkor remélhetőleg fel tudjuk venni velük a versenyt. Mindenképp szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat. Nem tudom, hogy ki fog rendelkezésre állni és ki nem. Az utóbbi időszak erről szól, elég nehéz szituációban vagyunk, de megteszünk mindent.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Ilyenkor, amikor a menetrend szerint két meccsünk van egy héten, leginkább a felkészülés alatt a regenerálódáson van a hangsúly. Szeretnénk minden mérkőzésre úgy felkészülni, ahogy csak tudunk és utána próbáljuk jó energiával befejezni a szezont. A ZTE egy jó csapat, jó formában vannak és két győzelemmel kezdték a play-outot, ráadásul két erős csapatot vertek meg, a Kaposvárt és a Kecskemétet. Motiváltak, hogy a ligában maradjanak és megőrizzék a helyüket, szóval egy nagyon kemény mérkőzés lesz ez a számunkra, de annyi meccset akarunk megnyerni, amennyit csak tudunk, úgy megyünk oda, hogy keményen játsszunk és harcoljunk, majd meglátjuk, hogy ez mit hoz majd. Csakúgy, mint az elmúlt két meccsünkön, Bailey és Bíró Olivér nem tud pályára lépni.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
royalka Recent comment authors
royalka
Olvasó

Frissítsétek már kérlek a tabellát. Nagy nehezen tudtunk nyerni kettőt egymás után, aktualizáljátok ezt kérlek, ne a hetekkel ezelőtti állás legyen már fent. Köszi

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés