Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

Bencze szerint az életük múlhat a holnapi meccsen.

Zalakerámia ZTE KK - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 8. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, szombat, 18:00
V.: Praksch P, Csabai-Kaskötő B., Goda L. (Várhalmi Zs.)

Zalaegerszeg: Simon - Johnson - Williams - Szabó - Agafonov.

Szeged: Miliszavljevics - Wirth - Balmazovics - Krapic - Asbury.

Két csalódott csapat méri össze tudását egymással a bajnokság 8. fordulójában, ráadásul hasonló előzménnyel, mert mindkét együttes hazai pályán szenvedett vereséget egy végletekig kiélezett mérkőzésen, így nemcsak a fizikai, hanem a mentális felkészülés is helyet kapott a héten.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Nekünk majdnem, hogy az életünk múlik a holnapi mérkőzésen. Persze a szurkolóink miatt nem mindegy, hogy szép, vagy gyenge játékkal nyerünk-e, de eredmény szempontjából az a legfontosabb, hogy bárhogyan is, de győzzünk. Az elmúlt három találkozónkat elveszítettük, ebből kétszer itthon kaptunk ki. Meg kell törnünk ezt a jeget és azt gondolom, hogy a srácok készen állnak erre. Ez nem lesz könnyű, mert az ellenfelünk akárhol mérkőzött meg, nem játszott alárendelt szerepet, még Körmenden sem. Azt gondolom, hogy nehéz lesz, de Zalaegerszegen muszáj nyernünk. Elsősorban saját magunkra kell figyelni, arra a hozzáállásra van szükségünk, mint ami volt a Pécs ellen és akkor jó esélyeink vannak. Fontos lesz, hogy jól koncentráljunk, mert például a PVSK elleni utolsó négy percben elkövettünk olyan hibákat védekezésben, amik egészen addig jól működtek. Azon a meccsen tízzel több támadásunk volt, mint az ellenfelünknek, köszönhetően a támadólepattanóinknak és szerzett labdáinknak. A hármast és a büntetőt ugyanúgy dobtuk, mint ők, de a duplákat sokkal rosszabbul. Ha a Pécs ellen is partiban voltunk, amely egy nagyon jó csapat, akkor azt gondolom, hogy a Szeged ellen nyernünk kell, ha ugyanazt a játékot hozzuk. Ezzel nem degradálom a holnapi ellenfelünket, de azt gondolom, hogy Csirke Ferenc alakulata erősebb játékerőt képvisel, de nyilván ezt a pályán nekünk meg kell mutatnunk, hogy a múlt heti produkciónk nem volt véletlen és akkor tudunk győzni. Nem lesz hiányzónk a találkozón.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Az elmúlt fordulóban egy nagyon fájó vereséget szenvedtünk el, már megvolt a meccs, amikor egy hibát követően hosszabbítás lett, majd a végén sajnos kikaptunk. Ha ránézünk a tabellára, sokat elmond, hogy milyen meccs vár ránk, mert szerintem a ZTE sem ott van, ahol szeretne lenni, nekik sem sikerült jól eddig a szezon. Nagyon nehéz meccsre számítok, ők is gyakorlatilag egylabdás meccset játszottak a Péccsel hazai pályán. Szerintem leginkább az lehet a döntő faktor, hogy mentálisan ki lesz jobb állapotban. A Zalaegerszeg mellett szól persze a hazai pálya, viszont irányítót még nem sikerült igazolniuk, így ők is négy légióssal fognak felállni. A küzdésről, futásról nem szeretnék beszélni, mert ezek alap dolgok, inkább a pszichológia az, ami elbillentheti a mérleg nyelvét. Teljes kerettel fogunk kiállni holnap.

[totalpoll id=”35069″]

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
BódyGuccsiCinóber59VizoFenyőDoktorMVP Recent comment authors
BódyGuccsi
Olvasó

Talán meglesz…Mindenesetre az edző bá’ elmehetne, vihetné Djuricot és a Simont is. Gyalázat ami a pályán folyik! Ha a csapat nem az edző buktatásán dolgozik, akkor nagy a baj!

BódyGuccsi
Olvasó

Mintha melegnek tűnne az a pad…..16 a Szegednek!!! Tomika!!! Jöhetnek a minuszolos gy@kerek!!!

Cinóber59
Olvasó

Ezt a meccset hozni kell “Mester”!!!Kapjátok össze magatokat!
Hajrá Zte KK

Vizo
Vendég
Vizo

Ma minden eldől….

Fenyő
Vendég
Fenyő

Nem a Szegedet lenézve,de ez a holnapi meccs hazai pályán kötelező még 4 légióssal is.Ha holnap sem sikerül,arra semmi kifogás,magyarázat nem lesz elfogadható.Egy dolog lesz abban az esetben elfogadható,ha felállsz végre a kispadról Tomi vagy felállítanak.

DoktorMVP
Olvasó

“Nem lesz hiányzónk a találkozón.”
De lesz, és ezt mindannyian tudjuk.

teliver
Olvasó

Szeged az A-csoport leggyengébb csapata…100% play out!
ZTE 20 ponttal fog nyerni holnap este.

Beniben
Olvasó

“Nem lesz hiányzónk”……….
Csak egy játékmester:))) az meg nem szàmít!
Ha kikapunk – bármilyen játékkal – valami tenni kell és menni kell…

Portik
Vendég
Portik

Akinek ez nem tetszik az maradjon otthon!Aki meg kimegy az buzdítsa a csapatot még ha közel a play out is!Tehát ha nem tetszik se az edző se hogy nincs írányító nem kell kimenni!?

BódyGuccsi
Olvasó

A minuszolós gyökerek szerint nem…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés