Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

A ZTE és a Szeged is megkezdi szerdán a bajnokságot.

Zalakerámia ZTE KK - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 1. forduló
Zalaegerszeg, szerda, 18:00
V: Kapitány Gellért, Frányó Péter, Major Ádám

Zalakerámia ZTE KK: Trice - O'Reilly - Polster - Ostojic - Smith.

Naturtex-SZTE-Szedeák: Balogh - Person - Starovlah - Bognár - Roberson.

Szerdán befejeződik az első forduló, mikoris a ZTE hazai pályán fogadja a Szeged csapatát. Ami a tavalyi szezont illeti, az a vendégeknek sikerült jobban minden téren, hiszen nem csak, hogy rájátszásba jutottak, – ahol a bajnok Falco ütötte őket ki, míg a ZTE utolsó négyben végzett – de a kupában két bravúrt is bemutatva – a Falco és az Alba legyőzésével – ezüstérmet szereztek. Zalaegerszegen az igazolásokkal és az edzőcserével remélik, hogy rögtön az első fordulóban sikerül az, ami tavaly egyszer sem, és legyőzik a Szegedet.

Sebastjan Karsovec, Zalakerámia ZTE KK: Végre eljött az idő amire vártunk és mi is megkezdjük a bajnoki küzdelmeket. Az előszezonunk nagyszerűen sikerült, persze nem vagyunk még csúcsformában, hiszen sok új játékost kellett beépítenünk. Úgy érzem minőségi keretet raktunk össze, amivel kompetitívek leszünk majd az egész szezonban. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a Szeged ellen, tavaly is nagyon jól szerepeltek a bajnokságban is, hát még a kupában, emellett pedig tele vannak tapasztalt és kiváló játékosokkal. Nagyon tiszteljük őket, de természetesen győzelemmel szeretnénk kezdeni az évet hazai pályán. A múlthéten kis influenza ráijesztett az öltözőnkre, de szerencsére most már mindenki készen áll az idénynyitóra.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Kicsit későn állt össze a keretünk, de úgy érzem sikerült az eltervezett munkát elvégeznünk a felkészülési időszakban. Nap mint nap keményen dolgozunk, hiszen annak ellenére, hogy erős edzőmeccseket játszottunk, a bajnokság teljesen más kávéház. A Zalaegerszeg teljesen átalakult az előző szezon óta, új keret, stáb és edző van náluk, így nyilván nehéz levonni bármilyen következtetést az előző idénybeli összecsapásainkról. Az látszik, hogy a két hátvéd szabja meg a játékukat, gyorsan játszanak, őket kell mindenképpen megfognunk. Emellett arra számítok, hogy védekezésben nagyon kemény lesz a ZTE. Szatmári Zsombor egész biztosan nem fog pályára lépni szerdán, ami azért is érvágás, mert nagy szerepet szántunk neki a fiatalszabály teljesítésében, ő azonban egy ideig még nem lesz bevethető.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
royalkabbzte Recent comment authors
royalka
Olvasó

A klub facebook oldalán 19 óra van feltüntetve , javításra nem került még sor. Legalább erre figyeljetek, vagy ne pizzafutárt alkalmazzatok. Nagyon bosszantó, hogy már az első meccs időpontja hibás. Nem 19, hanem 18 óra! Hajrá ZTE!

bbzte
Olvasó

Bár nehéz lesz, ezt most illene behúzni, mivel nálunk korábban összeállt a keret. Sérülésmentes meccset mindkét csapatnak! Hajrá ZTE!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés