Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

Szrecsko Szekulovics szerint muszáj megnyerniük ezt a mérkőzést.

Zalakerámia ZTE KK - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 25. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, szombat, 18:00
V.: Földházi T., Söjtöry T., Kovács N. (Fekete L.)

ZTE: Duren - Donaldson - Bonifert - Vuko - Glenn.

Szedeák: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzeletovics - Dickey.

A válogatott szünet miatt egy kicsit hosszabb kihagyás után újra pályára lépnek a csapatok az élvonalban. A 25. forduló egyik találkozója a Szeged zalaegerszegi vendégjátéka lesz.

Luca Bechi, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Remek időszak van mögöttünk, jó heteket töltöttünk el a munkával. Az új játékosunkat megpróbáltuk minél jobban beépíteni a csapatba, hiszen nem sokkal a szünet előtt érkezett hozzánk. Tudjuk, hogy a Szeged egy jó csapat, a játékosaik nagyon atletikusak és jól kosárlabdáznak együtt. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a csapatom készen áll, egyre jobb a kémia közöttünk. Biztosak vagyunk benne, hogy keményen fogunk játszani és szeretnénk megnyerni a találkozót. Mindenki rendben van, nincs sérültünk.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Ez a háromhetes szünet nagyon jól jött, regenerálódott a csapat, miközben próbáltuk kijavítani a hibáinkat. Kemény periódus áll előttünk, a bajnokság vége felé járunk, sok meccs vár ránk. A Zalaegerszeg szerintem jól játszott az utóbbi időben, ráadásul új edző és új játékos is érkezett hozzájuk nemrég. Mindig nehéz náluk játszani, de nekünk fontos ez a meccs, harcolunk azért, hogy minél jobb pozícióba kerüljünk a tabellán. Ha minden rendben lesz, akkor muszáj megnyernünk ezt a mérkőzést. Polányi Kristófnak megműtötték a kezét, rajta kívül mindenki bevethető.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés