Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – MVM-OSE Lions

Mindkét csapat három vereség után javítana.

Zalakerámia ZTE KK - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 12. forduló
Zalaegerszeg, Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00.
Játékvezetők: Tőzsér Dénes Kelemen, Söjtöry Tamás, Major Ádám (Téczely Tamás)

Zalaegerszeg: Trice - O'reilly - Polster - Zsíros - Ostojic.

Oroszlány: Ruják - Dimitrijevics - Carev - Calloway - Krestinin.

A Magyar Kupa szempontjából is fontos találkozó következik Zalaegerszegen, ahol a 6. helyen álló ZTE, Sebastjan Krasovec korábbi csapatát, a 9. helyezett Oroszlányt fogadja.

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK:
“Nehéz meneten vagyunk túl, három idegenbeli mérkőzés, három vereség a Falco, a Szolnok és a Paks ellen, vissza kell térnünk az alapokhoz ahhoz, hogy újra jó eredményt érjünk el. Fontos lesz, hogy energiában felvegyük a versenyt az OSE-val, védekezésben pedig elengedhetetlen a javulás az elmúlt hetekhez képest ahhoz, hogy sikerrel vegyük a szombati akadályt. Sokat jelent, hogy végre újra otthon léphetünk pályára, ahogy szurkolóink támogatása is. Ez a mérkőzés sorsdöntő a kupa miatt, így teljes mértékben erre koncentrálok. Szép éveket töltöttem Oroszlányban, a csapat felével együtt dolgoztam, semmi negatív érzés nincs bennem velük kapcsolatban, de holnap remélem mi örülhetünk a meccs végén. Smith állapota sokat javult, úgy tűnik mindenki harcra kész.”

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Nagyon fontos és nehéz mérkőzés vár ránk Zalaegerszegen, de szeretnénk bebizonyítani, hogy képesek vagyunk a bravúrra. Ehhez védekezésben sokat kell javulnunk, idegenben különösen nem fér bele, hogy 90 pontnál többet engedélyezzünk ellenfeleinknek. A ZTE sokat fejlődött a tavalyi szezonhoz képest, nem szabad könnyű kosarakat engednünk, kemény agresszív védekezés kell a sikerhez. A hetet mindenki végig edzette, így remélhetőleg nem lesz hiányzónk holnap.”

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Muszka7909DennistormaBorbély LajosPojaca Recent comment authors
torma
Olvasó

Holnap otthona a ZTE-nek nyernie kell mindenképpen. Különben nincs megbocsájtás ezért a 3 fiaskóért. Több tüske a köröm alatt már nem fér el. Krasovectől is több erélyességet várok el!

Pojaca
Olvasó

Ezzel a kerettel Pakson simán nyerni kellett volna,még Smith nélkül is! Kacsa, Jani, Edwin, Grubor, gyakorlatilag 4 ember ellen voltunk 8an. Nem túl biztató, hogy a 3 idegenbeliből nem tudtunk egyet sem megnyerni, mégha ebből 2 a legerősebb ellenfelek ellen is volt. Hazai pályán nagy arányú győzelmet várok a gyenge Ose ellen.

Borbély Lajos
Olvasó

Az OSE sötét ló, ha Smith nem vagy keveset tud játszani, nem lesz egyszerű. A paksi mérkőzés nagyon arcpirító volt (Csirke jól “altatott” a mérkőzés előtt..). Az a minimum, hogy ezt behúzza valahogyan a csapat.
Zsírosnak itt az újabb lehetőség, hogy hosszútávon több percet harcoljon ki magának. Hajrá!

Dennis
Olvasó

Mire verwd magad, évwk óta alsóházi csapat vagytok.

Több alázat!

Muszka7909
Olvasó

Azért annyira te se szálj el a csapatodtól,alázatra meg pont neked van szükséged te csíra

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés