Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – MVM-OSE Lions

Idegenben javítana az Oroszlány.

Zalakerámia ZTE KK – MVM-OSE Lions

Bajnokság, 17. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Praksch Péter Árpád, Farkas Gábor, Nyilas István (Téczely Tamás)

ZTE: Parks - DeCosey - Polster - Barnett - Holton.

OSE: Ihring - Carev - Miliszavljevics - Minchev - Burns.

A bajnokság 17. fordulójában játszik egymással a Zalaegerszeg és az Oroszlány csapata. A hazai együttes legutóbb a KTE ellen lépett pályára, és izgalmas mérkőzésen aratott közel tízpontos győzelmet. Az Oroszlány nincs jó formában, hiszen az elmúlt négy találkozóját elveszítette.

Emir Mutapcic, Zalakerámia ZTE KK: Számunkra az első és legfontosabb feladat az volt az Oroszlány elleni felkészülés során, hogy a Kecskemét utáni mérkőzésen elszenvedett sérüléseinket helyrehozzuk. Jelenleg vannak páran, akik nem hogy sérültek, de betegek is, ami eléggé megnehezíti a helyzetünket, hiszen az MVM-OSE Lions ellen is a győzelem a cél. A legnagyobb problémánk azonban a koncentrációnkkal van, amit kapásból szombaton ki is szeretnénk javítani. Egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok és remélem, hogy lesz elég csapaterőnk, hogy jól teljesítsünk.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Nincs mit titkolni, jelen pillanatban nem néz ki jól a csapat… Számos sérülésből adódó problémánk van, illetve négy mérkőzést veszítettünk sorozatban, ami azért árt a csapat lelkesedésének. Számunkra a legfontosabb az lesz, hogy újracsoportosuljunk és a pozitív mentalitásunkat helyreállítsuk. A ZTE sok változtatáson ment keresztül az elmúlt időszakban, mindenképpen javuló tendenciát mutat, ezért nagyon fontos, hogy még most megszerezzük ellenük a győzelmet. Nehéz dolgunk lesz, főleg mivel Zalaegerszegen mindig nehéz mérkőzést játszani, de egy nagyon fontos győzelem a cél, amiért mindent meg fogunk tenni.

26 hozzászólás

26
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Kék-FehérHaramiás JózsefDeruloZTE01MAFCdrukker Recent comment authors
Kék-Fehér
Olvasó

Harcra fel győzni kell! Hajrá ZTE!

JólnézünkMIKI
Olvasó

Turul!
Puskás Artúr helyett Stevan Tot?

turul
Olvasó

Lesz még itt meglepetés a szakmai fenomén önkormányzattól.Felkészül Stefan Tot

Holló
Olvasó

Értem én…szóval ez a szerencsétlen Puskás elviszi a balhét! Jön Stevan helyette akit nagyon szerettem a 90-es években…kár,hogy volt akkor egy Danone Honvéd…Polgármester úr kedvence mikor viszi el a balhét? Milyen magyar magot csinált??? Ki ez,hogy Szöszire nem várt?? Dusánnak feltételeket szabott?? Ki ez??? B csoportos Kanizsa Jancsi?? Zalaegerszegi kosárlabda szégyene vagy!! Te ezért a szarért,amit csinálsz nem kapsz feltételeket meg két hetet??? TAKARODJ!!!

turul
Olvasó

Bízom bent, hogy Puskás lesz annyira tökös, hogy ki teregesse a szennyest!

Holló
Olvasó

Én is remélem…

zterulez
Olvasó

Nyilván elvitetik majd vele a balhét. Mármint Artúrral. Az a lényeg, hogy a pénzcsapok Bognár Ákos és kebelbarátja Stárics Kornél irányítása alatt maradjanak. Addig, amíg a röplabdás az önkormányzattól átnyúl a szakmai igazgató feje felett, nem lesz Zalaegerszegen minőségi kosárlabdázás.

turul
Olvasó

Hülye lenne elvinni. Inkább borítsa a bilit. Szerintem meg a “röplabdás” kis hal ehhez. Feljebbről irányítanak.

Haramiás József
Olvasó

A röpis fiú valóban kis hal a bulihoz.Itt inkább az irodában kéne körülnézni!

turul
Olvasó

És a polgármesteri hivatalban.

Haramiás József
Olvasó

És nem csak S. K. ra gondoltam!!!

Holló
Olvasó

Ez is egy bohózat,hogy nem tudni ki a klub…ezek az emberek kosárlabda címszó alatt mit tettek le? 3-13-nál egy profi klubnál már fejek hullottak volna…olyan nem történhetett volna,hogy a szakmai igazgató feje felett átnyúlnak…és még lehetne sorolni tovább is. A sok idióta azt mondja miattunk szurkolók miatt nem jönnek ide mínőségi játékosok…arra gondolom senki nem gondol,hogy a játékosok sem hülyék és látják mi folyik itt. Mert profi klubtól mi nagyon messze vagyunk…

Holló
Olvasó

Nincs mese nyerni kell! A bentmaradáshoz ez hazai pályán kötelező győzelem! A sorsolásunk olyan nehéz,hogy ennél csak nehezebb meccseink lesznek. Ezt hozni kell hazai pályán! Ebben a szezonban más cél nincs csak a bennmaradás. Abban is bízom,hogy győzelem esetén nem lesz hurráhangulat, nem indul be újra a sikerpropaganda gyár,mert nyertünk kettőt és helyén lesz kezelve! Rá kell nézni a sorsolásunkra,ami szinte a reménytelen kategória! Talán a következő három meccs,ami még talán hozható én a többire sajnos nem látok esélyt! Lényeg a lényeg a holnapit mindenképp nyerni kell!

zterulez
Olvasó

OSE, ASE, Pécs, Nyíregy kvartettből mindenkit meg kell majd vernünk + akit még lehet, és bízni abban, hogy az említett négyes minél többet bakizik. Úgy talán egy play out hazai pálya kicsúszhat.

MAFCdrukker
Olvasó

Úgy tudom, hogy lesz középszakasz is, ahol minden meccs rangadó lesz. Úgyhogy annyira még nem drámai a helyzetetek, ha elkezdtek nyeregetni.

zterulez
Olvasó

A fogadkozások, ígérgetések ideje lejárt. Amelyik csapat bent akar maradni, annak nyerni kell. Kiemelten fontos találkozó, hajrá ZTE!

torma
Olvasó

Tisztelt Coach!

Amikor azt mondja,hogy sok a sérültünk,akkor a Simó Bence miért is nem játszik?
Semmilyen magyarázatot nem hallottunk erről!A jól fizetett 2 magyar helyett simán beférne!

Minden6ó
Olvasó

Nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek a szerdai győzelem utáni közönség(es)reakciókon…felálva tapsolnak!?Ha a gyereked 6 egyes után haza visz egy hármast vagy egy négyest felálva tapsolod?Amikor tudod jól, hogy pótvizsga lesz???Tavaly is pótvizsga volt!Idén is az lesz.Természetesen se a szülő se a korrepetáló tanár se a gyerek nem hibás.És annak a kis körnek mégis tetszik!Évekig megy a bukdácsolás 2 lehetőség van!Drasztikus változás vagy osztályismétlés.Most a tulajdonosok és az ügyvezetés keresik azt a megoldást, hogy mindenképp maradjanak a döntéshozóik.Úgy néz ki erre a kosárlabda társadalom kb 30%vevő is Egerszegen.Hát Hajrá!

Hobó Fan
Olvasó

A győzelmet a játékosok megérdemelték, de a klub vezetés nem!

ZTEKK1979
Olvasó

Tudod ha szeretnénk, hogy a ZTE KK maradjon NB1/A-s csapat akkor kellenek a pozitív visszajelzések a csapat játékosainak. Ők mind emberek akiket ki kell rángatni a ….-ból.
A taps 99%-ban nem a vezetőségnek szólt abban biztos lehetsz!

Derulo
Olvasó

Mit kellene ha győz a csapat? Fikázni meg köpködni? Csapat mögé kell állni, máshogy nem lehet ebből a sz.rból kijönni.. Így is nyakig ér már…

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá OSE !
Szurkolunk nektek nagyon !

ZTE01
Olvasó

Bohócok vagytok mind a ketten:D

ejjha
Olvasó

Az ilyen mérkőzést tenném be az M4 műsorába,biztos sokan néznék a jó értelemben véve öldöklő küzdelmet.

Horvath Bela
Olvasó

Az a pénteki javítás kitart a szombati meccsre is?

Eresz
Olvasó

Hajrá ZTE !!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés