Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Kometa Kaposvári KK

Hazai pályán folytatná győzelmi sorozatát a ZTE, míg a Kaposvár idegenben javítana.

Zalakerámia ZTE KK - Kometa Kaposvári KK

Bajnokság 5. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Praksch Péter Árpád, Goda László, Makrai Márton (Forrai Sámuel)

Zalaegerszeg: Trice - O'Reilly - Polster - Ostojic - Smith.

Kaposvár: Aris - Puska - Griffin - Gabric - Hughes.

A bajnokság 5. fordulójában a Kaposvár, a jó formában lévő Zalaegerszeg együtteséhez látogat. Két győzelem és két vereség mindkét csapat mérlege. Míg az utolsó mérkőzésen a ZTE a Honvéd ellen aratott győzelmet, addig a KKK az Oroszlány ellen maradt alul.

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “Egy újabb kemény mérkőzés következik, a Kaposvár már a címvédő Falco ellen is megmutatta, hogy mire képes. Tapasztalt, küzdős csapat az ellenfelünk, akiket idén egy remek szakember vezet. Biztos vagyok benne, hogy rendkívül nehéz dolgunk lesz. Nagyon fontos, hogy koncentráltnak kell lennünk mind támadásban, mind védekezésben, az utóbbinak kulcsfontosságú szerepe lesz, a Kaposvár ugyanis olyan játékosokkal rendelkezik, akik bármikor képesek eldönteni a mérkőzést. Nálunk mindenki egészséges és bevetésre készen áll, izgatottan várjuk a szombati találkozót.”

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: “A következő ellenfelünk egy nagyon fiatal és tehetséges csapat. Sok figurával játszanak, és remekül osztják meg a labdát egymás között. A Zalaegerszeg öt kiváló légióssal rendelkezik, illetve a helyi, magyar játékosok is értékes perceket nyújtanak a csapatnak. A Zalaegerszeg remek dobókkal van tele, így nagyon fontos szerepet fog játszani, hogy miként védekezünk ellenük. Szorosan rajtuk kell maradnunk, hogy játékosaikat minél nehezebb dobásokra kényszerítsük. Ezen kívül pedig annak is kulcsfontosságú szerepe lesz, hogy mi diktáljuk a tempót a mérkőzésen, a ZTE-nek kelljen felvennie a mi ritmusunkat, ne pedig fordítva.”

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ejjhabbzteKaposkosár KKKGecse J. MárióDennis Recent comment authors
Dennis
Olvasó

Szoros ki-ki meccsnek tippelném ezt a párharcot, de így Griffin és Hughes nélkül ZTE győzelem lesz.

Gecse J. Márió
Olvasó

Én mást olvastam. “Griffin sportszerűtlen hibát kapott, s mivel volt már egy technikaija, kiállították. … Hughes-t is kiállították, mert is begyűjtött egy sportszerűtlent a technikaija mellé”

Kaposkosár KKK
Olvasó

Jól néznénk ki ha nem játszhatnának ..!
Országos 2 es !
Hajrá Kométa !

bbzte
Olvasó

Ahhoz lesz azért nekünk is egy-két szavunk…..Hajrá ZTE!

ejjha
Olvasó

Velük együtt lesz ZTE győzelem!

HajraKapos
Olvasó

Ha már védekezést említ a Mester, akkor legalább lássunk is belőle valamit, mert átlag 90 pont körül kapni, nem egy jó teljesítmény. Azzal, hogy megpróbáljuk túldobni az ellenfeletb elég kétélű fegyver. Próbáljátok meg javítani, mert középszakasz nélkül minden győzelem nagyon fontos.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés