Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Kaposvári KK

Nikola Lazics: A Zalaegerszeg nem olyan rossz csapat, mint amit mutat a tabella.

Zalakerámia ZTE KK - Kaposvári KK

Bajnokság, 26. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, szombat, 18:00
V.: Kapitány G., Nagy V., Boros T. (Várhalmi Zs.)

ZTE: Duren - Donaldson - Bonifert - Vuko - Glenn.

KKK: Curry - Krnjajski - Rivers - Hendlein - Allen.

Az utóbbi időben egyre jobb formát mutató, ám az előző fordulóban a Szolnoktól vereséget szenvedő Kaposvár látogat ahhoz a Zalaegerszeghez, amely legutóbb a Jászberényt verte egy hosszabbításos találkozón.

Luca Bechi, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: A legfontosabb, hogy megtartsuk azt az intenzitást, ami volt Jászberényben és hogy megint győztesen hagyjuk el a pályát. Tudjuk, hogy csak pár napunk volt pihenni és felkészülni, de ez van, ki kell futnunk a pályára és úgy harcolnunk, mint azt legutóbb tettük. Minden játékosom készen áll, nincs sérültünk. Mivel kétszeres hosszabbítást játszottunk, ezért fontos, hogy mély rotációval dolgozzunk és mindenkit játékban tartsunk.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Mindkét csapat számára fontos mérkőzés előtt állunk. Biztos, hogy nem lesz könnyű feladat ott játszani és jó eredményt elérni. Elsősorban azért, mert a Zalaegerszeg nem olyan rossz csapat, mint amit mutat a tabella. Az öt külföldi játékosuk a válogatott szünet óta jól játszik. Főként a kinti három pozícióban szereplő amerikai légiósaikra kell odafigyelnünk, mindhármuknak benne van a pont a kezében. Örülök, hogy visszatérhetek Zalaegerszegre, ahol sok szép évet töltöttem el, de éppen ezért tudom, hogy mindig nehéz ott játszani, még úgy is, hogy most nincs közönség. Mint mondtam, a kinti soruk nagyon erős, de Glenn és Vuko is jó teljesítményre képes, minden posztra van meghatározó emberük. Most nyertek Jászberényben, biztos, hogy jó hangulatban várják a mérkőzést. Voltak problémáink, a héten Curry nem nagyon tudott edzeni, de remélem, hogy ott lesz a csapattal és tud segíteni nekünk. Szeretnénk jobban játszani, mint a Szolnok ellen és jó eredményt elérni.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
IndiánMagyarFerencKorcz Attila Recent comment authors
Korcz Attila
Olvasó

A ZTE mi vagyunk, mi akiknek évtizedek óta együtt dobban a szívünk. Jelenleg kevés játékos ismeri azt, hogy mit jelent a ZTE mezt felvenni, mit jelent 62000 embert képviselni (sőt a megyében 268 ezer embert), mit jelent egy négyszeres bajnok és négyszeres kupagyőztes mezét felvenni. Itt ahol legendák születtek és történelmi sikerek! A város számára a kosárcsapat több, mint egy klub, több, mint egy szponzorálható reklámfelület. Számunkra ez a közösség, a ZTE-nek nem közönsége van, hanem közössége! Én nagyon szerencsés vagyok, mert megéltem, hogy a csapat bajnok és kupagyőztes is lett fiatalkoromban. Otthon a szobámban a falon van egy szelet… Olvass tovább »

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Sajnos ez már a múlt. Jelen az teljesen más sajnos. Amúgy egyetértek veled.

Indián
Olvasó

Szép emlékeket idéztél fel…én még arra is emlékszem amikor az első bajnoki döntő után vonatoztak a bajai szurkolók…de visszahozták a srácok azt a döntőt, remélem most is visszahozzák ezt a bajnoki idényt…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés