Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Kaposvári KK

Bencze Tamásék számára csak a győzelem az elfogadható, Ivkovics izgalmas meccset vár.

  •   

Zalakerámia ZTE KK - Kaposvári KK

Bajnokság, 15. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Minár L., Boros T. (Bodrogváry I.)

ZTE: Bibbins - Johnson - Williams - Szabó - Agafonov.

Kaposvár: Davis - Norfleet - Ponjavics - Hendlein - Lalic.

A Kaposvár ellen javítana a Zalaegerszeg, amely a legutóbbi két mérkőzését elveszítette, míg a somogyiak a Debrecen ellen maradtak alul szoros meccsen, hazai pályán.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Nyilván a helyzetünk adott. Az elmúlt két meccsen veszítettünk, ez igaz. Hogy esélyesebb csapatok ellen-e, azt ítélje meg mindenki. Ami a lényeges, hogy az elkövetkezendő három mérkőzésünkön minimum kettőn nyernünk kell és Oroszlányban nem lesz könnyebb, mint itthon. Ennek tudatában ez a Kaposvár elleni összecsapás nagyon fontos nekünk, ezt mindannyian tudjuk. Úgy készülünk, hogy győzzünk, más eredmény nem is lenne elfogadható a számunkra. Nemcsak azért, mert idegenben megvertük őket, hanem azért, mert a sorsolásunk is olyan, meg a bajnokság is olyan, hogy itt már nem lehet hibázni. Ha nagyon lesarkítom a dolgot, a célunk eléréséhez, azaz a nyolcba kerüléshez van még huszonkettő meccsünk, ami a középszakaszt és az alapszakasz hátralevő részét jelenti. Minden győzelemmel ehhez közelebb állunk és szeretnénk ezt minél hamarabb bebiztosítani. Ehhez holnap az első lépést meg kell tennünk. Egyrészt egy edzőváltás valamilyen szempontból felrázza a csapatot, inspiráltabbak lesznek a játékosok, bizonyítani akarnak az edzőnek. Másrészt, hogy stílusban mennyire változik meg a Kaposvár, mennyire változtatja meg a játékukat Sztojan Ivkovics, az szerintem nem egy-két meccsen bizonyosodik be. Az azért látszott, hogy voltak már új motívumok a játékukban a Debrecen ellen is, várhatóan holnap még talán több is lesz. Ettől függetlenül, hogy ha a saját dolgainkkal rendben leszünk, ha azt játsszuk amit kell, amit megbeszélünk, akkor győzni fogunk. Nem gondolom, hogy ez könnyű menet lesz, mint ahogy egyetlen meccs sem az ebben a bajnokságban, de mint ahogy mondtam, nálunk ez nem lehet kérdés. Ha eggyel eggyel, ha tízzel tízzel, ha szép játékkal szép játékkal, ha nem szép játékkal, akkor nem szép játékkal, de a győzelmet meg kell szerezni. A sérülésekkel nem állunk jól, Djurics és Agafonov is hátproblémával küszködött, mindketten infúziókúrát kaptak. Remélhetőleg holnap pályára tudnak lépni, mert nélkülük centerposzton elég vékonyak lennénk. Doktor Péter pedig beteg volt, tehát volt gondunk bőven, nem nagyon tudtunk tízen edzeni eddig. Talán a mai délutáni tréningen tudunk 5-5 ellen is játszani, ebben bízom.

Sztojan Ivkovics, a Kaposvári KK szakmai igazgatója: Mindenki egészséges, ez a legfontosabb a számunkra. Jó meccset játszottunk a DEAC ellen, most megpróbálunk még tovább fejlődni, hogy végső céljainkat elérjük. A ZTE nagy tervekkel vágott neki a szezonnak, amihez meg is van a megfelelő játékosállománya, csak sérülések akadályozták őket abban, hogy jobban álljanak a tabellán. Úgy tudom, most ott is mindenki egészséges, úgyhogy egy izgalmas meccset várok.

  •   
11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Tomika2gyógyegérFenyőTóth Istvánantikosar Recent comment authors
Tomika2
Vendég
Tomika2

Ha ma kikap a ZTE, akkor Benzce jövő héttől edzhet a lányokkal.

cipofuzo
Olvasó

Bencze Tamás, Stárics Kornél! Szedjétek össze magatokat!
Egy hordóhasú, kövér, hájfejű menedzser már keresi az új embereket a helyetekre…

antikosar
Vendég
antikosar

Remélem már meg is találta! Három meccsből kettő győzelmet szeretne minimum a mester de ha nem jön össze akkor remélem magától takarodik el innen!

Tóth István
Olvasó

A manager Úr kereshet ide akárkit, de itt nem eszik többet a húsos fazékból!Először súgott majd elfelejtette megköszönni a mások által kiharcolt sikereit!

Fenyő
Vendég
Fenyő

1 év ámokfutás után nem kell nekik már összeszedni semmit.Ezt erőlködésnek hívják,ami már jó ideje megy a klubnál.Új impulzus kell a zalai kosárlabdába,új emberekkel.

gyógyegér
Vendég
gyógyegér

Hiába vinnyogtok. Az edzőcserét el tudom képzelni, de az ügyvezető marad. Amíg jobboldali város vagyunk (5 év) addig a vezetésben nem lesz változás. Nem az ügyvezetővel van itt a gond, hanem a szakmai munkával.

antikosar
Vendég
antikosar

Ide teljes változás kell nem elég csak az edzőt leváltani már!Sok az ingyenélő a klubnál azoknak is menni kellene.

Somogy011
Olvasó

Hajrá KKK mindent bele srácok !

Beniben
Olvasó

Sok beszédnek, sok az alja…
Az eredmények minősítenek!

KPSVRKK
Olvasó

Akárhogy is lesz, tipmix, vagy bunda meccset játszunk.
Jó érzés szurkolóknak, játékosoknak.
Ország szégyene lettünk.

Én azért azt mondom, hajrá Kaposvár!

pbask
Vendég
pbask

Ádika tudom hogy homokba dugod a fejed ha a mesterről van szó,de most mi a helyzet arrafelé? Elvileg vizsgálják az ügyet,a mester nem ülhetne le edzősködni,de ugye papiron szakmai igazgató,nem vezetőedző meccsen mégis ő az edző,ez hogy van? Szépen ki van bujva az MKOSZ szerződéséből a dzsenerál menedzzse úr.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés