Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Jászberényi KSE

Luca Bechi könnyebb mérkőzésre számít a múltkorinál.

Zalakerámia ZTE KK - Jászberényi KSE

Bajnokság, 23. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Földházi T., Minár L., Balogh Gy.

ZTE: Duren - Wiggs - Bonifert - Szabó - Vuko.

JKSE: Garrett - Füzi - Comelan - Williams - Primorac.

A bajnokság következő fordulójában küzd meg egymással a Zalakerámia ZTE KK és a Jászberényi KSE együttese. A hazaiak legutóbb a Körmenddel játszottak, amely mérkőzésen kikaptak, míg a vendégek az OSE-val szemben veszítettek. A két csapat tíz nappal ezelőtt játszott egymás ellen, akkor a ZTE tudott nyerni hosszabbításban.

Luca Bechi, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Legutóbb szerencsére nyerni tudtunk, amikor velük játszottunk. Most itt egy újabb találkozó ellenük, amit meg kell nyernünk és szerintem nem lesz olyan nehéz, mint a múltkori. Biztos vagyok benne, hogy felkészültek ránk. Szeretnénk úgy játszani, ahogyan Körmenden tettük; nyomást gyakorolni rájuk, hogy többet hibázzanak, és jobban tudjuk érvényesíteni a játékunkat. Mindenki készen áll tőlünk, hogy holnap a pályára lépjen és a legjobb formáját mutassa.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Az előző ZTE meccsen 24 labdát adtunk el. Több labdamozgással kell játszani. Ezen a héten több új taktikai elemet raktam be. Meg kell nyerni ezt a meccset, hogy legyen még esélyünk bent maradni. Aki ilyen meccsen nem teszi ki szívét és lelkét a pályára, az megbocsájthatatlan számomra.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MAFCdrukkerTomiPbask Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Ezek szerint a JKSE vezetősége visszautasította Patai lemondását? Vagy még nincs döntés, és amíg nem lesz, addig ő marad? Bechi szerintem ostobaságot mondott azzal, hogy ez könnyebb lesz, mert ha ezek után kikapnak, a feldühödött kék-fehér drukkerek őt eszik meg a Zala felvágott helyett.

Tomi
Olvasó

Nagy szerencséje van edzőnek, játékosnak, vezetőnek, hogy nem lehetnek nézők, mert ronda konfliktusok lennének. Pár játékosnak már nem lenne szerintem meze.

Tomi
Olvasó

Az év meccse, igazi rangadó, gigászok harca!!!
A padon két géniusz hatalmas taktikai repertoárját és harcát láthatjuk majd, már nagyon várom.

Pbask
Olvasó

Nem tudom miért kell a helyi hálózatot hívogatni, szerintem a wifi már elterjedtebb.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés