Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Jászberényi KSE

Egyre kevesebben vannak a zalaegerszegiek.

Zalakerámia ZTE KK - Jászberényi KSE

Play-out 9. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: dr. Mészáros B., Boros T., Lengyel Á. J.

ZTE: Simon - Bonifert - Völgyi - Szabó - Vuko.

JKSE: Ruják - Füzi - Filipovic - Czirbus - Primorac.

A play-out 9. fordulójában csap össze a Zalakerámia ZTE KK és a Jászberényi KSE csapata. A hazaiak elveszítették a legutóbbi négy találkozójukat, míg a vendégek a Pécstől kaptak ki az előző körben.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: A Jászberény a legutóbbi mérkőzésen az amerikai légiósai nélkül állt ki, de ez nem jelenti azt, hogy most is így lesz, majd kiderül. Ha itt vannak még, akkor nyilván a Coleman-Garrett-Kinney hármas nagyon komoly játékerőt képvisel, épp ezért készülnünk kell rájuk is. Rólunk azt tudom mondani, hogy a szűk keretünk tovább szűkült, hiszen a legutóbbi mérkőzésen, az Oroszlány ellen egyik felnőtt játékosunk sérülést szenvedett, az ő játéka is kérdéses még. Remélhetőleg minél többen vállalni tudják holnap a játékot.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Mindkét csapatnál csak 1-1 légiós fog szerepelni, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára az élvonalban. Remélem minden magyar és utánpótlás játékos bizonyítani és küzdeni fog. Ezáltal kialakulhat egy nagyon fizikális és szoros mérkőzés. Kívánom, hogy izgalmas és sérülésmentes találkozó legyen!

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
tormaFeffo-ZTE4eventeVB365jb11HajraKapos Recent comment authors
4eventeVB365
Olvasó

Nagyon felkészült lehet a hazai tréner ha még számít Coleman és Kinney játékára… megsúgom előbbi a napokban ment haza , utóbbi pedig már legalább egy hónapja ki lett rúgva …

jb11
Olvasó

Garrett pedig a legutóbbi meccset sérülés miatt kihagyta.

Feffo-ZTE
Olvasó

Ha Colemanről nem is muszáj tudnia, Kinney valóban ezer éve elment, több cikk is volt erről. Merem remélni, hogy csak az újságíró tévesztett, nem a mi edzőnk.

jb11
Olvasó

Kinney több mint egy hónapja nincs Jászberényben. Coleman már a legutóbbi meccsen sem játszott, hazautazott. Garrett sem játszott a legutóbbi meccsen, a KTE ellen sérülés miatt cserélték le.

HajraKapos
Olvasó

“Mindkét csapatnál csak 1-1 légiós fog szerepelni, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára az élvonalban.” Segítek Benjike, 2021.05.01 Kaposvár-ZTE meccs. 🙂 Tudom, régen volt már.

Kekfeherek
Olvasó

Jegyelővétel lesz? Vagy egyáltalán lehet jegyet venni?

torma
Olvasó

Igyenes lesz a belépés.Ja és a védettségi igazolvány 18 év felett kelleni fog.Na persze kell még egy marék nyugtató idegeskedés ellen.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés