Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – HÜBNER Nyíregyháza BS

Nagyon kell a győzelem a Nyíregyházának.

Zalakerámia ZTE KK - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, 20. forduló
Zalaegerszeg, Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Nagy Viktor, Söjtöry Tamás Ferenc, Minár László Balázs (Bognár Tibor)

Zalaegerszeg: Trice - O'Reilly - Polster - Smith - Osztojics.

Nyíregyháza: Perry - Kass - Bazsó - Pipiras - Williams.

A harmadik helyen álló Zalaegerszeg a sereghajtó Nyíregyházát fogadja a bajnokság 20. fordulójában. Mindkét csapat eddig 5-5 mérkőzést játszott le az újévben – míg a ZTE együttesének 4/1 a mérlege, addig a HÜBNER-nek pont a fordítottja (1/4). A két csapat ősszel mérkőzött meg egymás ellen, akkor pedig a Zalakerámia nyert magabiztosan idegenben.

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “Nagyon fontos mérkőzés következik számunkra! Remekül teljesít a csapat az elmúlt időszakban, melynek köszönhetően jó helyen is állunk a tabellán, ezt a pozíciót mindenáron szeretnénk megőrizni, ehhez pedig az kell, hogy minél több meccset nyerjünk, főleg hazai pályán. Éppen ezért, fokozott koncentrációra lesz szükségünk, kezdve a Nyíregyháza elleni mérkőzéssel, azt gondolom, hogy következő ellenfelünk erőssége leginkább az egyénekben rejlik, amire mindenképpen fel kell készülnünk, leginkább védekezésben. Németh Ákos visszatért sérüléséből, újra edzésbeállt, úgyhogy szombaton már valószínűleg az ő játékára is számíthatunk. Lekopogom, de hacsak valami hirtelen sérülés nem történik a következő 24 órában, akkor teljes kerettel tudunk kiállni a Nyíregyháza ellen.”

Darko Radulovics, HÜBNER Nyíregyháza BS: “Szépen dolgozott a csapat a felkészülési időszakban, és úgy érzem, hogy a hozzáállásuk is a helyén van. Leginkább a védőjátékunkon dolgoztunk, azon belül is a lepattanózásra fektettük a hangsúlyt, hiszen  amellett, hogy ezen a téren vannak a legnagyobb hiányosságaink, erre lesz a legnagyobb szükségünk a Zalaegerszeg ellen. Remélhetőleg már szombaton látszódni fog a fejlődés. A ZTE-t egy nagyon sokoldalú csapatnak tartom, minőségi játékosok alkotják a keretüket, akik kiváló kosárlabdát játszanak, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű dolgunk – nehéz mérkőzésre számítok. Nálunk viszont mindenki egészséges és harcra készen áll, szeretnénk megnehezíteni az Egerszeg dolgát, és lehetőség szerint borítani a papírformát.”

 

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Borbély Lajoszterulezbbzte Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

Amennyiben a ZTE a lepattanózásban tud fejlődni, szép szezon lehet az idei. Nagyjából fejben dől el a lepattanószerzés. Gyakran minden játékos csak néz, amikor a labda a gyűrű környékén van, mintha mindenki a másikra várna. Kell egy igazi vezér a palánk alá (mint anno Pantelic volt utoljára). Meg kell jegyezni, hogy a Sopron ellen viszont már egészen tűrhetően ment ez is, ezt kell folytatni. Most, hogy bővül a rotáció, elvileg még több energiája marad különösen azoknak erre, akik keveset játszanak. Viszont ők nagyon tegyék ezért ebben oda magukat! Ja, egyébként a fiatal Csutinak tetszik a játéka, kár hogy keveset tud… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Kötelező a győzelem. Innentől a bajnokság végéig már nem lesz könnyű meccsünk. Nem lenézve az ellenfelet,de ezt gond nélkül behúzzuk.

bbzte
Olvasó

Nyíregynek vesztenivalója nincs. Idén eddig nem nagyon jöttek nekik az eredmények (remélem nem most kezdenek el szárnyalni), úgyhogy mindeképp győzelmet várok, de semmiképp ne vegyük őket félvállról. Hajrá ZTE!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés