Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

A forduló rangadóját Zalaegerszegen rendezik.

Zalakerámia ZTE KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Bajnokság, 23. forduló
Zalaegerszeg, Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00.
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Frányó Péter, Györfy Rúben (dr. Gincsai János Péter)

Zalaegerszeg: Trice - O'Reilly - Polster - Smith - Osztojics.

Szombathely: Pot - Brown - Kovács - Tiby - Keller.

A bajnokság 23. fordulójának rangadóján a Szolnok ellen nagyszerű győzelmet arató Zalaegerszeg, a listavezető és címvédő Falcót fogadja. A két csapat a 10. fordulóban Szombathelyen találkozott, akkor a hazaiak 94-80-ra nyertek.

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: A Falco nagyszerű csapat, évek óta dominálják a ligát, néha be csúszik nekik vereség mert rosszabb napot fognak ki, de az a kivétel és nem a szabály. Fizikálisan fel kell vennünk a versenyt velük, ahhoz, hogy eredményesek lehessünk, a lepattanózás kulcsfontosságú lesz ezen a mérkőzésen, valamint, hogy megelőzzük a Falco gyorsindításait. Remek hangulatra számítok, ráadásul minden játékosom a rendelkezésemre áll.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: A Zalaegerszeg egy nagyon jó csapat idén, erős a csapatjátékuk és nagy energiával játszanak, amire fel kell készülnünk. Emellett még az lesz a kulcs, hogy megakadályozzuk a ZTE gyorsindításait, mert ebben nagyon erősek. Úgy készültünk erre a mérkőzésre is, mint a többire, de nagyszerű hangulat lesz a mérkőzésen. Verasztó Péter hosszabb időt hagy ki, rajta kívül mindenki harcra kész.

HIRDETÉS

43 hozzászólás

43
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
CsezarroWilsonRózsabimbó2lee14Pojaca Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Amilyen védekezést az Olaj ellen bemutattunk és a közepesen erős támadójátékot is áttudjuk lendíteni, akkor jó esélyünk lehet a győzelemre. Tibyt ne hagyjuk kintről dobni, mert ő nagyon extra, ha elkapja a fonalat, Zozó meg ugye Zozó.. nem kell ecsetelni. Valahogy le kell védekezni! Zeg zeg zeg Zalaegerszeg!!!!!

kentin
Olvasó

M4 közvetítés a meccs időpontjában:
Paks – Fehérvár
Utolsó hazai Pakson, 1594 néző.
ZTE KK – FALCO nézőszám : 2592 (hivatalos befogadóképesség)

Csezarro
Olvasó

M4 Sport2
Györ – Vác nöi kézilabda szuperrangadó.

zterulez
Olvasó

Ki az a csapat a jelenlegi magyar bajnokságból, aki ezt a Falcot 3x meg fogja verni a playoffban, ráadásul ebből legalább 1x Szombathelyen?

Bencur2021
Olvasó

Ha második körben megkapjuk az Albát újrs akkor szerintem bajban leszünk.

zterulez
Olvasó

Lehetséges, de valószínűtlen. Vojvoda és most már Somogyi is extra, de a légiós kontingensük jóval gyengébb, mint nálatok.

Wilson
Olvasó

Diong valóban nem a legélesebb kés, de rajta kívül bármelyik légiós hozza a Falco légiósok szintjét, sőt..

Wilson
Olvasó

Falconak tulajdonképpen ezen a meccsen az a célja is a szemük előtt lebeghet, hogy kivel játszanának szívesebben a rájátszásban, mert ha a Zte-vel akkor ma oda kell tenniük magukat… ezt nézve nekik se tét nélküli a mai, de tény, hogy a nagyobb nyomás a hazaiakon van.

heraklith
Olvasó

Semmivel sincs nagyobb nyomás a hazaiakon. A Zetének nem ezt a meccset kell megnyernie, ennél csak könnyebb meccsei lesznek és valószínűleg elég lesz kettőt megnyernie a harmadik helyhez. Még az sem biztos hogy jobban jár az, aki harmadik lesz a negyediknél.
Az szinte biztos hogy a Falco nem szeretné az Albát ellenfélként a második körben. Tehát mindent meg fognak tenni azért hogy a ZTE legyen a negyedik. Ehhez ezt a meccset be kell(ene) húzniuk.
Legalább olyan fontos ez a meccs a Falconak, mint a Zetének.

majerle09
Olvasó

Ha DEAC lenne a 4 közé az ellenfél, még az se lenne lefutva…

zterulez
Olvasó

Ezzel egyetértek. A Debrecent egy nagyon veszélyes csapatnak tartom. Aki az első körben velük fog csatázni, annak fel kell kötni a gatyát.

Jon
Olvasó

“Ki az a csapat a jelenlegi magyar bajnokságból, aki ezt a Falcot 3x meg fogja verni a playoffban, ráadásul ebből legalább 1x Szombathelyen?”
A tavalyi playoff előtt is voltak ilyen vélemények.

Rózsabimbó
Olvasó

ZTE, OLAJ, ALBA, DEAC, bármelyik képes rá!!

zterulez
Olvasó

Igen. 1x

Marillion
Olvasó

Szokatlan ez a sportszerű hangvétel mindkét oldalró! Igy kéne ezt mindig…hiszen van aki Vasi van aki Zalai, egy országban élünk nem ellenségek csak ellenfelek vagyunk! Lehet amásikkal nem szimpatizálni ez mig világ a világ úgyis megmarad…de a másik iránti tisztelet mindenkinek kijár! De jólenne meccs után is ebben a “légkörben” majd megbeszélni! A Zte nagyot húzott Krasovec edző érkezésével ez látszik is a játékukon…hazai pályán bárkit megverhetnek…nekünk mondhatni egyszerű és kiismerhető lett a játékunk Zozó a karmester a cserepadról az ő keze alá játszik a csapat…persze vannak mellé még pontszámban és védekezésben is hasznos játékosok…Mindenkinek jó szúrkolást akik jegyhez jutottak!… Olvass tovább »

oldschool
Olvasó

Srácok!
Lelátón/pályán; Szombathelyen/Zegen!
Mutassuk meg mindannyian, hogy méltóak vagyunk az alcímre!
Legyen rangadó, legyen parázs hangulat!
Old good times, again…! 🙂

*Z*T*E*
Olvasó

Nyerni kéne hogy az utolsó fordulóban is kemény meccs legyen az Alba VS Falco (elnézést ha Szombathelyen lesz erre most nem emlékszem)

Bencur2021
Olvasó

Egerszegen az elozo szezonban joval erosebb Falco, a mostani Zetnel joval gyengebb Zetet alig tudta megverni, ha jol emlekszem hosszabitas is volt.

kentin
Olvasó

Zalakerámia ZTE KK- Falco -Vulcano-Energia KC Szombathely 95-96 hu. (24-27, 27-18, 19-25, 18-18, 7-8)
Zalaegerszeg, Jv: Cziffra, Goda, Horváth

Zalakerámia ZTE KK: Wilson 18/6, Simó, Guyton 16/12, Horti 9, Barnett 22/9, csere: Révész 2, Csuti 4, Parks 19/6, Bonifert 3/3, Harris 2, edző: Teo Cizmic

Falco KC: Váradi 9, Somogyi 8/6, Benke 13/6, Golomán 23/9, Keller 13/3, csere: Perl 22/3, Barac 4, Clark 2, Kovács 2, edző: Milos Konakov

Bencur2021
Olvasó

Köszönöm!

kentin
Olvasó

?

donnarumma
Olvasó

A tobbi meccs nagy részén azt mondtam volna: ha odatesszük magunkat nyerünk!
A ZTE elérte azt a szintet, hogy :
Ha odatesszük magunkat akkor lesz esély nyerni. Annak azert örülök, hogy idegenben már nem is kell nyernünk , hogy celba érjünk!
Győzzön a jobb, a vasi csecsemőket meg légyszi hagyjátok!

Jon
Olvasó

Gyerekek én csak egyet kérek! Egerszegen ki lehet kapni (nem szégyen, ráadásul lehet hogy még bele is fér), de ha úgy léptek pályára, mint Szolnokon, vagy Oroszlányban a meccs nagyobb részében, akkor inkább mondjátok le….

donnarumma
Olvasó

??????

heraklith
Olvasó

A papírforma szerint ennek tükörsima vendégnek kellene lennie. A lehetőségeit tekintve nem egy liga a két csapat, de a pénz önmagában nem nyer meccset, így a mi kis csapatunkank is lehet esélye Góliát ellen.

Vulcano
Olvasó

Atyaég…

Mendez
Olvasó

Te ezzel kelsz, ezzel fekszel.
Nehéz életed lehet.

heraklith
Olvasó

Egyszerű tények, nincs ebben semmi nehéz.

2lee14
Olvasó

Egerszegen két kiló kenyérért játszanak.

heraklith
Olvasó

Dehogy, te kis butus.

Mendez
Olvasó

Ha tények akkor minek szajkózod itt éjjel-nappal?
Kilóg a lóláb… ???

heraklith
Olvasó

Leginkább azért, mert ehhez van kedvem. Illetve vélhetően vannak olyan olvasók is, akik nem tudják, hogy a Falco 3 középcsapat költségvetéséből gazdálkodik, így ők is reálisabban látják az erőviszonyokat.

2lee14
Olvasó

Brühühühü

p.borisz
Olvasó

Bakker,te egy igazi seggarc lehetsz…?

p.borisz
Olvasó

Nagyon nehéz meccs lesz,a ZTE kiváló formában van. Nagyon egyben vannak,otthon parádés a statisztikájuk.Ha holnap szokás szerint bealszunk az elején,szerintem akkor el is megy a mérkőzés.Az elejétől 110% kell mindenkitől,semmi megingás nem fér bele.Azért becsületből vendég győzelmet várok,de nem tennék rá túl nagy tétet…
Hajrá Falco

Pbask
Olvasó

Én ZTE győzelmet tippelek. Nálunk tart egy kisebb lejtmenet, nem játszunk olyan szépen, ZTE meg gyűjti a skalpokat. Nem mondhatjuk, hogy beleszarunk, mert Szolnok ellen is szenvedős volt, Ose is sokáig diktálta a tempót. Meglátjuk!

Borbély Lajos
Olvasó

Az őszi meccsen lepattanózásban brutálisan megverte a Falco ZTE-t. Itt kell nem keveset javulni. Polstertől egy 6-10 pont jó lenne az első félidőben, plussz egy kicsit összeszedettebb védekezés ehhez. Ha a második félidőben a kiegészitő emberek jól be tudnak szállni, legalább ca. 20 pontot tudnak hozni, akkor lehet esély. Különben nem. Érdekes, valahogy azt gondolom, hogy jobb a ZTE-nek, ha az első félidőben néhány ponttal vezet az ellenfél. Akkor valahogy élesebb a csapat a második játékrészben, nem bízzák a fiúk el magukat.

zterulez
Olvasó

Még egyszer sem láttam rajtuk, hogy elbízták volna magukat. A mai kosárlabdában 10 pontos vezetés semmi. 2 rossz támadás, utána 2 gyors bekapott tripla egymás után és máris visszajött a meccsbe az ellenfél. Ez történt a múlt héten is. Ilyen a modern kosárlabda.

bbzte
Olvasó

Jó kis meccs lesz. Végeredmény megtippelhetetlen…azért mégis tippelek egyet: nekem az a megérzésem, hogy szoros végjátékkal, de ezt most behúzzuk (hasnolóan Szolnokhoz)….es azért lesz csak 3/2 a sorozatunk, mert pont az Atomerőmű fog meglepni minket jövő héten. Jó mérkőzést Mindenkinek! Hajrá ZTE!

Xero
Olvasó

Hajrá Falco!
Jó lenne behúzni, hogy minél hamarabb befejezhessük a számolgatást. Azt hiszem, hogy ha sikerül is, az vért izzadós lesz 🙂 a Zte most nagyon jó formában van, nekünk meg talán kicsit (bár egyáltalán nem mély, de) hullámvölgy időszak van. Remélem a korábbi betegek is egyre jobban visszanyerik a formájukat! ??

zterulez
Olvasó

Egy jó felkészülési meccs lesz a kupára és a playoffra. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a Falco annyival a mezőny előtt van, hogy még hazai pályán is underdogok vagyunk, de abban biztos vagyok, hogy mindent meg fogunk próbálni.

Kovari Andras
Olvasó

En nem hinnem, hogy a mezony folott lennenk. Sztem az Alba erossebb kerettel rendelkezik es amiota a Zollner elment elkezdtek eredmenyesen is jatszani.
Ugy erzem Zegen akkor sem volt egyszeru amikor alsohazi csapat voltatok es most, hogy Krasovec osszerakta ezt a gardat szerintem egy ki-ki meccsrol beszelunk.
Jo meccs lesz remek hangulattal a tobbit meg majd meccs utan megbeszeljuk!

Bobby666
Olvasó

Ez szép volt mindkettőtöktől!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés