Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Falco KC Szombathely

Rangadó a javából.

Zalakerámia ZTE KK - Falco KC Szombathely

Bajnokság, 7. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, vasárnap, 18:00
V.: Cziffra Cs., Goda L., Horváth Cs. B. (Fekete L.)

ZTE: Wilson - Polster- Bonifert - Barnett - Horti.

Falco: Somogyi - Váradi - Benke - Golomán - Keller.

A bajnokság 7. fordulójában mérkőzik meg egymással a Zalakerámia ZTE KK – Falco KC Szombathely csapata. A hazaiak a legutóbbi fordulóban a Paks együttesét győzték le, így 2-4-es mutatóval állnak a táblázaton. A vendégek pár napja egy szoros BL-mérkőzést húztak be a Riga otthonában, míg a magyar bajnokságban veretlenek.

Teo Cizmic, Zalakerámia ZTE KK: A bajnokság legerősebb csapatával fogunk megmérkőzni, akik veretlenek és nem csak a magyar bajnokságban teljesítenek nagyszerűen, hanem a BL-ben is. Csakúgy mint más együtteseknek, nekünk is nagy kihívás a Falcóval játszani. A csapat gerince nagyon régóta egyben van, évente maximum egy-két, ráadásul minőségi játékossal erősítenek. Jól ismerik egymást, összeszokott csapat. Kevés csapat tudja komoly erőbedobásra késztetni a szombathelyieket. Sok mutatóban kéne javulnunk, ezen dolgoztunk. Megpróbálunk minél jobban játszani és a lehető legjobbat nyújtani, szeretnénk megnehezíteni a vasiak dolgát amennyire lehet.

Milos Konakov, Falco KC Szombathely: Úgy gondolom, hogy a Zalaegerszeg együttese egy jó csapat, sokan látogatják mérkőzéseiket, így egy jó hangulatú mérkőzés várható. Edzőjük tapasztalt, így jó kezekben vannak és ebből következik az, hogy ha idegenben nyerni szeretnénk ellenük, akkor mindenképpen 40 percnyi fókuszált, kontrollált játékra van szükségünk. Szerencsére mindenki készen áll a játékra és egy jó mérkőzést szeretnénk játszani.

HIRDETÉS

23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
VulcanoGodemperorRózsabimbóMendezDirector Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

A labda gömbölyű.
Soha ne mondd, hogy soha!
Hajrá ZTE!

Godemperor
Olvasó

Ez igaz, úgyhogy hajrá Alba! ?

Director
Olvasó

Személy szerint én mindig azt az elvet vallom, hogy a labda gömbölyű és a sportban bármi megtörténhet.A Falco extra csapat ha kikapunk egy jó meccsen és felemelt fejjel le tudunk jönni számomra nem jelentene csalódást!Az, hogy 2-5el fogunk állni az viszont a csalódáson is túl megy, mert az már elkeseredetség.Feltámadunk vagy ismét égetjük magunkat a tabella végén!?Holnap meg lehet mutatni, hogy van fény az alagút végén!

Minden6ó
Olvasó

Stárius Cornélius büszkén leülhet Balaicz Úrral Gyuri bácsival szemben!Atomfideszes Zalaegerszegi város sztenderd alsóházi csapattal míg a Falco Bajnokok ligájába lassan bérelt hellyel.A döntések, szakma,sportdiplomácia vert serege a profizmussal találkozik!Míg a vasiak a sikerhez addig mi Stárius Cornéliushoz ragaszkodunk!Ennyi a különbség a két klub között!

Holló
Olvasó

Szombathelyen ez a prioritás…a Falco minnél magasabb szinten legyen. Ellenzéki városvezetéssel…nálunk kormánypárti városvezetéssel TAO korszakban nulla eredmény,eredménytelen évek sora,tavaly 13.hely. Lényeg a pártkatona a helyén,legyen is. Edző,szakmai igazgató mindenki majd menjen helyette. 80 légióscsere is belefér. Lényeg,hogy a helyén maradjon. Ennek a nagy múlttal rendelkező klubnak ilyen szurkolóbázissal most ez a legfontosabb…Döbbenet!! Polgi bá meddig megy még ez így???? Meddig leszünk pofán köpve? Mert rohadtul elegünk van!

Peter Griffin
Olvasó

Rangadó a javából? Akkor lehetne ez a meccs szoros, ha a falcoból hiányozna legalább két válogatott játékos… Sajnos
Hajrá ZTE!

Holló
Olvasó

A profizmus találkozik a dilettanizmussal ezen a meccsen. Kicsit irigykedve nézek a szomszédba…hozzáértő vezetés,extra magyarok,helyi értékek megbecsülve,nemzetközi kupa és lehetne sorolni. Nálunk mindennek az ellenkezője van… Azon is meglepődnék,ha egy szoros,nyílt meccset tudnánk játszani. A Falcón múlik ezt mennyire veszik komolyan holnap…

Peter Griffin
Olvasó

azt elfelejtetted írni, hogy dupla budget

Holló
Olvasó

Hagyjuk ezt a budget dolgot…a budget részben botrány,amit ez a klub művel. Holnap legalább Griffin megnézhetjük a legnagyobb zalai tehetségünket Falco mezben. “Élmény” lesz újra. “Lokálpatrióta” Balaicz Úr és a zalaegerszegi önkormányzat és pártkatona ügyvezető újabb fényes diadala ez…Tudod ez is mi? MEGBOCSÁTHATATLAN!!!

Dallas
Olvasó

Semlegesként én 3-4 x költségvetést tippelek,nincs ebben semmi újdonság

Fociban 10-11 x több van a legjobbaknál,10-11 milliárdtól a 600-700 millióig,ennek a pénzel dobálózásnak úgy lenne értelme ha itt is tudnánk kb.kinek mennyi van,én ! ugy gondolom a top klubok 1 milliárd,a legkisebbek 200-250 millioból gazdálkodnak.

Mendez
Olvasó

Nem semlegesként én 100-150 x költségvetést tippelek a Falco javára.
Hiába a 7 légiós eddig a Zeténél attól még milliárdos a kötségvetési differencia a két klub között.

Dallas
Olvasó

jó de a 100-150 azért… de azt elfogadhatónak érzem hogy ök 1 milliárd környéke ti meg 250-300 millió,az meg hogy légiós nem jelent semmit,van légiós havi 5-6 E dollárért,Euroligába még havi 1-2 millió dollár,igaz ez már a top az Europai kosárlabdába,Hanga kap 3 évre 7.5 millió eurot,és azért ö nem top játékos az euroligába.

Dallas
Olvasó

értem én hogy 15 minusz,de leírni már senki, hogy akkor hogy van…. 🙂 lassan 18-20 éve kb. ennyi a BB1 fórum .) mert kb akkor indult ez a lap.

Vulcano
Olvasó

Te, mint semleges. Oké…

Dallas
Olvasó

Öszinte leszek ,nem tudom mit értettél igy félre,nem vagyok Egerszegi ,vagy Szombathelyi . Egyáltalán mit írtam ott fenn ?
ja de arról írtam ott fenn hogy más se a TÉMÁRÓL ír,ahogy te se…

Minden6ó
Olvasó

Cizmic drágább edző mint Konakov…A Zete idén közel félmilliárdból gazdálkodhat az Nb1 4-5.legtöbb költségvetéssel.Szinte egyedülálló, hogy 3edző 3 igazgató a nagy megmondóember,like király és ki osztó Debreceni thisdeda és még sorolhatnám… Apropó Gazsi cipőfűzőjét se kötheti meg de a pofája hatalmas remélem nem sokáig rontja itt a levegőt!Testidegen csapat szinte senkit nem lehet benne szeretni!

Petike97
Olvasó

Nem akarok ünneprontó lenni,de csak azon fog múlni,hogy mennyire vagyunk fáradtak…ha nem leszünk azok ez egy 10-15 pontos különbségű meccs lesz.??

Peter Griffin
Olvasó

szerintem fáradtan is nyernétek simán 10-15 ponttal

Tomi
Olvasó

A ZTE igazolt magyart is, vagy ki az a Simon? Ennél a BB1-nél tényleg képtelenek a fejlődésre…
Gondolom ezek a várható kezdő ötösök is valamelyik agyonképzett agyszüleményei.

Xero
Olvasó

Mondjuk azt nehéz elhinni, hogy ebben az összeállításban kezdünk egy bajnokin… 🙂
Hajrá Falco!!!

Xero
Olvasó

Na látom már javították…

Tomi
Olvasó

Országos kettes, ez nem kérdés.

Ewing
Olvasó

Nem idén kell a Falco ellen fogadni..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés