Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend

Megkezdődik a párharc a bajnoki 3. helyért.

Zalakerámia ZTE KK - Egis Körmend

Rájátszás, 3. helyért, 1.mérkőzés
Zalaegerszeg, Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Földházi Tamás Péter, dr. Mészáros Balázs, Farkas Gábor (Téczely Tamás)

Zalaegerszeg: Trice - Rakicsevics - Polster - Smith - Osztojics.

Körmend: Doktor - Mitchell - Adams Jr. - Ferencz - Omenaka.

Kezdetét veszi a párharc a bajnoki 3. helyért. A Szombathely ellen vereséget szenvedő Zalakerámia ZTE KK élvezi a pályaelőnyt, s az Alba Fehérvár ellen alulmaradó Egis Körmend csapatát látja vendégül a küzdelem első mérkőzésén. Nagy a tét, a nyomás pedig mind a két fél számára érezhető.

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “Egy újabb nehéz párharc következik, és nemcsak a csapat, hanem az egész klub és a szurkolók számára is. Közvetlen riválisunk, az Egis Körmend lesz ugyanis az ellenfél, akik ellen szeretnénk magabiztos győzelmekkel lezárni az idei szezont, s természetesen megszerezni a bronzérmet. Ahogy mondtam, ez nemcsak számunkra fontos, hanem mindazon emberek számára, akik az év során támogattak minket. Értük lépünk pályára, ők a motivációink! Szeretném, ha a legjobb tudásunk szerint kosárlabdáznánk már a szerdai nap folyamán is egy sikerrel örvendeztetnénk meg szurkolóinkat. Liam O’Reilly játékra továbbra is kérdéses, nem tudni, hogy bevethető lesz e a holnapi mérkőzésen, de bizakodóak vagyunk és remélhetőleg tud majd nekünk segíteni a küzdelem során.”

Kocsis Tamás, Egis Körmend: “Nyílván csalódottak voltunk az Alba elleni sima kiesés miatt, de egyértelmű volt, hogy ellenfelünk nagyon jó formában van, egy remek csapat. Nekünk viszont most inkább nem is erre, hanem arra kell koncentrálnunk, hogy a bronzérmet megszerezzük. Főleg, mivel úgy gondolom, hogy ennyivel tartozunk a közönségünknek, akik egész évben példátlan hozzáállással támogatták a csapatunkat. Leginkább tehát miattunk, és természetesen magunk miatt is fontos lenne ez az eredmény, mely nem is nevezhető annyira kicsinek, hiszen van jó pár olyan együttes, klub a mezőnyben, akik szó nélkül helyet cserélnének velünk, ha tehetnék. Meg kell tehát becsülnünk ezt a bronzérmet, a lehetőséget, hogy a bronzért játszhatunk, és ennek megfelelően felkészülni a Zalaegerszegből. A ZTE ugyanis egy remek csapat, mely az elmúlt évek sikertelensége után a maximumot kihozta az idei szezonból, és persze nekik is számít, hogy egy bronzéremmel, dobogón fejezzék be a szezont, avagy sem. Biztos vagyok tehát benne, hogy mindkét csapat mindent meg fog tenni a győzelem érdekében, s itt már kevésbé fog számítani a taktika, inkább az dönt majd, hogy melyik fél akar jobban. Ez a párharc az akaratról fog szólni.”

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
bbzteHurtfullbardKendeffy BotondpirosfMarillion Recent comment authors
bbzte
Olvasó

Jó meccset MINDENKINEK! Hajrá ZTE!

Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem Chambers kb.annyira fontos láncszeme a Körmendnek, mint O’Reilly a ZTE-nek. Bármelyik játszik nagy előny az adott csapatnak, hiányuk nyilvánvaló hátrány. Aki jobban alkalmazkodik, az nyerhet.

ZTE_KK
Olvasó

Liam nélkül nehéz lesz..

pirosf
Olvasó

Siyani nélkül is…

SárgaPárna
Olvasó

Szerintem mondjuk ki, ez a döntő! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

heraklith
Olvasó

A várható hangulat alapján nem kérdés.

SárgaPárna
Olvasó

Igen, mostanában az ilyen retro bulikon sokan vannak.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Szombathelyen az asszonykórus felkészül!??

Nusy
Olvasó

Honnan is tudhatnád,te fotelhokis sárgasperma,hogy milyen a hangulat egy kosármeccsen?

Marillion
Olvasó

Meghivót Falco meccsre hiàba küldtünk itt neked basztàl jönni…Motoros is csak szarakodni van itt mindig hozzàszólni…És mondjuk ki azt is hogy ti csak szart keverni regisztràltàltatok be ide a BB1-re.

Hurtfullbard
Olvasó

A hozzászólásaid természetével ismerős vagyok, és kissé beteg vagy, de pont azért reagálnak rád sokan, mert szikepontossággal tapintasz rá mások fájdalmas pontjára. Ezzel együtt én például Komárom megyeiként pont a ZTE – Körmend meccset nézem a helyszínen, mert jó hangulatú mérkőzés lesz, és a döntőt később a Knézy úr tolmácsolásában is vissza tudom nézni. Kíváncsian várom, milyen epés megjegyzés fog érkezni az OSE-ra :).

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés