Connect with us

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Első hazai mérkőzésére készül Luca Bechi a zalaegerszegi kispadon.

Zalakerámia ZTE KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 7. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, kedd, 18:00
V.: Praksch P., Goda L., Kovács N. (dr. Páli K)

ZTE: Duren - Delas - Bonifert - Vuko - Glenn.

KTE: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

Az a Kecskemét látogat a Zalaegerszeghez, amely épp az ezelőtti játéknapon szerezte meg első idegenbeli győzelmét a Szolnok otthonában. A ZTE az edzőváltás után egy találkozót játszott, akkor Szombathelyen kapott ki a csapat.

Luca Bechi, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Szeretnénk úgy játszani holnap, mint a Falco ellen a második félidőben. Jó volt a reakciónk a harmadik és a negyedik negyedben. Ugyanezt az intenzitást akarjuk holnap is a pályára vinni, remélem, hogy most ezt negyven percen keresztül tartani tudjuk. A játékosok rendben vannak, nincs sérültünk.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Az erőltetett menet után most egy kicsit nagyobb pihenőnk volt, de azért ez sem mondható túl soknak. A zalaegerszegiek edzőt váltottak, korábban egy új légiós is érkezett, ráadásul a hétvégén szabadnaposak voltak, így volt idejük dolgozni azon, hogy a játékukat összerakják. A Falco elleni mérkőzésüket láttuk és kielemeztük, abból próbáltunk maximálisan felkészülni. A saját játékunkat is fejlesztettük, hogy az egyes szituációkban, amelyekben többet hibáztunk, most működjenek. A Zalaegerszeg egy nagyon veszélyes csapat, ezt a Szolnok elleni győzelmével is bizonyította. Úgy utazunk, hogy szeretnénk minél több győzelmet szerezni idegenben, hiszen láthatjuk, hogy ebben a bajnokságban bármi megtörténhet és az idegenbeli sikerek nagyon fontosak ahhoz, hogy egy csapat előre tudjon lépni. Ebben a hónapban több idegenbeli mérkőzés vár ránk, mint hazai. Felkészültünk, Djeraszimovics is visszatért közénk, mindent megteszünk azért, hogy ismét győztesen hagyhassuk el a pályát.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
moldi56bluewhitezteMagyarFerencMendez Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Praksch lesz a vezetőbíró.Akkor valszeg kiállítás is lesz.Főleg az edzőket nagyon szereti elküldeni”melegebb éghajlatra”

bluewhitezte
Vendég
bluewhitezte

A Kecskemétiek talán elfoglalják magukat a hazai báli zene indulóval és táncraperdülnek… Így van esélyünk nyerni!

Mendez
Olvasó

Hát Kornél, az olasz nyilatkozata alapján készítsd fel a csapatodat arra, hogy nem biztos, hogy csak a kosárlabdatudományra lesz szükség a meccsen.

MagyarFerenc
Olvasó

Támadás. Csak a ZTE.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés