Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Újra Forray Gábor irányítja a kecskemétieket.

Zalakerámia ZTE KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 16. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: dr. Mészáros B., Minár L. B., Jakab L. I. (dr. Gincsai J. P.)

ZTE: Parks - DeCosey - Polster - Barnett - Holton.

KTE: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Dramicsanin - Fazekas.

A bajnokság 16. fordulója következik, melyben egymással mérkőzik meg a Zalakerámia ZTE KK és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapata. A hazaiak legutóbb a kaposváriak otthonában kaptak ki, zsinórban kilencedszer. A vendégeknek sikerült hazai pályán egy igen szoros mérkőzésen megtörniük a rossz sorozatukat a Nyíregyháza ellen, így jelenleg a tabella ötödik helyét foglalják el. A mérkőzésen pedig már újra Forray Gábor fog irányítani.

Emir Mutapcic, Zalakerámia ZTE KK: Nagyon kemény mérkőzés áll előttünk, melyen negyven percnyi koncentrációra lesz szükségünk. Jól felépített csapat a Kecskemét, nem engedhetjük meg, hogy visszaszedjék a támadólepattanókat, hiszen ezeket jól érvényesítik. Fontos, hogy jól védjük alsóposztos játékosaikat, hiszen a támadásban nagyon nagy szereppel bírnak, de nem szabad figyelmen kívül hagyni például Jaramazt, aki a lepattanókért is előszeretettel megy. Igazi csapatkosárlabdát játszanak, tehetséges játékosok alkotják a keretüket.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Rendkívül nehéz és kiélezett mérkőzésre számítok. A győzelem reményében utazunk Zalaegerszegre, de tisztában vagyunk azzal, hogy ezt elérni nem lesz könnyű, hiszen a magyar bajnokságra jellemző, hogy minden idegenbeli találkozó nagyon nehéz. Nem foglalkozunk azzal, hogy ki hányadik helyen áll a tabellán, a pályán dőlnek el a dolgok és nyerni szeretnénk.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Kék-FehérkentinPLEreszZeg Recent comment authors
Kék-Fehér
Olvasó

Nevetséges a közlemény a klubunk honlapján. Rasszista kártyát is elő kell húzni csak ne legyen a klubnál senki se számonkérve. Csoda kategória lenne ha nyernénk. Nyilván szurkolóként az utolsó pillanatig bízunk a bentmaradásban. Gyakorlatilag minden hazai meccset meg kellene nyernünk. A szurkolókra és másra mutogatás az megy. Saját felelősségvállalás nuku. Következmények nélkül azt csinálnak amit akarnak. Ha most nem nyerünk a nézők is elfogynak. Várjuk a következőt aki önkéntesen vagy kényszerből elhagyja a csapatot. Építsünk a saját nevelésre. Hajrá ZTE!

kentin
Olvasó

“Ezért szeretnénk kérni szurkolóink segítségét is, hogy az egymás szidalmazása és egymás elleni uszítása helyett álljanak a csapat mellé és szurkolásukkal támogassák a csapatot.”

Azért ezt a remek eszmefuttatást valaki értelmezhetné a “KLUBTÓL”.
Kommunikáció – még mindig – ???

PL
Olvasó

Nincs bajom a Kecskeméttel, de hajrá ZTE!

húzzátok be!

Beniben
Olvasó

Micsoda álságos és jól időzített “közlemény” a klub honlapján…:)))
Még most is fenyegettek? Azt hittem az ingyenes belépésről valamint a személyes felelősségvállalásról fog szólni! Gratulálok, ismét szintet léptetek! Amatőrök…
Nem is érdekel már a csapat, hanem csak az, hogy mikor kotródtok el innen…

heraklith
Olvasó

“Sajnos az idei szezon nem úgy alakul, ahogyan azt szerettük volna. Nagyon nehéz helyzetben van klubunk, de mindenki azon dolgozik a csapat körül, játékosok, edzők, menedzsment és a szakmai vezetés, hogy kilábaljunk ebből a hatalmas gödörből. Ezen a héten nagyon fontos két mérkőzésünk következik, hiszen a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, és az MVM-OSE Lions csapatát fogadjuk hazai pályán. Ezért szeretnénk kérni szurkolóink segítségét is, hogy az egymás szidalmazása és egymás elleni uszítása helyett álljanak a csapat mellé és szurkolásukkal támogassák a csapatot. Az elmúlt időszakban sajnálatos módon többször is tapasztaltunk rasszista megnyilvánulásokat játékosaink irányába. Szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét, hogy amennyiben a… Olvass tovább »

Zeg
Olvasó

Szép napot
Na ezután a közlemény után végkép megérdemelnék, hogy üres legyen a mai meccsen a csarnok.
Kinek-minek ez az erőfittogtatás, nem inkább csendben kellene maradniuk????

Eresz
Olvasó

Pont ezt akartam írni. Idei szezonban a szurkoló lett a legnagyobb ellenség. Nem velünk kell harcolni mélyen Tisztelt vezetőség ha nem az ellenfél csapatait kellene legyőzni. ZTE szurkolók előtt le a kalappal ezt a gyászos szereplést kifejezetten nagy türelemmel viselték eddig

pirosf
Olvasó

Sima Zete győzelem.

JólnézünkMIKI
Olvasó

ZTE mindkétszer győzni fog! KTE ellen szerdán, aztán szombaton jöhet az OSE.
Harcoljatok, játszatok, nyerjetek, és a szurkolók mellétek fognak állni!

red-black01
Olvasó

Valamiért úgy érzem, ezt most behúzza a ZTE.
Félretéve mindent, meg hogy “ki mit érdemel”, azért hiányoznának?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés