Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

A kecskemétieknél továbbra is kiemelt szerepet kapnak a fiatalok.

Zalakerámia ZTE KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Play-out 10. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00

ZTE: Duren - Bonifert - Wiggs - Vuko- Szabó.

KTE: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

A play-out 10. fordulójában ütközik meg egymással a Zalakerámia ZTE KK és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapata. A bajnokság alapszakaszában mindkétszer a kecskemétiek bizonyultak jobbnak.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: A Kecskemét bebizonyította, hogy komolyan veszi ezt a play-out időszakot és nyerni tudott Oroszlányban is. A társaságuk java régóta együtt játszik, így ismerik egymás gondolatait és megmozdulásait egyaránt; emögött komoly szakmai munka áll. Fontos lesz a mérkőzésen, hogy minden egyes poszton kontrollálni tudjuk őket, megfelelően lassítsuk a játékukat. Ha meg tudjuk törni a szokásos rendszerüket, ami mentén játszanak, akkor van esélyünk nyerni. Szeretnénk egy jó mérkőzést játszani. Jelen pillanatban sajnálatos módon rövidebb az a névsor, akik tudnak játszani. A holnapi nap folyamán tudom csak megmondani, hogy ki tudja vállalni a játékot.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: A legutóbbi két meccsünket megnyertük és továbbra is fontos, hogy minél jobban szerepeljünk. Kemény mérkőzésre számítok. A bajnokság ezen szakaszában – ahogy már korábban is nyilatkoztam – számunkra továbbra is prioritást élvez, hogy a fiatalszabályt alkalmazzuk, kitolva a mérkőzés egészére, habár nem lenne kötelező. Fontos, hogy fiatal tehetségeink minél többet tudjanak éles szituációkban pallérozódni. Ez nagyon fontos mind a klubunk, mind a magyar kosárlabda szempontjából. Sérültünk nincs, teljes kerettel vághatunk neki a szerdai összecsapásnak.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
tormaTomiKKK72Kekfeherekhopehely Recent comment authors
torma
Olvasó

Még el sem kezdődött a mérközés ,de már összef.stuk magunkat.Mitől sérültünk meg?
Valakinek a lábára ráesett a húsvéti tojás?

Tomi
Olvasó

Ha a ZTE kezdő ötöse nem játszik holnap, akkor sem változnak a nyerési esélyek sajnos.

KKK72
Olvasó

téves bejegyzés

Kekfeherek
Olvasó

Hajrá ZTE!

hopehely
Olvasó

Kornél nyugodtan játszathat 2-3 U23 játékost is, az idei KTE szezonja már mindenhogy ment a levesbe! Drága csapat volt, nulla eredmény, majd Ivkovics kimagyarázza!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés