Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Zalakerámia ZTE KK – DEAC

1-1-ről folytatódik a párharc.

Zalakerámia ZTE KK - DEAC

Rájátszás, negyeddöntő, 3. mérkőzés.
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, péntek 18:00.
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Györfy Rúben, Győrffy Pál Attila (Hartyáni Zsolt)

Zalaegerszeg: Hicks - Paige - Szalay - Ikpe - Tóth Á.

Debrecen: Edwin - Mócsán - Hőgye - Williamson - Buljevics.

A rájátszás negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, a Zalaegerszeg a Debrecent fogadja. Az első mérkőzésen sima győzelmet aratott a ZTE, de a DEAC hazai pályán hosszabbításban visszavágott, így 1-1-ről folytatódik a párharc.

Matthias Zollner, Zalakerámia ZTE KK: Azt gondolom, a legfontosabb az, hogy a saját játékunkat játsszuk. Ez nem sikerült az első félidőben Debrecenben, ennek nagyon sok oka volt. A lényeg, hogy visszatérjünk a helyes útra, szeretnénk mi diktálni a mérkőzés ritmusát és sebességét. Agresszívnak kell lennünk, fontos támadni a gyűrűt és a mismatcheket. Ilyenkor mindig fontosak a nüanszok, a támadólepattanók és a szerzett labdák által kialakított extra lehetőségekkel élnünk kell. Ha ez sikerül, akkor jó esélyünk lehet a győzelemre, amely nagyon fontos a párharc szempontjából.

Andjelko Mandics, DEAC: Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Azt gondolom, hogy lassan mindkét csapaton látni lehet majd a fáradtság jeleit, fontos, hogy maximális energiákkal kosárlabdázzunk. Debrecenben az első 25 percben jól játszottunk, védekezésben és támadásban is. A második félidőben kapkodtunk, védekezésben ritmust vesztettünk. Ezt a 25 perces jó periódust kell kitolnunk minél tovább, fizikálisan és maximális koncentrációval lehet csak esélyünk. Szeretnénk elkerülni azokat a hibákat, amiket elkövettünk az első meccsen Zalaegerszegen. Kevesebb eladott labda és okosabb támadójáték a kulcs.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MTE1975lujodonnarummaKovàcsIstvànKosaras Recent comment authors
MTE1975
Olvasó

Hajrá ZTE! Remélem ma ismét sikerül azt a védekezést mutatni mint az első meccsen akkor nem lehet probléma. Ákost rá kell küldeni a Mócsánra vagy Drenovacra majd Ő megoldja.

donnarumma
Olvasó

Gyerünk DEAC!!
Egy ország van veletek!

lujo
Olvasó

Veled biztosan, kanári!

Kosaras
Olvasó

Ezt honnan veszed? Miért lenne bárki mellett az ország? Mert ti , sárgák utáljátok a Zalaiakat? Megkockáztatom, ha már itt tartunk, hogy az ország inkább benneteket nem szeret. Ellenetek drukkol a legtöbb, nem szombathelyi.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Ez lesz a legnehezebb mérkőzés! Aki ezt nyeri, a következő meccsen továbbjut!

Kosaras
Olvasó

Zalai siker lesz, szerintem.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés