Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Zalakerámia ZTE KK – DEAC

Zalaegerszegre látogat a Debrecen.

Zalakerámia ZTE KK - DEAC

Bajnokság, 10. forduló
Zalaegerszeg Városi Sportcsarnok, szombat 18:00
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Frányó Péter, Major Ádám (Forrai Sámuel)

Zalakerámia ZTE KK: Hicks - Csátaljay - Green - Lekunas - Ostojic

DEAC: Edwin - Hőgye - Drenovac - Williamson - Buljevic

A bajnokság 10. fordulójában a  Zalakerámia ZTE KK hazai pályán fogadja a DEAC együttesét. A két csapat ugyanolyan mutatókkal egymás mögött helyezkedik el a tabellán, így egy izgalmas mérkőzésre számíthatnak a nézők.

Lubomir Ruzicka, Zalakerámia ZTE KK: „Pár játékosunk még mindig beteg, és még mindig nem tudom, hogy ki az, aki játékra alkalmas. Tudjuk, hogy a Debrecen egy nagyon erős csapat, nagyon jó játékosokkal. Szervezett kosárlabdát játszanak, a centerek rengeteg pozíciót fognak támadásban, ami egyensúlyban van a mezőnyök 2-2 játékával mind a festéken belül és kívül is. Nagy tisztelettel vagyunk feléjük, de első sorban ez rólunk szól, mi játszunk itthon. A megfelelő energiával és hozzáállással kell csapatként kimennünk a pályára. Úgy gondolom, ha a lepattanózás rendben lesz támadó- és védő oldalon is, akkor sikeresek lehetünk a holnapi mérkőzésen.”

Andjelko Mandic, DEAC: „Vár ránk egy nagyon fontos és nehéz találkozó. A ZTE szerintem egy jó kerettel rendelkezik. Hazai pályán nagyon erősek, hiszen mindig jó a csarnokban a hangulat. Nagyon koncentráltan kell játszanunk, főleg védekezésben kell ott lennünk. A festékben nagyon erősek a Tóth Ádámmal, illetve Ostojic-al. Nyilván rengeteg jó mezőnyjátékosuk is van, így a koncentráció a legfontosabb dolog, és agresszív, fizikális kosárlabdát kell játszanunk. Jó döntéseket kellene hoznunk támadásban, ami az utolsó meccsen nem nagyon így történt. Bízzunk benne, hogy holnap egy sokkal jobb meccset fogunk játszani.”

 

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
CsakajótkapacadonnarummazterulezPojaca Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Elvileg a legjobban védekező csapat ellen játszunk, kíváncsi leszek a mester milyen hatékony stratégiát tervel ki támadásban egy igazi shooter nélkül rendelkező keretből.

Zombi
Olvasó

Piásaink jól vannak? Remélem holnap üres lesz a csarnok……Addig nem történik semmi, amíg a szurkolók be nem lázadnak. Ismét egy veretes zakót kapunk szerintem.

WestChampi
Olvasó

comment image

Borbély Lajos
Olvasó

Csípem, hogy minden ellenfél azt emlegeti, hogy a ZTE egy jó kerettel rendelkezik. Ez így nem igaz. Sok viszonylag egyenlő tudású, de gyengébb képességű játékosokból áll. Kivétel Danilo és Ádám, szerintem Hicks is csak kicsit jobb az átlagnál. A legtöbb csapatban van alacsonyabb posztokon kiemelkedőt nyújtani tudó (általában nem egy) játékos, egy vezérszerűség, itt ilyen egyáltalán nincsen; illetve ebben az elrontott csapatszerkezetben képtelenek jót nyújtani azok is, akik tudnának. Pl. rejtély, hogy Mishulából az edző, aki ismeri őt, miért csak ennyit tud kihozni. Őt, Greent, Kellert üres dobásokra kellene megjátszani, de egyszerűen ez a gárda erre teljesen képtelen. Súlyos szakmai… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Az a 8-10. hely teljesen reális is lesz. Én 3 zakóval számolok a következő 3 meccsen és nem vagyok meggyőződve arról, hogy az életéért küzdő Honvédot az utolsó őszi fordulóban meg tudjuk verni majd itthon.

heraklith
Olvasó

Az eddig lejátszott 9 meccsen 28,4 %-kal tripláztunk az ellenfeleink ellenünk 39%-kal. Óriási különbség. A meccsenkénti 27 rádobott tripla alapján ez olyan mintha az ellenfeleknek 9 pont előnyt adnánk. Ha ehhez hozzáadjuk a meccsenként átlagosan kihagyott 7 büntetőt, meg azt, hogy mi vagyunk a harmadik leggyengébben védekező csapat (csak 2 csapat kap kevesebb pontot), akkor egész jól körvonalazódik, hogy miért olyan szenvedés minden meccs még a több sebből vérző csapatok ellen is. Mi vagyunk a teljes mezőnyben a messze leggyengébben triplázó és a harmadik leggyengébben védekező csapat, úgy hogy nálunk van az egyik legjobb center páros. A két mutatóból már… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Csak azért hogy lásd, el is olvastam.
Ezt azért gondold át ;):
“mi vagyunk a harmadik leggyengébben védekező csapat (csak 2 csapat kap kevesebb pontot)”

Borbély Lajos
Olvasó

Elírta, ennyi…

red-black01
Olvasó

Igen elírta és nem cikizni akartam.
Dolgozott vele, de a két mondatrész ellentétes.
Ennyi és nem több.

heraklith
Olvasó

Fent van minden a Szövetség honlapján, csak meg kellett nézni. Munka nem volt vele.

ZTEKK1979
Olvasó

Sajnos van benne igazság!
Falco 77,3
Alba 82,4
Szolnok 79,6
Deac 72,3
ZTE 87,6
Szeged 89,9
MTE 76,4
Kaposvár 83,7
OSE 80,1
Pécs 84,8
Sopron 83,7
Kecskemét 88
Paks 80,8
Honvéd 82,6
Persze azért a kapott pontokban vannak még a közelünkben!

donnarumma
Olvasó

A kapott pontok és a gyengébb védekezés-nincs egyenes arányban…
Támadás/kapott pont már igen

heraklith
Olvasó

Köszi! Csak 2 csapat kap több pontot…

kapaca
Olvasó

Egyetértek. Lekunas és Green helyére kellene új légióst hozni.

Csakajót
Olvasó

Még több közpénzt kellene ebbe beletolni? Új idegenlégiós? Megint? Újra? Hagyjad már. Eredmény meg semmi. Így is irtózatos pénzt toltak bele, más hasznos dolgokra kellett volna ezt a sok pénzt fordítani. Ezért nagy kár.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés