Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – DEAC

Sebastjan Krasovec: “A mezőny egyik legjobb csapatát látjuk vendégül.”

Zalakerámia ZTE KK - DEAC

Bajnokság 8. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Cziffra Csaba Zsolt, Farkas Gábor, Major Ádám (Forrai Sámuel)

ZTE: Trice - O'Reilly - Polster - Ostojic - Smith.

DEAC: Scott - Gumbs - Drenovac - Gáspár - Tóth.

Továbbra is döcögősen alakul a szezon a Debrecen együttese számára, mely a nyolcadik fordulóban a jelenleg jó formában lévő Zalaegerszeghez látogat.

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “Egy nagyon nehéz mérkőzésre előtt állunk. A Debrecen a mezőny egyik legjobb csapata, még annak ellenére is, hogy nem kezdték túl jól az idei szezont. De éppen ezért, biztos, hogy most is a győzelem lesz a céljuk, amiért mindent meg fognak tenni. Erre készen kell állnunk. Ez a találkozó viszont számunkra is rendkívül fontos. Hazai pályán játszunk, saját szurkolóink előtt, és a legjobb formánkat szeretnénk mutatni. A győzelem, mint cél pedig nem is kérdéses! Németh Ákos több, mint valószínű, hogy nem fog a Debrecen ellen játszani, – sérült az ujja – a többiek viszont egészségesek és bevetésre készen állnak.

David Dedek, DEAC: “Az előző forduló során hazai pályán szenvedtünk fájó vereséget az Oroszlány csapata ellen. Következőnek idegenbe utazunk a Zalaegerszeg együtteséhez, akik ellen esélyünk lesz javítani. Ami a legfontosabb, hogy nagyobb intenzitással és energiával kell kosárlabdáznunk. A ZTE erős hazai pályán, gyors játékot játszik, sok kinti dobással, így biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Tóth Ádám az OSE ellen kapott egy erősebb ütést, ezért ő nem biztos, hogy játszani fog szerdán.”

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
bbzteLaBe Recent comment authors
bbzte
Olvasó

Ezt hozni kellene, utána kemény sorozatunk lesz. Hajrá ZTE!

LaBe
Olvasó

Hajrá ZTE! Kell még a két hazai a kupához!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés