Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – DEAC

Az egyik rossz sorozat megszakad.

Zalakerámia ZTE KK - DEAC

Középházi középszakasz, 4. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, vasárnap, 16:30
V.: Földházi T., Boros T., Kulcsár T. (dr. Gencsev P.)

ZTE: Ware - Thompson (Doktor) - Green - Szabó - Agafonov.

DEAC: Dugat - Polyák - Borisov - Ivosev - Amigo.

Pocsék formában van a ZTE és a DEAC is, előbbi hat, utóbbi négy meccse nyeretlen, így mindkét gárda lépéshátrányba került a play offba kerülésért folytatott versenyben. Az egyik sorozat viszont biztosan megszakad vasárnap.

Berényi Sándor együttesének eddig az egyik kedvenc ellenfele a zalai alakulat, hiszen a Magyar Kupa negyeddöntője mellett a bajnokságban kétszer is legyőzte a kék-fehéreket.

A vendégekhez visszatér Tomiszlav Ivosev, akinek kiállítását jövő héten tárgyalja a Fegyelmi Bizottság.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Arra számítok először is a meccsel kapcsolatban, hogy a játékosaim álljanak a rendelkezésemre. Akkor fogunk tudni győzni. Dustin Ware szereplésére nagy az esély, szinte biztosan játszik, de Bernard Thompsonnak tegnap kiment a bokája. Az ő szereplése kérdéses. Gulyás Milán vállsérülést szenvedett, jelenleg a kezét nem igazán tudja felemelni, így az ő játéka sem biztos. Ettől függetlenül is győznünk kell. A matematikai esélyünk még megvan arra, hogy a legjobb nyolcba kerüljünk a két vereség ellenére is. Abban kell bíznunk, hogy összeállunk és tudunk fontos meccseket nyerni. Akkor még lehetséges a céljaink elérése.

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: Két elég rossz passzban lévő csapat találkozik egymással. Nekünk a paksi első félidőnk borzasztó volt, abszolút nem méltóképpen képviseltük a klubot. Javulást várok minden téren, mindenki átérezte a súlyát ennek a mérkőzésnek, felkészültünk a Zetéből. Nagyon szeretnénk győzni, de tudjuk, hogy ez nem lesz egyszerű, remek hazai pályája van a Zalaegerszegnek, ráadásul nekik sem úgy indult középszakasz, ahogy szerették volna, úgyhogy ők is mindenképpen nyerni szeretnének. Elég sokszor találkoztunk egymással a szezonban, sok újat már nem tudtunk mutatni a másiknak, a napi forma dönthet. A kupa és az idegenbeli bajnokink is egylabdás meccs volt, ilyenkor a szerencsének is elég nagy szerepe van, akkor mi voltunk szerencsésebbek, de persze meg is kellett teremteni a lehetőségét egy szoros mérkőzésnek. Ivosev visszatér hozzánk, ő nagyon fontos játékosunk, sokat segíthet, vele erősebbek leszünk, Manigat viszont még sérült, ő nem játszik.

[totalpoll id=”14663″]

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ZTE_KKPortik TamásTomika2Zeg19Muszka7909 Recent comment authors
Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Tisztelt Szurkolók!A csapat kiábrándító szereplése miatt a találkozó ingyenesen megtekinthető lesz!Ja nem, mert ez a Stárics éra..

Zeg19
Olvasó

Ez megint érdekes meccs lesz!Tomika megint elb….átok????
Az a baj nem érzem,hogy a ZTE képes lenne bármire is!Ez megint bukó!De már mindegy is!

ZTE_KK
Olvasó

Szerintem a beleszarok és a fejben máshol járó játékosok basszák el…

drszepkaroly
Olvasó

Megmondjam ki nyer? 😀 😀 😀 😀 😀
Már alig várom!! 😀

Muszka7909
Olvasó

Szerintem anyád!!??

Tomika2
Vendég
Tomika2

Az nyel.

Koops
Olvasó

Gyerünk Zte mutassátok meg a henteseknek mit tudtok! Legjobb 8-ba a helyetek! ✌️

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés