Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Atomerőmű SE

Dzunics meggyógyult.

Zalakerámia ZTE KK - Atomerőmű SE

Középházi középszakasz, 6. forduló
Zalaegerszeg, Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok, vasárnap, 16:00
V.: Papp P., Györffy P. A., Ádám J. (Forrai S.)

ZTE: Ware - Thompson - Green - Szabó Zs. - Agafonov

ASE: Kovács Ák. - Medve - Faust - Eilingsfeld - Jevtovics.

A középházi középszakasz 6. fordulójában a Zalakerámia ZTE KK fogadja az Atomerőmű SE-t. A zalaiaknak még matematikai esélyük megvan a legjobb nyolc közé jutásra, így várhatóan az utolsó pillanatig fognak küzdeni a jobb helyzetben lévő paksiak ellen. Az Atomerőmű egyik kulcsembere biztosan hiányozni fog, Hentonra nem számíthat Dzunics vezetőedző.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: A középház legjobban támadó csapatával fogunk találkozni holnap. Rendszerint 90 pont környékén dobnak a paksiak. Nehéz dolgunk lesz és nehéz ellenük jól védekezni, mert ha ritmusuk van, akkor képesek nagyon jól támadni. Nyilván az a célunk, hogy minél kevesebbet legyen ritmusuk. Pakson is elkövettünk egy olyan öt percet, amikor tizenöt ponttal megléptek és már nem volt visszaút. Egy-két perc férhet bele maximum, annál több nem. Fontos, hogy győzzünk hazai pályán. A szurkolóink miatt is, mert ebben a nem túl jó periódusunkban is sokan kitartanak mellettünk, és ezt a pályán meg akarjuk hálálni nekik. Az esélyünk még megvan a legjobb nyolcra, ezért a végsőkig fogunk küzdeni. A két hátvédünk sérülésekkel küszködik, Gulyás Milán sem száz százalékos, de várhatóan mindenki vállalja a játékot.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Mindkét csapat számára fontos ez a találkozó. Nekünk stabilizálni kell a védekezésünket, de kevesebb hibával kell játszanunk támadásban is. Sajnos védekezésben legutóbb több hibát is elkövettünk, ezeken mindenképpen változtatnunk kell holnap, ha azt akarjuk, hogy legyen esélyünk a győzelemre. Hentonra úgy néz ki, hogy nem számíthatok, mert a legutóbbi meccset sem egészségesen vállalta. Azóta sokkal rosszabb lett az állapota. Norfleet már egészséges, fokozatosan igyekszünk visszaépíteni a játékba. Én is meggyógyultam, így a héten már vissza tudtunk zökkenni a megszokott ritmusba.

[totalpoll id=”15411″]

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés