Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Atomerőmű SE

Mindkét csapatnak nagy a tét.

Zalakerámia ZTE KK - Atomerőmű SE

Bajnokság, 24. forduló
Zalaegerszeg, Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok, szombat
Játékvezetők: Tőzsér Dénes Kelemen, Makrai Márton, Lengyel Ádám József (Páli dr. Kálmán)

Zalaegerszeg: Trice - O'Reilly - Polster - Smith - Osztojics.

Paks: Edwin - Pajor - Grubor - Eilingsfeld - Atkinson.

Kiélezett csata várható a 24 fordulóban, amikor a Zalaegerszeg fogadja az Atomerőmű csapatát. A hazaiak nagy versenyben vannak az Albával a harmadik helyért, míg a Paks a rájátszásért küzd. A két csapat végig kiélezett meccset játszott decemberben, akkor az ASE nyert 99-98-ra.

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: A Paks egy nagyszerű csapat, annak ellenére is ötödik helyen állnak, hogy egész évben sérülések hátráltatták őket. Biztos vagyok benne, hogy rájátszásba fognak jutni, de a holnapi nagyon fontos mérkőzés lesz, hiszen nem szeretnénk a zárkóznának ránk, pláne úgy, hogy Pakson már megvertek minket. Nem lesz egyszerű nyerni, fontos lesz a lepattanózás, és a jó védekezés. Reméljük, hogy szurkolóink támogatásával sikerül behúznunk ezt a fontos találkozót.

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: Nehéz mérkőzésre számítok, brutális hazai pályája van idén a ZTE-nek. Fontos lesz, hogy lelassítsuk őket, illetve a kettő- kettő védéseinkre kell fókuszálni. Sok kommunikáció kell védekezésben. Vezetik a bajnokságot büntető dobások számában, ami azt jelenti, sok kiharcolt faultjuk van, ez az agresszív játékuknak köszönhető. Próbáltuk megkeresni a védekezésbeli hiányosságaikat, remélem, hogy mi is kellő agresszivitással fogunk támadni.

HIRDETÉS
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
HeindrichBorbély LajosMTE1975zterulezRózsabimbó Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Gyerünk ZTE, irány a 3. hely!

MTE1975
Olvasó

Ma nem lehet más mint sima hazi győzelem ! Bízom benn ma Németh is megkapja a lehetőséget , szerintem már többször is bizonyitotta , hogy nagyon hasznos tagja tud lenni a csapatnak. És talán nem lesz így csapágyasra hajtva mindenk, főleg nem O’Reilly aki bármit megtehet a pályán . De ha egy magyar vagy éppen Trice hibázik Krasovec mester már a következő pillanatban kaoja is le a pályáról. Nem tudom de nekem O’Reilly csak egy stat gyáros légiosnak tűnik.!
Hajrá ZTE !!

zterulez
Olvasó

Érdekes neved van. O’reilly hajlamos a meccs hevében sokat vállalni, néha túl sokat is, de emellé sokat is melózik a mezőnyben. Statgyárosnak nem mondanám, ellentétben pár körmendi légióssal, akik hangosan kikérik maguknak, ha lehozza őket az edző.

Borbély Lajos
Olvasó

Egy dolog nekem is feltűnt. Ha egy negyed végén néhány mp van, és a ZTE támad, mindig O’Reilly-nek kell (-ene) egyedül megoldani. Nem emlékszem olyanra, hogy sikerült volna neki. Ezekre a szituációkra sürgősen ki kell valami mást találnia Krasovec mesternek.

zterulez
Olvasó

A Tripla-dupla Podcast pénteki epizódjában 6:10-től 8:15 között Déri Csaba szájából a következők hangzottak el: „Az egyik nagyon komoly kosárlabdához értő szombathelyi barátommal, aki nagyon erős falcos érzelmű, illetve vezetőként is dolgozott, megkérdeztem amikor mérkőzésre készültek, hogy van-e a Zalaegerszegben egyáltalán egyetlen egy olyan játékos is, akit a Falco szívesen elcserélne bárkivel is? Azt mondta, hogy szó se lehet róla, nincs. A Zalaegerszeg egy középcsapat egyértelműen, aki nagyon-nagyon jól meccselte végig a szezont, de teljesen más kaliberű csapat. Teljesen más polcról lettek leigazolva a játékosaik. Ez a vezető elmondta, ez a szombathelyi barátom elmondta nagyon világosan, hogy a Zalaegerszeg egyetlen… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Nincs vita, hazai a meccs!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés