Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Atomerőmű SE

Nazor azt mondja, készen állnak a harcra.

  •   

Zalakerámia ZTE KK - Atomerőmű SE

Bajnokság, 19. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Tőzsér D., Goda L. (Forrai S.)

ZTE: Bibbins - Johnson - Williams - Szabó - Agafonov.

Paks: Evans - Faust - Coleman - Lóránt - Putney.

A ZTE az elmúlt fordulóban idegenben győzte le a Szolnoki Olajbányász együttesét, így jó hangulatban várhatja odahaza azt a Paksot, amely otthon kapott ki a Debrecentől egy egylabdás mérkőzésen.

Ante Nazor, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: A Paks nagyon jó kerettel rendelkezik. Minőségi játékosok alkotják az ASE csapatát, nagyon atletikusak, gyorsak. Muszáj lesz megállítanunk ezt a fajta kosárlabdát, ha nyerni szeretnénk, és meg kell próbálnunk a mi ritmusunkban kosárlabdázni. Tudjuk, hogy kemény csata vár ránk, de készen állunk a harcra, ahogyan azt tettük az elmúlt héten is. Ami a legfontosabb, hogy mindenki bevethető nálunk.

Braniszlav Dzunicsot, az Atomerőmű SE vezetőedzőjét  ezúttal sem értük utol. A piros-kékek vezetőedzője azóta nem nyilatkozik honlapunknak, amióta a Kecskemét – ASE összecsapást követően a hazaiak azt állították, hogy Dzunics szidta az egyik játékosuk édesanyját. Az esetről készült cikkünk itt olvasható. A kecskemétiek állítását az ASE vezetősége sem cáfolta, ezt a közleményt adták ki.

  •   
10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
AtomcityTomba01MimégmindigkitartunkKreMaestro.44Tóth István Recent comment authors
Atomcity
Olvasó

Shannon serult, erdekes lesz igy…

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Érdekes meccs lesz.A kőkemény szigor és a lazáság fog mérkőzni.Ha azt nézzük ,hogy hogy állnak az edzők a játékosaikhoz.Én inkább a Dzunics féle vonallal értek egyet.Mert lehet ,hogy van egy két roszabb meccs de Evans,Faust,Coleman együtt képes 60 pontot is dobni ha mindenkinek kijön a lépés.Sajnos azt látom ,hogy a Zegi fiatal magban vannak bizonytalan láncszemek és félő ,hogy az lesz a döntő amikor ők pályán lesznek.Borzasztó egyébként ,hogy a kezdőkben 10-ből 2 Magyar található…

KreMaestro.44
Olvasó

Csodálkoztok, hogy Báne nem áll veletek szóba? Nézzetek magatokba, gondoljátok át miket írtatok róla, megkérdeztétek-e, ésatöbbi. Fordítva ti felvennétek a telefont? Napokig egy picsku madreról írtatok cikkeket, míg Djeradimovic niggerezéséről mélyen hallgattatok (kettősmérce…izé)… ivko nem szeretne esetleg erről a témáról egy kis bb1es írományt kiadatni?!

Tomba01
Olvasó

Amíg azt látják, hogy valaki ugrik erre addig csinálni fogják, ha elengeded és nem húzod fel rajta magad és nem kommentálod előbb utóbb elengedik mert látják, hogy már nincs hír értéke és nem érdekel senkit! Majd keresnek más témát, mert bár a kosárlabdához nem értenek…de bulvárban nagyon jók!
Trombitás Frédi majd úgyis megvédi őket…

Hajrá ASE!!!

Tóth István
Olvasó

Azt lehet tudni,hogy végre egy hajóban eveznek a szurkolók vagy továbbra is kitart a némasági fogadalom egyeseknél?

antikosar
Vendég
antikosar

Te ott leszel?

antikosar
Vendég
antikosar

Mindent bele ott leszünk kiszurkoljuk a ZTE győzelmet.

lujo
Olvasó

Legyünk minél többen, hajszoljuk győzelembe a srácokat, hajrá ZTE!

Beniben
Olvasó

Gyerünk srácok! Csak a ZTE!!!

mrfox
Olvasó

HAJRÁ ZTE!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés