Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Zalakerámia ZTE KK – Arconic-Alba Fehérvár

Folytatódik a harc a harmadik helyért is.

Zalakerámia ZTE KK - Arconic-Alba Fehérvár

Rájátszás, 3-4. helyért, 2. mérkőzés.
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, kedd 18:00.
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Győrffy Pál Attila, Minár László Balázs (Forrai Sámuel)

Zalaegerszeg: Hicks - Paige - Szalay - Ikpe - Tóth Á.

Alba Fehérvár: Chambers - Kass - Barnett - Philmore - Dickey.

Kedden nem csak a döntő, de a bronzcsata is folytatódik, amikor a ZTE az Albát fogadja. Az első mérkőzésen szombaton a fehérváriak magabiztosan őrizték meg pályaelőnyüket.

Matthias Zollner, Zalakerámia ZTE KK: Természetesen szerettünk volna jobban kezdeni a párharcot, nem jött jól, hogy az utolsó pillanatban tudtuk meg, hogy Danilo Osztojics nem tud a rendelkezésünkre állni, ami teljesen megváltoztatta a terveinket. Azt gondolom ennek ellenére sikerült egy ideig nyitva hagynunk a mérkőzést, 6-8 pontos hátrányban voltunk, viszont a második félidőben nem tudtunk jól reagálni, amikor az Alba ellépett. Fontos, hogy kedden a lehető legtovább tartsuk a tempót a Fehérvárral, harcolnunk, küzdenünk kell, jól kell kezdenünk, mert nem rohanhatunk az ellenfelünk után egész meccsen. Védekezésben javulnunk kell, a szezon során, amikor jöttek az eredmények is ez volt a kulcs.

Alejandro Zubillaga, Arconic-Alba Fehérvár: A legfontosabb, hogy teljesen más mérkőzésre számítunk, mint amilyen a szombati volt. Nagyon nehéz Zalaegerszegen nyerni, ezt megmutatta az alapszakasz vége is. Szeretnénk a saját ritmusunkban kosárlabdázni, készen kell állnunk arra, hogy ez egy kemény összecsapás lesz. 100%-ot kell adnunk ahhoz, hogy nyerni tudjunk idegenben, de természetesen ez a célunk. Ha ez nem sikerül, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
heraklithkabocaZalaboyFreebulletzzterulez Recent comment authors
heraklith
Olvasó

A csapat fele láthatóan elengedte már a falkó előtt ezt a szezont. Az alapszakasz végén látott energiával, mentalitással és Ostojiccsal együtt sem a ZTE lenne az esélyes, de így erősen meg lennék lepődve, ha ez nem 3-0 lenne.
A szezon persze így is bravúr, a 4. hely is nagyon komoly eredmény egy ilyen kiegyenlített bajnokságban.
Jó lenne azért egy harcos csapatot látni!

Zalaboy
Olvasó

Danilo játéka hiányozni fog. Palánk alatt megint verve leszünk. Remélem ezúttal kintről pontosabban dobunk, akkor bármi lehet. Vojvodát meg jó lenne szorosabban védeni.

kaboca
Olvasó

Daniloval mi van? Sérült?

zterulez
Olvasó

“Viszont hiányzott Matthias Zollner együtteséből Danilo Ostojic, aki ugyebár az egyik legfontosabb poszton szerepel. A szerb center kiválása váratlanul érte a csapatot, amire nagyon nem tudott felkészülni, hiszen a játékos még melegített, próbálgatta a fájós térdét, de aztán nem tudott végül pályára lépni. Jelen pillanatban annyi biztos, hogy kedden sem lép pályára, és a klub honlapján megjelentek szerint az a következő vizsgálatoktól függ, hogy az Alba elleni pároscsata későbbi találkozóin még szerepet kaphat-e. Mindez nem a legjobb hír az egerszegieknek, viszont annyiban más a helyzet, hogy erre most több idejük volt felkészülni, és a csapat taktikáját már így megálmodni a… Olvass tovább »

Freebulletz
Olvasó

Úgy nézem Roberts most játszani fog.

zterulez
Olvasó

Jó lenne még ezen kívül még egy zalaegerszegi meccsnek is örülni, ehhez viszont fel kellene pörögni az egy hónappal ezelőtti szintre.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés