Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Alba Fehérvár

Az Alba ellen lépkedne tovább felfelé a Bencze Tamás együttese.

Zalakerámia ZTE KK – Alba Fehérvár

Bajnokság, 10. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, szombat, 16:30
V.: Cziffra Cs., Nagy V., Boros T. (Forrai S.)

ZTE: Bibbins - Johnson - Williams - Szabó - Agafonov.

Alba: Ljubicsics - Govens - Guyton - Csupkovics - Molnár.

Remek hangulatban várhatja a ZTE az Alba elleni találkozót, hiszen a legutóbbi fordulóban az ősi rivális Körmend csapatát sikerült legyőznie, míg a fehérváriak hosszabbításban verték az Oroszlányt.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Nagyon fontos meccs volt a Körmend elleni, több szempontból is. Egyrészt győzelmi kényszerben voltunk, másrészt pedig egy ősi riválisunk jött Zalaegerszegre, akit mindenképpen szerettünk volna legyőzni. Azt mondhatom, hogy a meccs képe alapján látszott, hogy mennyit számít az, hogy van irányítónk. Az elmúlt kilenc mérkőzésből hatszor nem volt. Most olyan játékot nyújtottunk, amit vártunk magunktól. Nem kosárlabdáztunk extrán jól, főleg a kinti dobásaink nem sikerültek, de csapatként jól elvoltak osztva a labdák és mindig volt valaki, aki hozzá tudott tenni. Ezek hiányoztak az utóbbi időszakban. Az Alba sem lesz könnyebb ellenfél, mint a Körmend, jó csapatuk van, 8-9-es rotációval játszanak, jó edzőjük van és idegenben is tudtak eddig meccseket nyerni, úgyhogy mindenképpen egy kemény csata vár ránk. Azt gondolom, hogy az elmúlt hétvégi sikerből önbizalmat merítve, látva, hogy hogyan tudunk játszani, győzni akarunk. Szerencsére mindenki rendben van, komplettek vagyunk, alig várjuk, hogy bizonyíthassunk megint.

Jesús Ramirez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Egy újabb idegenbeli mérkőzés vár ránk. A Zalaegerszegnek jól felépített csapata van, és nemcsak a Körmend elleni meccsükből kiindulva állíthatjuk, hogy veszélyesek. Hazai pályán több vereséget is szenvedtek már a szezonban, de az utóbbi mérkőzéseken jól szerepelnek és természetesen fel vannak dobódva a győztesen megvívott derbi után. Nekünk meg kell találnunk a ritmusunkat, kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk. Szabó, Agafonov és Djurics nagy tapasztalattal rendelkezik, sok gondot okoznak az ellenfeleiknek, de a periméteren is remek játékosok alkotják a ZTE-t, éppen ezért egy nagyon nehéz találkozóra számítok holnap. Minden játékosomra számíthatok.

[totalpoll id=”38184″]

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Mimégmindigkitartunkpaparazzi Recent comment authors
Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Nem biztos ,hogy jó szinvonalú meccs lesz.Viszont szerintem sok pontos.Egyik csapat sem tudja magas fokon a védekezést finoman szólva…Ez a Bibbins gyerek viszont tényleg új lendületet vitt Egerszegre.Ugyhogy ha jól dob kintről a Zete akkor nagyon jó esélyük lehet.Ramirez koránt sem annyira felkészült mint Báne ezt sajnos be kell látnunk…

paparazzi
Olvasó

Bencze vagy Ramirez fogja lemeccselni a másikat? Hatalmas taktikai csata lesz, az már biztos!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés