Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Yordan Minchev távozik Paksról

Közös megegyezéssel szerződést bontottak.:

:

Az Atomerőmű SE vezetősége és Yordan Minchev közös megegyezéssel szerződést bontott – számolt be róla a paksiak honlapja.

A bontás oka az, hogy a bolgár játékos a nyár folyamán a válogatottnál komolyabban megsérült, mint gondolták, ez a folyamatos terhelések után realizálódott a játékosban és a vezetőségben is. Minchev felépülése is hosszabb folyamatot vesz igénybe, a klub azonban nem tud várni, hiszen a bajnokság kezdetéig nincs már sok idő.

A játékossal és az ügynökével történő egyeztetés után mindkét oldal a mihamarabbi orvosi kezelések és a gyógyulás mellett döntött.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Artur DokiDennisVulcanobakibaCsippa Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Kár érte…
Alappillér le(hete)tt volna.

Dennis
Olvasó

Minchev a bolgár “Juhos Levente”, kíváncsi vagyok, hogy ezek után hol kap szerződést.

Vulcano
Olvasó

Szegény Elnök úr, milyen elfoglalt.
Még a bajnoki aranyakat sincs ideje átadni.

bakiba
Olvasó

Se nem korrekt, se nem normális, hogy egyes cikkeket nem lehet kommentelni. Ez teljesen hiteltelen így és a független újságírás meglétét is megkérdőjelezi. Nem értem, miért nem lehet a Szalay anyagot kommentelni? Valaki fél a véleményektől? Vagy? Hasonlóan Ivko-hoz. Ott is lehessen kommentelni! szerintem ez alapvető lehetőség kell, hogy legyen.

Csippa
Olvasó

Bocs, h ide, de szalayhoz nem lehet. Viszont a kérdés: ha a női szakág olyan sikeres, akkor miért a férfi válogatott jutott ki a legutóbbi két EBre és a női nem? Vagy akkor mit keres még azóta is Székely a női válogatott élén? Ez minimum nyolc sikertelen év, valljuk be, kár már előre a sérülésekkel jönni, ennyi évet ezzel magyarázni..

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés