Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Yordan Minchev megsérült, távozik Oroszlányból

A tervezettnél hosszabb ideig tart a felépülése.:

:

Az MVM-OSE lions sajtóközleményben tudatta szurkolóival és támogatóival, hogy Yordan Minchev távozik a csapattól, miután a kisebb műtétjét követően kiderült, a rehabilitációja tovább tart, mint a tervezett hat hét.

Az MVM-OSE Lions közleménye:

Kedves Szurkolóink, Támogatóink!

Ahogy bizonyára láttátok játékosunk, Yordan Minchev az utóbbi időben sérülésekkel küzdött.

Többszöri orvosi vizsgálat alapján kisebb műtét volt javasolt, amely elvégzése során azonban kiderült, hogy a felépülése a tervezett 6 hét helyett jóval hosszabb időt vesz igénybe.

Így a szezon hátralévő részében sajnos nem tudja csapatunkat erősíteni. Yordan pótlásáról mielőbb gondoskodunk.
Személyében egy kiváló sportolót és nagyon jó embert ismertünk meg. Mielőbbi felépülést kívánunk neki, valamint sok sikert mind sportkarrierje terén, mind magánéletében!

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Artur Dokielfogult vagyokNagy AndráskokterXero Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Komoly érvágás…
Minket szinte egymaga vert meg🤔

elfogult vagyok
Olvasó

AHAHHHHH!!!!!!
Hát soha nem jön senkinek “jókor” egy sérülés, de ez különösen rosszkor jött!!!! Idén ez a második igazán rossz hír! Úgy érzem helyettesíteni, esetleg jól helyettesíteni lehet, hogy sikerül, de pótolni???? Nem hiszem!
Mindent bele! Ne adjuk fel a céljainkat!!!!
Hajrá OSE!!

kokter
Olvasó

Csak érdeklődésből kérdezem: Nincs valami átigazolási határidő a bajnokságban? Tehát akár másik csapattól igazolt, akár szabadon igazolható játékost meddig lehet regisztrálni a bajnokságban? Köszönöm a választ!

Nagy András
Olvasó

Február 25. 12:00 az átigazolási időszak vége, onnantól se más csapattól se szabadon igazolható játékost nem hozhat egy klub sem.

Xero
Olvasó

Hú.. Szegény oroszlányiakat az ág is húzza. A második jelentős veszteség idén sérülés miatt. Jobbulást és mielőbbi teljes felépülést!

Ellenív
Olvasó

Mielőbbi gyógyulást kívánok, nagyon szerettem a harcos odaadó játékodat!Hiányozni fogsz a csapatnak és a szurkolóknak. Jövőre remélem ismét itt leszel velünk! Hajrá Ose! Hajrá Bányász!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés