Connect with us
Hirdetés

Nagyon megéri

(x)Karácsonyi ajándék az utolsó pillanatban? Vásárolj csehországi sörtúrát szeretteidnek!

Csehország, sör! Szereted? Brno!:

:

A csehországi Brno egyre népszerűbb a magyarországi turisták körében. Közelebb van, mint Prága, gyönyörű az óvárosa, remek sörök, kiváló ételek, hamisíthatatlan cseh életérzés, megfizethető szállások várják a látogatókat. A város nagy előnye, hogy Magyarországról egy nap alatt is felfedezhető, így szállásköltség sem terheli a látogatókat.

A programok profi megszervezésben segít a HelloBrno magyarul tudó stábja. Kis és nagyobb létszámú csoportoknak városnézés idegenvezetéssel: sörtúra, sörgyárlátogatás, sörvillamos, környékbeli kirándulások. Nincs lehetetlen kérés, az elmúlt öt évben csakis pozitív értékeléssel bíró csapat mindenre talál megoldást.

A HelloBrno most azokra is gondol, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékvásárlást, vagy éppen eddig nem volt ötletük, hogy mivel lepjék meg szeretteiket.

Az akciós ajánlat:

Sörtúra Brnóban (maximum 10 főig)

A sörtúra leírása:

A túra során legalább öt helyi kocsmát is felkeres a csapat, ahol finom söröket fogyaszthatnak, és közben jó sztorikat hallgathatnak az italról, aminek története egybeforrt Csehországéval. Igény esetén sörgyárlátogatás is szerepel a programban, a StaroBrno sörgyárban. Természetesen a város legfontosabb nevezetességeit is útba ejti a csapat.

Mások nem csatlakoznak a csoporthoz, csak és kizárólag a megajándékozott és barátai kapják a HelloBrno stábjának figyelmét.
A “Sörtúra Brnóban” ára nem tartalmazza az útiköltséget, a szállást és a fogyasztást, az egyéni kiadásokat, a sörgyári belépőt.

Fontos: az akciós ár csak azokra a megrendelésekre vonatkozik, amelyek 2022. december 22-ig megérkeznek.
Az ajándékutalványt emailben küldjük el, így biztosan megérkezik karácsonyig.
Az utalvány 2023. december 31-ig érvényes, időpontegyeztetés és foglalás szükséges.
Megrendelés és érdeklődés: sziabrno@gmail.com
A HelloBrno további elérhetőségei itt találhatók: klikk.

Az akciós ár: 44.500 HUF

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés