Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Xavier Pollard legyőzte a koronavírust, ott lehet a Falco ellen

“Erősebbnek érzem magam, mint korábban.”:

:

Xavier Pollard koronavírusos megbetegedés miatt volt kénytelen kihagyni a soproni mérkőzést. Az amerikai játékos két oltást is felvett korábban, így enyhe tünetekkel vészelte át a kötelező karantént. A protokollnak megfelelően, orvosi felügyelet mellett tért vissza fokozatosan a csapat életébe, s mint elárulta, most még erősebbnek érzi magát – írja a ktekosar.hu.

– A legnehezebb része az volt ennek az időszaknak, hogy egyedül voltam a karantén időszaka alatt, ugyanis a feleségem a kislányommal hazautazott Amerikába meglátogatni a családot – mesélte az oldalnak Pollard. – A két korábban felvett oltásomnak köszönhetően gyorsan felépültem a betegségből, és elkezdhettem visszakapcsolódni a csapat életébe. Boldog vagyok, hogy újra a pályán lehetek, erősebbnek érzem magam, mint korábban.

A sportorvosi igazolványát visszakapta a protokollnak megfelelő vizsgálatok után, így már ő is ott lehet pénteken 18 órától a Messzi István Sportcsarnokban a Falco elleni rangadón.

– Nagyon keményen készültünk egész héten, szeretnénk megmutatni, hogy a KTE-vel mindenkinek számolnia kell. A szurkolók szeretetére most is óriási szükségünk lesz, remélem sokan ott lesznek, és biztatnak majd minket!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés