Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

WNBA: January, Turner, Walker-Kimbrough és Zahui csapata is nyert

Sikeres hétvégét zártak a hazánkból is ismert kosarasok.:

:

Vasárnap este négy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben, a Phoenix Mercury a papírformának megfelelően, 94-87-re nyert az Indiana Fever vendégeként. A Sopron leendő játékosa, Briann January kezdőként 26 perc alatt 16/6-os pontmutatóval, 4 lepattanóval, 4 gólpasszal, 1 labdaszerzéssel és 1 eladott labdával vette ki a részét a sikerből. Csapattársa, a Sopronból éppen a nyáron távozó Yvonne Turner pedig – szintén kezdőként – 22 és fél perc alatt egy triplát, 5 gólpasszt, 2 lepattanót és 1 eladott labdát tett a közösbe.

A Washington Mystics 86-62-re nyert a Dallas Wings ellen, soraiban a DVTK légiósával, Shatori Walker-Kimbrough-val, aki csereként beállva, 17 perc alatt 4 pontig, 2 lepattanóig, 2 gólpasszig, 1 blokkolt dobásig és 1 eladott labdáig jutott.

A New York Liberty kisebb meglepetésre 88-78-ra legyőzte a Las Vegas Aces-t. Az ex-soproni center, Amanda Zahui a győztes csapatban kezdőként 30 és fél perc alatt 9/3-as pontmutatóig, 9 lepattanóig, 5 blokkolt dobásig, 2 labdaszerzésig és 1 gólpasszig jutott.

Fotó: bing.com

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés