Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Wittmann szerint még nem áll készen a Kecskemét

Viszont idén is nyolcba várja csapatát.:

:

Egyelőre elég viszontagságos felkészülést tudhat magáénak a KTE-Duna Aszfalt, amely legutóbb hazai pályán kapott ki a B-csoportos MAFC-tól. A lila-fehérek nemrég kényszerűségből légióst is cseréltek, Bozo Djuraszovics érkezett a sérült Obinna Oleka helyére. A 33 éves Wittmann Krisztián már a nyolcadik szezonjára készül Kecskeméten, azt mondja, jelenleg még nem állnak készen a bajnoki rajtra.

– Jelen pillanatban nem mondom, hogy teljesen készen állunk a rajtra, volt légióscserénk is, ezért sem állt még össze a játékunk. A Kecskemétre mindig is az volt a jellemző, hogy van egy konkrét elképzelés mind támadásban, mind védekezésben, amit mindenki becsukott szemmel is tud. Most jött pár új ember, nekik ezt még egy kis időbe telik, amíg ezt megszokják, de a rajtra minden rendben lesz. A légiósaink minden téren beleillenek a csapatba, nyilván sok időnk még nem volt együtt dolgozni sem a pályán, sem pedig azon kívül, de akik idejönnek Kecskemétre, ők mindig olyan emberek, akik abszolút csapatjátékosok. 

Wittmann a nyolcadik szezonját fogja lehúzni Kecskeméten. Fotó: hunbasket.hu

Szerinte a rájátszás kiharcolása eddig is nagy szó volt a magyar bajnokságban, az idei szezonban pedig ez még inkább így lesz.

Az előző két évben ott voltunk a rájátszásban, szóval ha célt kell megfogalmaznom, akkor most is oda várnám magunkat. Idén viszont nehezebb dolgunk lesz, mint az elmúlt években, pláne hogy még nem is álltunk úgy össze, ahogy az tavaly vagy tavalyelőtt ilyenkor már megvolt. Sokkal nehezebb szezonra számítok, mivel sok olyan csapat, aki nem jutott be a play off-ba, erősödött. Akik pedig bent voltak tavaly is, ugyanolyan jók lesznek idén is, ha nem jobbak. Eddig is egy rang volt a rájátszásba jutás, idén ez még hatványozottabban igaz lesz. Talán nem is lesz olyan csapat, amelyik lefelé fog kilógni a mezőnyből.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Artur DokiMásikVégétFújdMegBall don't lie Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Kicsit furcsa lenne,ha egy Mafc elleni vereség után azt mondaná Fofó mester,hogy készen állnak a startra…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kuka-muka… 🙁

Ball don't lie
Olvasó

Forray korábban mindig azt mondta, hogy a tízbe kerülés a cél, holott az előző két évben erősebb csapatunk volt. Idén viszont tényleg bravúr lenne a rájátszás.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés