Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Wittmann Krisztián aláírt – hivatalos

A válogatott irányító döntött a sorsáról.:

:

Megállapodás született a KTE-Duna Aszfalt vezetősége és Wittmann Krisztián között, így eldőlt, hogy a következő évben is a válogatott korábbi irányítója lesz a KTE-Duna Aszfalt csapatkapitánya. A 33 éves játékos a nyolcadik szezonját kezdi majd meg Kecskeméten – írja a csapat honlapja.

– Boldog vagyok, hogy jövőre is a csapatot erősíthetem. A tárgyalás elég rövid volt, sőt, nem is igazán nevezném tárgyalásnak. Szó esett arról, hogy a klub szeretné, ha maradnék, illetve jeleztem, hogy nekem is ez a szándékom. Elég gyorsan sikerült megállapodni, a családommal jól érezzük magunkat. Számomra nem volt kérdés, hogy jövőre is itt folytatom

– nyilatkozta Witmann.

A kosarasnak ez lesz a nyolcadik szezonja Kecskeméten.

– Többször hangoztattam, hogy nagyon jól érezzük itt magunkat. Amikor 2009-ben idekerültem, mindenki pozitívan fogadott, ez pedig azóta is töretlen. A csapaton belül kiváló a légkör, a vezetőséggel és a szurkolókkal is jó a kapcsolatom, rendkívül családias a hangulat Kecskeméten. Számomra ez nagyon szimpatikus, ez az oka annak, hogy már ilyen hosszú ideje itt vagyok. Nem is tervezünk a közeljövőben elmenni, itt szeretnénk letelepedni. De emellett igen fontos szempont volt a döntésemben az állandóság, a kiszámíthatóság és a bizalom. A vezetőségben és az edzői poszton sem cserélődnek az emberek évről-évre, sokkal inkább jellemző a klubra a tudatos építkezés. Szimpatikus, hogy a vezetők inkább hosszú távra terveznek – mondta.

 

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
balldontlie Recent comment authors
balldontlie
Olvasó

Wow, BRÉKING

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés