Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Williams elnézést kért Nazortól

A felek tisztázták a dolgot egymással, és megbeszélték, hogy a jövőben nem történik hasonló eset.:

:

Hétfőtől már a következő, Paks elleni találkozójára készül a Zalakerámia ZTE KK kosárlabdacsapata, ám volt még egy „elvarratlan” szál a pénteki, szolnoki mérkőzéssel kapcsolatban.

A történet ismert, mi is beszámoltunk róla, ráadásul a televízió által sokan láthatták a Szolnok–ZTE találkozón, ahogy Ante Nazor az öltözőbe küldi amerikai játékosát, Dirk Williamset.

Nélküle is nyert a ZTE KK (78-73), ami nagy fegyvertény volt.

Stárics Kornél, az egerszegiek ügyvezetője is szeretett volna az érintettektől tájékozódni az afférról, ami megtörtént (a lecserélt kosaras nem ment oda a kispad mellett álló edzőjéhez, aki ezek után az öltözőbe parancsolta őt).

Az ügyvezető a következőről számolt be a zaol.hu-nak az eset kapcsán:

– Minden érintettel beszéltem, továbbá Ante Nazor vezetőedzőnk, valamint Dirk Williams is leült egymással tisztázni a dolgokat. Megbeszélték, hogy a jövőben nem történik hasonló eset, Williams elnézést kért. A felek ezzel lezárták az ügyet és mi is – közölte Stárics Kornél.

fotó: Zsu

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
PraenoricumhlcsmkinemugralTóth IstvánBorbély Lajos Recent comment authors
Praenoricum
Olvasó

Egy csapatba rendnek kell lenni. Aki nem a csapatért küzd, annak pad. Tökéletesen oldotta meg a szitut az edző. Az öntellt statisztikahuszárok meg jobb ha szembesülnek azzal, hogy nem körülöttük forog a világ.

hlcsm
Olvasó

szerintem az fasza, ha az edző – akár durvasággal is – motiválja a játékosait.
Végülis nem a kislányát küldi zeneiskolába, hanem egy játékosát a “harcba”…
persze mindennek van egy határa, bár sztem azt elég nehéz megtalálni.
Ajánlom a whiplash c. filmet

kinemugral
Olvasó

Azért nem kéne b+ löködni a saját játékosát, mint egy barom

Borbély Lajos
Olvasó

Az a gyanúm, hogy az új mesternél nem fog 20 pontokat átlagolni. Ez egyáltalán nem lesz baj, ha nyer a csapat (vele, mert nagy szükség lesz a nagy rotációra).
Nagyon tetszik, hogy Nazor a gyengébb képességű cserejátékosakat is sokat foglalkoztatja, feladatuk az ellenfél kifárasztása. Azaz a cserejátékosok (pl. Bagó) abban a néhány percben, amíg pályán vannak, hajtsák ki magukat a “végletekig”, ezzel fárasztva az ellenfelet. Nagy kérdés lesz, hogy meddig tudja Nazor őket ennyire motiválni, meddig fog a csapat (és főleg a cserepadról érkezők) ilyen energiával játszani.

ldd
Olvasó

Aki emlékszik tudhatja …
Régebben, Báne is sokat foglalkoztatta a fiatalokat “hajtónak” …

Borbély Lajos
Olvasó

Igen, azelőtt pedig Farkas Sándor is ezt tette, aki a Baja elleni otthoni bajnoki döntőben a 80-as/90-es években (valamikor) a fiatalokkal állt ki, egész pályás letámadással. Kegyetlen egy dolog volt. Többek között Bencze Tomi is kezdett. Nézett is nagyot Kovács úr, a Baja edzője. Akkoriban a Bajának nagyon jó kezdője volt, de gyakorlatilag nem volt cseresora. Ha jól emlékszem, majdnem 30 lett ezen a mérkőzésen a különbség. Más egy világ volt.

derryl
Olvasó

Egy kis ing-gatya büntit azért kézbesítettem volna neki, azt tuti nem felejti el!

KovàcsIstvàn
Olvasó

Azért én még annyit megkérdeznék a mestertől,hogy ő elnézést kért-e Doktor-tól!!??? Mert ő aztàn tényleg nem csinàlt semmi fegyelmezetlenséget,mégis úgy ütötte,lökdöste fel a pályára!!

ldd
Olvasó

Okos gyerek ez a Williams… csak tudni kell kezelni …

Tomika2
Vendég
Tomika2

Kardinális kérdés a ZTE számára, hogy ez menni fog-e a horvátnak.

antikosar
Vendég
antikosar

Horvátnak igen menni fog ami nektek nem ment.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Egyrészt nagyon vicces, de azért valahol szomorú is, hogy mennyire egyszerűek vagytok itt néhányan. Egy nicknévtől már csőlátásotok van.

JACKSON
Vendég
JACKSON

Amikor egy Zalaegerszegi Managert és köreit Fenyő Mikized az nem csőlátás hanem Aljas hazugság ugye Tomika?Továbbra is várjuk a feljelentés eredményét!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Pedig tényleg azt hittem, hogy ő a Fenyő Miki ? Engem aztán teljesen hidegen hagy ez a feljelentősdi, a legkevésbé sem érint. Azt sem tudom, hogy kiket érint és őszintén szólva nem is érdekel. Én senkit nem rágalmaztam, neveztem itt meg soha. A Hungária frontemberétől persze elnézést kérek, ha igényt tart rá ?

Tóth István
Olvasó

Nem értünk… Nem én hanem sokan!Egy klub ahol sikereket akarnak elérni ott véget kell vetni a haverkodásnak!Az elmúlt évek mindenről szóltak csak nem profi klubról!Itt mindenkit most egy cél vezérel az pedig a siker! Győzni kell minden meccsen!Nazor olyan szemléletet hozott ami már rég VOLT. A Horvátot láttán elszomorító hogy egy két mondattal, hogy le lehetett rendezni 20-30vereséget botrányos teljesítménnyel. EZ MEGSZŰNT!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ha így lesz (így marad), az király. Én szurkolok a Zetének. Vannak kétségeim sajnos, mert láttam munka közben az új edzőt és a meccseken mindenki kapott belőle ízelítőt. Ha beáll mindenki (!) a sorba, akkor szép szezon lehet ebből. Ha nem akkor, majd talán jövőre.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés