Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Washingtonék másodszor is legyőzték Kastratiékat

Bergstedték pedig Pustahvarékat.:

:

A 2021-es Eb-előselejtezők utolsó előtti fordulójában, tegnap Nagy-Britannia 101-79-re nyert Manchesterben Koszovó ellen. A hazaiakat erősítette az OSE Lions légiósa, Conner Washington, aki csereként közel 21 percet töltött a pályán, 5/3-as pontmutatóval, 2 lepattanóval, 5 gólpasszal, 2 faulttal és 1 eladott labdával zárt. A másik oldalon az Egis Körmend játékosa, Erjon Kastrati csereként 27 és fél percet kapott, ami alatt 8/3-as pontmutatóig, 2 lepattanóig, 1 gólpasszig és 5 faultig jutott.

Dánia nagy csatában, 69-66-ra verte Fehéroroszországot Koppenhágában. A Körmenden és a TF-BP csapatánál is megfordult center, Jonas Zohore Bergstedt kezdőként közel 28 percet játszott, 3 pont, 6 lepattanó, 3 fault, 1 labdaszerzés és 1 eladott labda szerepelt a neve mellett. A Falco és a Kaposvár korábbi játékosa, Alekszandar Pustahvar csereként 17 percet töltött a pályán, 7/3-as pontmutatóval, 2 lepattanóval, 1 gólpasszal és 2 faulttal segítette csapatát.

fotó: fiba.com

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszCsapajevDennisbányászBasketMan Recent comment authors
Dennis
Olvasó

Azért egy angol vállogatottba bekerülni nem egyszerű, a magyarral egy szinten vannak, vagy talán egy kicsit jobbak nálunk.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Horti is Karahodzsics is válogatott nálunk, mégsem mondhatni, hogy meghatározó és húzóemberek lennének a magyar bajnokságban.

csuka matyi
Olvasó

Kastrati meg Washington is kimondottan gyenge játékos…
Nagy meglepetés lenne számomra, ha ez a derék albán fiú tétmeccsen felvenné a legendás MTE-mezt!
Az OSE légiósa is abszolút átlagos játékosnak tűnik.
Bergstedt és Pusztahvar meg felejtős kategória!
Tisztelt BB1 ennyire nincs érdemleges TÉMA!?

BasketMan
Olvasó

Koszovói tényleg eléggé gyenge,pedig áll. hosszabb távon számol vele Körmend. Érdekes nagyon. Idő megmondja.
5.légiós miért ilyen nehezen érkezik meg?

bányász
Vendég
bányász

“Kastrati meg Washington is kimondottan gyenge játékos…” “Bergstedt és Pusztahvar meg felejtős kategória!” Kérlek tedd mögé, hogy “szerintem”.
Random kiválasztanának a munkavégzésed során 2 órát, arról írnának 2 sort és azt mondaná valaki a 2 sor alapján, hogy de szar munkaerő vagy. Mit szólnál?

Felesleges okoskodni előre, hazai környezetben több hónap majd megmutatja mit is tudnak. Utóbbiak meg már letettek az asztalra pár dolgot. Szerintem.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Uborkaszezon közepén, amikor még csak most kezdődtek el az első edzések, milyen témában vársz cikkeket? Ez legalább kosárlabdáról szól, és nem arról hogy ki hol nyaral(t)/házasodott össze/mennyi lengőteke meccset tolt Fonyódon…de ha ez a legnagyobb bajod, akkor javaslom, hogy skippeld az oldalt szeptemberig. 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés