Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Washington sosem játszott még ilyen szurkolói közeg előtt

Az OSE irányítója elmondta, azon voltak, hogy történelmet írjanak.:

:

HIRDETÉS

Október végén csatlakozott az OSE Lions együtteséhez Eric Washington. Nagyon hamar beilleszkedett és hatékony játékkal segítette a csapatot a fiatal amerikai irányító. 14 mérkőzésen lépett pályára, ahol 28 perc alatt 16.1 pontot, 5 gólpasszt és 21.4 VAL-t átlagolt. Az oselions.hu-nak beszélt a szezonról:

Nagyon nagy öröm volt ebben a szezonban az OSE-ban játszani. Voltunk fent és lent is, de ez az, ami egy szezont érdekessé tesz. Elfogadni a kihívásokat és megnézni, hogy elég erős vagy-e ahhoz, hogy legyűrd őket. Úgy hiszem, hogy mi megcsináltuk, azon voltunk, hogy történelmet írjunk. A bajnokság leggyengébb csapataként voltunk elkönyvelve az elején, majd a szezon előrehaladtával megváltozott mindenki véleménye rólunk. Sosem játszottam még ilyen szurkolói közeg előtt, mint az oroszlányi, a világ legjobb szurkolói voltak számomra. Úgy gondolom, hogy nagy mértékben segítettek, motiváltak, toltak előre bennünket. A jelenlegi helyzetben nincs sok lehetőség bármit is csinálni, mint pihenni. Heti pár alkalommal edzek, de ez az időszak megfelelő most arra, hogy pihentessem a testem, könyveket olvassak, és egy pohár bort is megigyak.

Fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS
13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszBorn2BallMAFCdrukkerDennis Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Rendkívüli játékosnak tartom Ericet, de emberileg valahol csökkent a szememben. Szomorú ezt a nyilatkozatot olvasni a történtek után… Tavaly nálunk játszott, és a MAFC-ban is hasonló szuperlatívuszokban nyilatkozott a csapatról, a közönségről. Az elődöntőben aztán előbb 15 pontos előnyről, hosszabbításban, egy pofátlan bírói ítélet miatt kaptunk ki, majd Oroszlányban a hazaiak esélyt sem adtak fásult csapatunknak. És ezután ő leszerződött a nagy riválishoz, aki legyőzte csapatát. Ha igazán tekintettel lett volna ránk, ugyanúgy felmagasztalt MAFC-táborra, országot váltott volna, ha már nem akar maradni, ami érthető. Pedig természetes, hogy a magasabb osztályt, több pénzt, nagyobb figyelmet, jobb csapatot választotta. Sőt, abban… Olvass tovább »

Born2Ball
Olvasó

Senkit nem érdekel a MAFC

MAFCdrukker
Olvasó

Te viszont mindenkit érdekelsz, rólad szól ez az oldal. Elnézést kérek, hogy kommentelek, végül is erre való ez a fórum. Örülök, hogy nem vagy a szurkolótársam.

MAFCdrukker
Olvasó

Ez egy kosárlabdás oldal, ahol minden csapat szurkolója kommentelhet. Lehet, hogy új az információ, de nem te döntöd el, melyik hozzászólás jelenhet meg, és melyik nem. Ha MAFC-fóbiád van, talán jobb, ha olyan sportot választasz, amelyben nem játszik a piros-fekete csapat. És nehogy megnézd a régi bajnokságok eredményét, mert kellemetlen meglepetés érhet.
Azt pedig, hogy mi nem érdekel “senkit”, talán nem te döntöd el egyedül, ugyanis hál’ Istennek él rajtad kívül más is a világon.
Ha ezzel az volt a célod, hogy elküldj a fórumról, sajnálattal közlöm, hogy melléfogtál.

Elnézést kérek mindenki mástól, jöhetnek a mínuszok, de ezt azért nem tűröm. HAJRÁ MAFC!🔴⚫

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ezt akkor tegyük tisztába.
Egyrészről nem akarok nagyképűnek tűnni, másrészről nem szeretnélek megbántani, de röviden megfogalmazva: nem lehet a két szurkolói közeget összehasonlítani. Oroszlányon fanatizmus van, olyan, mint amit eddig nem tapasztalt Eric. Az amerikai szurkolói hangulatot ismerjük, a MAFC-ét szintén, felesleges ezen megsértődni.
A szerződtetése. Azt ugye tudod, hogy már hónapok óta nem volt csapata, amikor nálunk aláírt? Fordulók óta tartott a bajnokság, amikor sikerült megtalálnunk. Azt leírni, hogy miután oda-vissza megfirkáltunk benneteket, átigazolt a nagy riválishoz, nos…ügyes, és erős csúsztatás.

MAFCdrukker
Olvasó

Én azt nem mondtam, hogy a mi szurkolói közösségünk mérhető a tiétekhez, dolgozom rajta, hogy 1-2 év múlva így legyen. Én azt mondtam, ami való igaz, hogy Eric ugyanekkora lelkesedéssel beszélt a MAFC-táborról (nyilván, mert csak az amerikai színházközönségeket ismerte, azokhoz képest meg azért ugye, hogy jobbak vagyunk). Tudom, hogy hónapok óta nem volt csapata, már többször beszéltem is erről OSE-szurkolókkal. De nehogy azt gondold, hogy vezetőségünk nem akarta azonnal meghosszabbítani szerződését, Eric nem akart maradni, elsősorban ez az, ami bántó nekem, nem a ti fanatikusaitok (egyébként bevallom, jogos) dicsőítése. Abban teljesen igazad van, hogy nem azonnal igazolt át, és… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Korrekt válasz. Mondom másképp, hogy szerintem mi van Eric nyilatkozata mögött. Amikor nálatok volt, akkor az addigi pályafutása során ott volt az addigi legjobb hazai közönsége. Erre tett rá pluszban az oroszlányi közeg. Ha Körmendre ment volna, sanszosan ugyanezt nyilatkozta volna, mert ahogy te is elismerted, van különbség. Hangsúlyozom, ez nem decibeles, nézőszámos faszméregetés a részemről, pusztán próbálom beleélni magam EW utolsó pár hónapjába. Mit nem adnék egy Falco elleni hazaiért, ha én lehettem volna a helyében. 🙂 Remek srác, iszonyatos alázattal a játék iránt, és ennek ellenére megmaradt szerénynek. Nektek sok sikert – szurkolói megközelítésből is – a jövőben.… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Igen, én is erre gondoltam, Amerikánál egyértelműen jobbak vagyunk, nálunk viszont ti vagytok vitathatatlanul fanatikusabbak. Hatalmas játékos Eric, emberként sajnos annyira nem ismerem, abban a szezonban csak kétszer voltam kint (egyik az ominózus 1. elődöntő). Mint kiderült, nem klubszimpátia, hanem intelligencia kérdése, hogy tud-e 2 ember értelmesen beszélgetni a kosárlabdáról (vagy bármi másról) a távolság ellenére is. A tetőzést május 3-tól mondják, ami sztem elég jó lenne, talán a nyárból marad vmi nekünk. Érdekes kérdés egyébként, hogy miért van nálatok olyan jó tábor, vagy nekem még inkább, hogy a MAFC-nak miért nem volt soha ilyen ultracsoport típusú, felnőttekből álló brigádja.… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

No, erre reagálok majd kicsit hosszabban hétvégén. 🙂

MAFCdrukker
Olvasó

Jó. Itt, vagy instán, esetleg másik hír alatt?

Dennis
Olvasó

Óriási köszönet a MAFC-nak, hogy tavaly előtt, annak ellenére, hogy már megegyezett az OSE-val, Hencsey a MAFC-ot választotta. Helyette megtaláltuk Krasovecet, a többit már tudod.
Sok sikert kívánok nektek a következő szezonban.

MAFCdrukker
Olvasó

Ez nekem új infó, de köszi. Valóban úgy tűnik, hogy Krasoveccel jobban jártatok. Köszönöm, és nektek is!
TEK-TEK-TEK! PIROS-FEKETÉK!🔴⚫

Dennis
Olvasó

Az OSE részéről a legnagyobb bravúr az lenne, ha sikerülne egyben tartani a tavalyi csapatot. Egy-két játékos értéke biztos emelkedett, nehéz lesz a pénzeszsákokkal versebyezni, ha valamelyiküket kiszemelik.
Azért az sok mindent elárul a napokban beharangozott átigazolásokból és szerződés hosszabbításokról, hogy melyek azok a csapatok akiket kevésbé érintett a válság és melyek azok akik még abban sem biztosak, hogy a következő bajnokságra tudnak-e egyáltalán nevezni.

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook