Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Voltak nehéz pillanatai, de nyert a Körmend Budapesten

A harmadik negyedet nagyon megnyomta a TF.

Serco-TF-BP - Egis Körmend 70-77 (21-27, 14-23, 24-8, 12-19)

Bajnokság, 20. forduló
Budapest, Ludovika Aréna, 500 néző

Serco-TF-BP: Krnjajski 1, Szobi -, Clark 18/3, McLane 19/3, Bergstedt 9. Csere: Rikalo 17/6, Beák 1, Buzás 3/3, Filipovics -, Meleg 2.

Egis Körmend: Németh Á. 4, Price 17/6, Bradford 2, Hammonds 13, Delas 6. Csere: Csorvási17, Thames 18/6, Takács K. -, Lajsz -, Oroszi-.

Az Egis Körmend esélyeshez méltó módon kezdett Budapesten. A vasiak nyugodtan, letisztult játékkal hozták az első félidőt. Az első negyedet hat, a második negyedet 9 ponttal nyerték.

Az első két negyed alapján nem volt benne a mérkőzés képében az, ami a nagyszünet után  történt. A TF “élesen” jött ki a pihenő után, remekül játszott Ales Pippan-csapata. A fővárosiak a vezetést is átvették egy rövid időre, a leblokkoló körmendiek ellen. A nagyobb játéktudtás azonban ezúttal is eredményre vezetett. Ferencz Csabáék remekül oldották meg a kötelezőt, biztos kézzel, tiszta fejjel, és célratörő játékkal hozák a mérkőzés hajráját.

A budapestieknél ezúttal is a légiósok vitték a prímet. Rikalo 17, Clark 18, McLane 19 pontot dobott.

Vasi oldalon remek napot fogott ki Csorvási, aki az egész mezőny egyik legjobbja volt. 17 pontot dobott, 6 lépattanót szerzett, és volt 7 szerzett labdája is.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Böcskey AttilaKobayasitortajanosMehecskeSetback Recent comment authors
tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://ibb.co/Zdyq8dy
U20
https://ibb.co/D7WN9R2

Mehecske
Olvasó

Azért kiváncsi leszek,hogy a fiatalokat mikor sikerül beilleszteni a keretbe…az UP keretből sikerült ki venni őket.

Kendeffy Botond
Olvasó

1.Mondjuk inkább 150-200 körmendi volt.
2.Ha ma nincs Csori, nem biztos, hogy nyerünk. Rendesen lejátszotta Bergstedtet.
3.Ha Hammonds és Fepu sérülése komoly, szarban vagyunk.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Gratula a TF-nek a tisztes helytállásért, mi meg hoztuk a kötelezőt. Ennyi.

Hajrá Körmend, hajrá Vas!

Bazinga
Olvasó

Gratulálok fiúk!
A közel kétmilliós lakosú fővárosban 500 ember kíváncsi a kosárlabdára??? Ebből 50-60 körmendi…ok, nem Euroliga szint, de ez nagyon gáz.

bakiba
Vendég
bakiba

Mert akinek fontos a budapesti kosárlabda az nem a Tf meccsére megy, hanem a MAFC-Vasason volt. Voltunk vagy 500an. A TF magasról …..

shaq
Olvasó

Látszik, hogy nem éltél még Budapesten. Nem arról van szó, hogy itt senkit nem érdekel a kosárlabda, de még nem tart ott ez a csapat, hogy a szóba jöhető mondjuk 10 szombat esti program közül őket válassza a többség és pl. 1 órát utazzon városon belül a meccs miatt. Vidéken sokkal kevesebb a lehetőség, könnyebb programot választani és ezt nem rossz értelemben mondom. Ezenkívül egy újonc csapat közönségét nem szerencsés több évtizedes klubok táborával összehasonlítani..

Setback
Vendég
Setback

A hozzászólásod minden részéből az ostobaság érződik. Ember….Pontosan erről van szó amit írtak. Budapesten ennyien kíváncsian a kosárlabdára. Nem attól leszel kosárlabda szurkoló, mert van a közelben egy sztárcsapat és a divatból elmész. Mert te erről beszélsz a budapestiekkel kapcsolatban. Vidéken meg nincs programelehetőség. Megint a vidék lenézése. És ha nincs elég program a vidéki ember hova megy? Kosárlabda mérkőzésre. Persze…nyilván. Te komolyan azt gondolod, hogy vidéken azért vannak sokan, mert unják magukat? Ostoba vagy. Akit nem érdekel a kosárlabda az nem fog elmenni csak azért mert unatkozik. Másik pedig….A MAFC elég régóta ott van a kosárlabdában, ők sem tudnak… Olvass tovább »

Kobayasi
Olvasó

T. Setback!

Amit Te írsz, már bocsánat, de az a teljes sületlenség.
Mi van Körmenden? Nem sok minden, csak EGY kosárcsapat.
Hová menjen a polgár, Akár szereti, akár nem, kosárra. Nálatok az a közösségi élet.
Ez van, ezt kell tudomásul venni.
Ezzel persze SENKI nem bántja a vidéki kisvárosokat, csak hát
ezek tények!!!
Anno se a Honvédnak, se a Mafcnak nem volt több ezres nézője.
Szóval nyugi pajtikám.

Kendeffy Botond
Olvasó

Na ez nem lett túl okos. Budapesten élek és megengedhetem magamnak, hogy válasszak az itteni “nagyvárosi” opciók közül, de a Körmendnek szurkolok. A hétvégén megyek Szegedre és utána meg majd Körmendre segíteni imádott csapatunkat. Szóval ez a nagyváros/kisváros duma nagyon felszínes és sértő. Különben is minden városban a lakosság nagy része vidékről érkezett…

Szerintem ezt gondold át újra.

Böcskey Attila
Olvasó

Körmenden van hagyománya a kosárlabdának , viszont nem azért járnak meccsre az emberek mert nincs más lehetőség, hanem mert szeretik a csapatot! Amúgy itt írta egy másik bejegyzésben valaki, hogy 1 órát kellene utazni, hogy a TF meccsére oda tudjon érni. Amennyiben valaki programot keres azt Körmenden is megteheti mert egy órás utazással elérheti Szombathely, Sopron, Zalaegerszeg,Nagykanizsa, Keszthely és neccesen Győr és Veszprém által szervezett programok bármelyikét!Amit sajnálok, hogy Budapesten olyan nagy múlttal rendelkező csapatok eltűntek mint a Honvéd, MAFC, Vasas Izzó, Ganz M. stb. Az, hogy valakire negatív jelzőket próbálnak rásütni mert nem fővárosi az butaság! A II. világháború… Olvass tovább »

Csapajev
Vendég
Csapajev

Hosszú szünet után nehéz újra felpörögni, mint ahogy a forduló meglepetései is mutatják.
Kíváncsi leszek az alapszakasz végére, hogyan tudnak az élcsapatok teljesíteni.
Úgy néz ki, hogy a Szolnok biztosan, a Jászberény és a Körmend meg alighanem már bent van a felsőházba. A negyedik-ötödik helyért eléggé éles lesz a küzdelem.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés