Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Vojvoda: mennem kell, eljött az idő

“Megtiszteltetés volt Olajossá válni… aztán kitudja, soha ne mondd, hogy soha…”:

:

Az Olaszországba szerződő válogatott kosaras, Vojvoda Dávid hivatalos Facebook oldalán köszönt el a Szolnoki Olaj KK szurkolóitól. Mutatjuk a posztot:

Kedves Olajbányász szurkolók!
Nagyon sok érzés kavarog bennem, amit szeretnék veletek megosztani. Nehéz szívvel búcsúzom ahogy az is nagyon nehéz lenne, hogy bármit is kiemeljek az elmúlt 6 sikeres és felejthetetlen évből. Szeretném megköszönni nektek és az egész klubnak, edzőinek, vezetőinek, akikkel dolgoztam, hogy az első pillanattól fogva befogadtatok és mindig számíthattam rátok! Megtiszteltetés volt Olajossá válni és a Tiszaligetet otthonommá tudni, ahogy az volt édesapám számára és remélem egyszer lesz a fiamnak is. Most viszont mennem kell, úgy gondolom, hogy eljött az idő és kipróbálom magamat külföldön. Bízom benne, hogy továbbra is szurkolni fogtok nekem és sikeres évek várnak rám, aztán kitudja, soha ne mond, hogy soha…
HAJRÁ OLAJBÁNYÁSZ!

fotó: MKOSZ/Rébay Viktor

67 hozzászólás

67
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
30 Comment threads
37 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
Modus operandiDiadala87JózsipapafmunkacsiMenta Recent comment authors
Modus operandi
Olvasó

Mindent köszönünk! Sok sikert külföldön is!

CSAK AZ OLAJKA!!!

Tarifa
Olvasó

Eddig Voja volt az egyik legjobb, ha nem a legjobb aki magyarként Szolnokon játszott. Hogy elment én egyetértek vele. Fiatal koromban egy pár évvel idősebb munkatarsam azt mondta, hogy 4-6 évente munkahelyet kell váltani, mert így a régin nem skatulyazódunk be, az új helyre viszel új szempontot, de még többet tanulsz. Hallottam mást is, ahány nyelvet tudsz, annyi ember vagy”. Rossz azt tudni, hogy így történt, de fiatal és építse magát. Ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy a Munkahelyi interjuk során soha nem preferáltam az évenkénti munkahelyi váltást. Miért volt tavaly szerethető csapatunk? Mert voltak kiszamitható “TORZSGÁRDA TAGJAINK”. No… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

Korrekt!
Szolnoknak nagy érvágás, mert egy magyarországra érkező légiós sem lesz soha jobb Vojánál…

Egyszerűen klasszis

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Így kell ezt, Voja! Ha otthon minden rendben, akkor rend van a karrieredben is! Látszik, hogy megvan a megfelelő, téged mindenben támogató hátországod! Valósítsd meg az álmaidat!

Rubik75
Olvasó

Először is sok sikert Vojvodának.Másodszor a szolnokiakat nem értem mi ez a Benke utálat.Ha még mi kaposváriak nem szeretnénk vagy az egerszegiek azt megérteném.De ti Szolnokra kaptatok egy kész játékost akivel már nem volt dolga az edzőnek,hogy felépitse úgy gondolom.Azt kell mondanom nálatok semmivel nem lett jobb kosaras mint pl.az előbbi két klubjában.Ugyan azokat a számokat hozza nagyából sőt játszott percben még kevesebbet is kapott és ha jól láttam a ponttermésben is kevesebbet tett hozzá.Most elment egy olyan klubba aminek van jövője.Inkább ásta el volna magát Szolnokon.Az jobb lenne a magyar kosárlabdának?Meg szerintem mindegyikünk így tenne ha látná,higy a munkahelye… Olvass tovább »

dell
Olvasó

Igen semmivel nem lett jobb kosaras mint az előző két klubjában ezért kár volt nyalni neki az új helyen. Egy éves szerződése volt amiből egy felet játszott 2 igazi meccse volt a többi átlagos. Volt egy olyan sérülése amit nem kellett volna azonnal műteni de a klub hozzájárult ,hogy egészséges legyen a következő szezonra. Felvette a nem kevés fizetését a teljes szezonra és utána angolosan távozott. Magyarul kikezeltettük a Falcónak. Emberileg egy nagy nulla ezekért a dolgokért. Jön a nagy szöveggel,hogy mit akar az új klubjában elérni,de mi már tudjuk,hogy mit fog.Váradi és Perl mellett koptatja a padot. Majd aztán… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Te is csak egy sírásó jelölt vagy, fogtok ti még egy nagyot csodálkozni, mikor rájöttök hogy nincs vége a szolnoki kosárlabdának ahogy szeretnétek…..sőt nehogy megint a síràs maradjon nektek.
Megérdemelnétek

moldi56
Olvasó

Miért ásta volna el magát Szolnokon?Úgy beszélsz,mintha kiestünk volna a B-be.Szolnok az Szolnok és nem Kaposvár.Rövid időn belül ismét ott leszünk a spiccen,vagy a közelében.

Másodszor meg:1 évet lehúzni egy élcsapatban nem sperspektíva.Az alapszakasznak alig több mint a felét játszotta le,utána érthetetlen módon lesérült,azt sem tudjuk,hogy hol és mikor.Csak bejelentették hogy lesz egy kisebb korrekciós műtétje,aztán már többet nem is lépett pélyára Olaj mezben.Nem alkotott maradandót én személy szerint többet vártam tőle. Most már mindegy.Elment.Sok sikert neki,csak ne az Olaj ellen.

Józsipapa
Olvasó

Nem váltotta meg a világot az itt léte alatt…..
Inkább lepattant, mint átvette volna a ” vezérbika ” szerepét……
(mint írta itt valaki) és elment másod-, harmadhegedűsnek …….
remélem nem húzza magára többet az OLAJ piros-fekete mezét……

Diadala87
Olvasó

benke sz3rt se ér nem egy kiemelkedő játékos,tipikus mai fiatal kis homi,aki a neten villog de a pályán max középszerű…

MoBamba
Olvasó

Az egyik legjobb magyar játékos! Sok sikert Voja külföldön is!

csocsa
Olvasó

Bírom ,hogy a legpozitívabb hsz-re is röpködnek mínuszok.Ezt nem tudom havá tenni.? Meg tudná ezt mekem magyatázni vki!? KÖSZI!

csocsa
Olvasó

Látom legalább 23-an értik a viccet.?

Yellowblack
Olvasó

Sok sikert külföldön Voja én személy szerint jobban örültem volna neked mint a Benke Szilinek

bükizoltántakarodj!
Olvasó

Sok sikert kívánnunk

*Z*T*E*
Olvasó

Azért az is megér egy misét hogy eddig miért nem váltott? Persze olaj szíve volt… de inkább eddig bírta fizetni a Szolnok…most meg már többet kap külföldön…
Ettől még sok sikert remélem nem lesz belőle turista

RRichieG
Olvasó

Te mér nem a közmunkán dolgozol Parasztfalván,sokkal nyugisabb, alázod a csikkeket, közben bb1ezhetsz…
Talán mondjuk mert ezzel a tudással megalapozhatja a gyermeke(i) jövőjét is?

ldd
Olvasó

pont a román mondja …

*Z*T*E*
Olvasó

Nem igazán értem mi a problémád? A véleményem az hogy (főleg ha megnézzük korábbi csapatait) mindig oda ment ahol volt pénz. Ha elfogyott tovább ment… Ezzel nincs semmi gond csak nem kell a maszlag ” úgy érzem eljött a váltás” 3-4 éve a legjobb magyar játékos a ligában és talán a legdrágább is képességei alapján régen külföldön kéne játszania de ha Szolnokon megadták neki azt amit külföldön nem váltott. Most nincs annyi pénz megy, és jön azzal h a karrierem miatt… Lassan 30 milyen karriert akar? Van még 2-3 éve aztán off. Mondom még egyszer nem ezzel van a baj… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Voja pénzét Dr.Nyerges Zsolt állta,toronymagasan a legjobban fizetett magyar játékos volt,aki itthon játszott.Nem volt igazán szüksége eddig,hogy külföldre menjen,az Olaj rengeteg nemzetközi meccset játszott,Adria Liga,Euro Challange,BL-selejtező,Európa Kupa,na itt szerzett tapasztalatokat.Gyanítom ha nem hullt volna szét a csapat különböző okok miatt,akkor most is maradt volna.Így viszont a következő szezonban sajnos nem indulunk semmilyen kupában (mondjuk értelme sem lenne)váltott.

fmunkacsi
Olvasó

Az Olaj kizárólag azért esett szét, mert a legtöbb kulcsembere lesérült. Nem kell itt arázslatot kutatni folyamatosan.A nemzetköziben egyszerűen nem indulhatunk el, mert csak negyedikek lettünk. Ennyi. Ha harmadikok vagyunk, Benke is marad.

*Z*T*E*
Olvasó

Gyakorlatilag uezt írtam (akartam írni) legalább Te jól látod a dolgokat.

Menta
Olvasó

Kedves Z*T*E*.! Mielőtt turkálsz más pénztárcájában légyszíves tájékozódj. Biztos forrásból írom neked hogy Voja kevesebb pénzért választotta Olaszországot mint amit a Szolnok ajánlott neki. Talán mégsem a pénz döntött…?

fmunkacsi
Olvasó

Te tényleg nem olvasol híreket? A pénz jövőre sem lesz akadály. Zsolti amúgy is azért lépett le, mert elfogyott az osztogatható céges pénze. A sajátját meg ugye másként adja az ember. 😀

Tarifa
Olvasó

Jól beszélsz. Az is a mi pénzünk volt, de legalább az érdekünk én hasznosította.

makelovenotwar69
Olvasó

Gyors beilleszkedést és sérülésmentes szezont kívánok, a többit Voja megoldja!
Benne van, hogy hamar húzóember lesz, a top olasz csapatok is akár magukhoz akarják csábítani.
Remélem, a családjától is minden támogatást megkap és megmutathatja a tudását!
Csak a legjobbakat kívánom neki, és tudom, hogy ezzel minden magyar kosár rajongó egyetért!
Hajrá VOJA!!!

30co
Olvasó

Jól működik az új gépezet Szolnokon.
Lassan de biztosan lesz egy nagy szar kupac a szolnoki kosárlabdából.
A kézilabda útjára lép ez is.Azt is sikerült felszámolni.

fmunkacsi
Olvasó

Meg fogsz lepődni aranybogaram.

SPARTAN
Olvasó

Nagyon sok sikert Voja! Magyarország büszke rád! Hajrá!!

J.R.Benitez
Olvasó

Gratulálok Dávid! Sok sikert kívánok Szombathelyről! Játékos pályafutásod egy újabb, magasabb szinten folytatódik. Kétség nem fér hozzá hogy megérdemelted, és egy erősebb ligában is vezér leszel! Mi magyar szurkerek meg hiányolni fogunk a pályáról! De ez legyen a mi bajunk…. Hajrá Magyarok!!!!

szolnokbasket
Olvasó

Basszus, délután olvastam a hîrt és azóta ezen kattogok.
Nagyon jó olvasni, hogy az ország összes szurkolója bîztatja Körmendtől Egerszegig,Szombathelytől-Kaposvárig.
Szerintem ennél nagyobb elismerést nem kaphat sportoló!Persze megszolgálta a felé áradó szeretet.

A sok majom akik eddig ekézték, hogy nem mer légióskodó hol van amúgy???

RRichieG
Olvasó

Lezárnánk akkor a szavazást, tehát a Vojával felálló Reggiananak 100an szurkolnának, ha az egykori olasz Savaria Falco ellen játszanának, mig nekik csak 61en.Ebből is látszik mennyire szimpatikus játékos és ember Voja.. És mennyire nem a Falco…. A szavazás reprezentatív volt, a ma reggeli Voja cikk kommentjei közt megtaláljátok.
Sok sikert Voja, köszönünk mindent, és mutasd meg az Armani ellen!!!!

csakazete
Olvasó

Egy egész ország fog ezentúl neked szurkolni Voja! Sok sikert a továbbiakban!

cino
Olvasó

Végre ! Mutasd meg hogy tökös gyerek vagy és megállod a helyed külföldön is. Sok sikert !

Ewing
Olvasó

Cikkíró! Soha ne monDD, hogy soha!!! Még akkor is, ha idézet. Aki publikàl, legalább az írjon már helyesen…

Olajheart
Olvasó

Egyenlőre számomra elképzelhetetlen hogy nem fut ki a Tiszaligeti csarnokba((((

Laposvár
Olvasó

Egyelőre

Rouge
Vendég
Rouge

Most egy kicsit meghaltunk.

Mindannyian.

donnarumma
Olvasó

Na ne túlozz..már a “meghaltunk” is sok..de a “mindannyian”?

Marillion
Olvasó

Sok sikert Voja…veled kapcsolatban még az sem volt gáz hogy hogy csapatomat mindig megszórtad….szerintem nem csak a Szolnokiaknak fogsz hiányozni hanem úgy összességében a Magyar bajnokságból…De már rég menned kellett volna….mert kinőtted a Magyar bajnokságot!

atibácsi
Olvasó

Így kell távozni! Csak jót neked Dávid! Legyünk már egy kicsit vidámabbak! Sírva mulat a magyar!

Bozic
Olvasó

Egyik szemem sír, a másik nevet.
Szomorú vagyok, mert egy darabig nem láthatom szeretett ligánkban. Viszont örülök, hogy végre elment egy olyan bajnokságba ahol minimum a helye van. Ja és nem utolsó sorban nem kell azon izgulnom, hogy megszórja-e a Falcot. 🙂

Sok sikert, Dávid!

pbask
Vendég
pbask

Dávid noha nem tudtál elszámolni sosem nyolcig, de nem csak a szolnokiak fogják a pályafutásod nyomon követni, nem vagyok szolnoki de mégis különböző keserű érzések kavarognak bennem.Remélem minél nagyobbra szállsz, 29 éves vagy,talán kis szerencsével NBA-t is elcsipheted, vagy Spanyolországot mint Hanga. Remélem legjobbakat.

szurkolo01
Olvasó

big lajk Voja!

??

Zsarkov
Olvasó

Benke, olvass, tanulj…, bár a cipőfüzőjét se kötheted meg soha!

Olajheart
Olvasó

Kár neki olvasni.. VOJA IKON SZOLNOKON.. Benke csak 1 zsoldos volt a sok közül.. Kevesen váltak legendává az Olajnál.. VOJA IGEN

Zsarkov
Olvasó

Trotter-Voja-Alexe-Milo-Berkics/Báder az IKON ötös/hatos

Olajheart
Olvasó

Igen igen.. Nekem még Jurkunas is.. Egyik nagy kedvencem

AntonioAlexe
Olvasó

És hol van Kelley? Lehetne még sorolni…

Olajheart
Olvasó

Bizony bizony jogos

Tarifa
Olvasó

Tyubin

Barro
Olvasó

Ha Szili tökös gyerek lenne akkor pont most kellett volna itt maradnia és megmutatni hogy tud ő is vezérbika lenni egy csapatnál mint Voja. De egy töketlen balfasz aki más hátán akár felkapaszkodni. Falconál sose lesz vezér Perl és Váradi mellett csak egy masodhegedűs marad. Ha még a csapatnál nem úgy alakul az eredménye meg jöhet a 4. 5. Légiós is alsóposztra és ülhet a kispadon.

pbask
Vendég
pbask

Srácok miért bántjátok Benkét? Elvileg Szalayval csúnyán összerúgták a port,ugy meg jó munkakapcsolat sose születik ha utálom a főnököm,a főnököm meg engem.

Zsarkov
Olvasó

Nem azért, mert nem maradt…, hanem ahogy távozott…, egy senkiházi kutya!

pbask
Vendég
pbask

De hogyan? Nem töltötte ki +1 éves opciót, sérült volt fél évig,műtét miatt komplikációk felléptek,majd facebookon megköszönt mindent. Megértem az álláspontot,ha valaki ezt elmagyarázza. Rúzs?

Rouge
Vendég
Rouge

Felszedsz egy jó csajt, nyomod neki a lóvét, a csaj cserébe szétteszi a lábát, minden happy, bár azért egy picit többet vártàl, ritkán vannak jó napjai, túl sokat és túl sokáig menstruál… de azért összességében jó vele dugni, szerelemről persze (egyelőre) szó sincs…. a csaj szépségversenyen indul, megnyeri, MVP, büszke vagy rá. A csaj lebetegszik, fél évig nincs szex, te a lóvét azért továbbra is nyomod neki, dolgozol ezerrel, a csaj ugyanúgy költ, dugás nincs, te azért továbbra is a tenyereden hordozod, gondoskodsz róla. A nejedtől (VD) közben úgy néz ki, hogy hat év után elválnak útjaid, és ez a… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Szóról szóra igaz…, még a nevek is stimmelnek! ?

ldd
Olvasó

Megkövetlek Rúzs!
Ez nagyon jó!
Én régi módi vagyok tudod, (?) sör, bor, pálinka …
De a Te szered óriási … ( nem ígérem, hogy kipróbálom)

makelovenotwar69
Olvasó

Rouge, sokszor egyetértünk, most nem teljesen.
Ha a történetedben a csaj rájön, hogy – már bocsáss meg – potencia problémáid vannak, akkor azért könnyebben csábítható.
És a jelenlegi helyzet Szolnokon tényleg egyre impotensebbnek tűnik, ezt nem én mondom, hanem a szolnoki szurkertársaid.
Szóval bármennyire is fáj (ne mondja senki, hogy nem lenne jó a csapatban) Benke távozása, nagyon méltatlan ez a “úgyis kifütyüljük” óvodás hozzáállás.
Főleg, hogy fiatal, ha tovább fejlődik, szívesen látná bármelyik komoly csapat Magyarországon. Még a Szolnok is pár év múlva.

Olajheart
Olvasó

Én nem fütyülöm ki.. De csalódás..

Olajheart
Olvasó

Minden szavad igaz.. Nekem nagy csalódás.. Én azt mondtam szurkoló társamnak hogy marad mert nem játszott fél évet.. Így illik.. Felépiti magát 1 év alatt sérülés kihagyásból aztán mehetett volna ahova gondolja aztán külföld.. Jó pofára estem… Ez van túléljük..

donnarumma
Olvasó

Ez mind szép és akár igaz is lehetne..de csak a Te szempontod?a csaj története úgy kezdődne,hogy az első fél évben 1x sem tudott jól megdugni Rouge..jó pasi,meg tele van lóvéval,de ez nem elég..többet akar,mást akar..
Lehet érdemes lenne megkérdezni a másik oldalt.
*Akár igaz is lehet

Zsarkov
Olvasó

Te már a jövőt vízionálod!? ?
A sztoriban Rouge=Falco
Igaz is lesz

fmunkacsi
Olvasó

Nem rúgta össze a port senkivel. Főleg nem Szalayval. De ezt kérdezd meg tőle, nem fog mást mondani. Megmondta baromi világosan: a nemzetközi neki a első. Ez van.

MCMLXXIX
Olvasó

Köszönet mindenért! Sok sikert!

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Korrekt Gyerek!Nem olyan áruló mint Márko és Szili netán Simon vaksz Balázs…

Olajheart
Olvasó

Ide kellett volna amit az előbb írtam.. Na nem baj! Viszontlátásra Voja! Örökké olajka

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés