Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Vojvoda még Magyarországon, de nem kizárt a szereplése

A Váradi-Perl-Benke hármasból egyikük pályára lépése szinte teljesen esélytelen.:

:

Vojvoda Dávid még nem tudott elutazni a nemzeti csapattal a szlovéniai buborékba, de nem kizárt még a szereplése – tudatta a BB1.hu-val a válogatott szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics, aki azt is elmondta, hogy Jarrod Jones sérülés miatt nem áll a válogatott rendelkezésére, valamint kitért Váradi Benedek, Benke Szilárd és Perl Zoltán állapotára is.

A válogatott túl van a délutáni teszteken is. Vojvoda Dávid egyelőre Magyarországon van, teljesen tünetmentes, rá további vizsgálatok várnak, de nem kizárt, hogy csatlakozni tud a csapathoz. Jarrod Jones szlovén klubja jelezte, hogy a játékos sérüléssel bajlódik, ezért ő nem áll a rendelkezésünkre. Mindenki érdeklődik Perl Zoltán, Váradi Benedek és Benke Szilárd állapotáról. Ők a sportorvosi engedélyt megkapták, közülük kettőjüknek látunk esélyt a szereplésére, viszont egyiküket a vírus leépítette, ő szinte biztos, hogy nem tud pályára lépni. Jelenleg mindhárman külön edzéseken vesznek részt. Izgatottan várjuk a tesztek eredményeit, mert azután jobban látjuk majd, hogy mi a helyzet, bizakodóak vagyunk, ugyanúgy mint eddig. Jók a körülmények, csak sajnálom a srácokat, ez a hét mindenki számára pokoli, a sportolóknak az egyik legnehezebb körülmény a bizonytalanság. Nagyon könnyű azoknak, akik otthonról, a tévén keresztül követhetik majd az eseményeket.

Fotó: fiba.basketball

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
GézukaMAFCdrukkerBL menetelésmakelovenotwar69pecs007 Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Ezt az utolsó mondatot nem tudom hová tenni. Vajon konkrét személy(ek)nek üzent ezzel, vagy csak véletlenül csúszott ki a száján? Esetleg a cucikák számát szeretné gyarapítani a fontos meccsek előtt? Amennyire szimpatikus volt, hogy azt mondta, az országot szeretnék képviselni, és a magyar átlagemberek mindennapjaiba szeretnének egy kis örömöt vinni az esetleges győzelemmel, győzelmekkel; annyira ellenszenves most ez. Egyáltalán, hogy fér össze két ilyen vélemény néhány héten belül? Mintha csak egy politikust látnék (tisztelet a kivételnek)… De önmagában is ellenszenves ez nekem, kicsit olyan, mintha azt mondaná, hogy “mindenkinek k. könnyű most, a közembernek semmi problémája nincsen, dögölhet otthon a… Olvass tovább »

Gézuka
Olvasó

ivko egy bohóc, az mindig kell a cirkuszba

makelovenotwar69
Olvasó

Én nem tudom, hogy Ivko nyilatkozatát ki fordította magyarra (Ivko-magyarról), de az az utolsó mondat rohadtul nem kellett volna. Kinek akart beszólni…? Balfék!
Vojára “további vizsgálatok várnak”, ez tesztet jelent vagy sérülése van?
Hajrá magyar kosárlabda!

Pbask
Olvasó

Nagyon könnyű azoknak, akik otthonról, a tévén keresztül követhetik majd az eseményeket.

Nope,a szurkolók csak nem értik hogy a náthás faszba van az hogy x csapat 2 hónapig nem játszik,de más csapat akar és tud is játszani.

Lehet mi vagyunk a hülyék, de akkor ezt majd magyarázd el,egy riport közepette.
Köcce főni.

WSreborn
Olvasó

Miket magyarázol már megint Ivkovics! Nekünk aztán marha könnyű! Nem tudnál egy olyan interjút adni, ahol nem szólsz be valakinek, vagy nem kelted a feszültséget??? Profi sportolókról beszélünk, ők választották ezt a hivatást, senki sem kényszerítette őket erre, azt csinálják amit szeretnek, csak éppen 4-5 ember fizetéséért. A hétköznapi emberek élete is legalább annyit nehezedett mint a sportolóké!
Egy szövetségi kapitánynak nem az a dolga hogy önkèntes megmondóembert játszva klikkesítse a népet, hanem hogy tegye a dolgát és a csapattal foglalkozzon!
Hajrá Magyarok!

pecs007
Olvasó

Egy szövetségi kapitánynak az a dolga, hogy sikereket érjen el, amíg ezt hozza Sztojan, tőlem faszhelikopterezhet is minden nap az MKOSZ honlapján…

WSreborn
Olvasó

Felőlem is faszhelikopterezhet, de hogy jön ahhoz, hogy a hétköznapi embereknek beszólogat! Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát! Egy cirkuszigazgató ne a közönséget nevelje NEM AZ A DOLGA!!!

BL menetelés
Olvasó

Te ország bohóca! Akinek könnyü az te vagy te jellemtelen aki a semmiért milliókat veszel fel havonta és kevered a szart

SárgaPárna
Olvasó

Mit hisztiztek lehet a Fofónak üzent vagy a Cucikáknak!!!!

2lee14
Olvasó

Hát ha nekünk ilyen könnyű akkor, nem nézzük a meccset…?‍♂️?‍♂️?

Gábor
Olvasó

Jaaaaa, akkor nem nézem Ivko! Így jó lesz ???

vasipasi
Olvasó

De jó, kaptunk egy kis rejtvényt így estére…
Mi lehet Vojvodával, ki az a Falcós, aki nem játszhat???
Kérhetek telefonos segítséget???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés