Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Vojvoda Kosárlabda Tábor a Velencei-Tónál

Vojvoda Dávid mellett Sztojan Ivkovics, Pongó Marcell és Szabó Zsolt csatlakozik.:

:

2022. július 10. és 16. között kerül megrendezésre a Vojvoda Kosárlabda Tábor. A névadó, a magyar válogatott és az Alba Fehérvár kiválósága, Vojvoda Dávid évek óta gondolkodott azon, hogyan tudna valamit adni a kosárlabda utánpótlásnak. Ez az elgondolás idén nyáron egy tábor formájában valósul meg.

Hatvan 10 és 16 év közötti fiatal fiú kosaras számára nyújt közös edzési, illetve fejlődési lehetőséget, bízva abban, hogy olyan élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodnak, mely megerősíti bennük a sportág szeretetét és a kosárlabda iránti elhivatottságukat.

A szakmai programról a kecskeméti Mercedes Kosárlabda Akadémia edzője, a nemzetközi YUBAC kosárlabda tábor koordinátora, Dusan Markovic, valamint a Hübner Nyíregyháza Blue Sharks vezetőedzője, Pethő Ákos gondoskodnak majd.

8 edzés szerepel a programban, melyek fókuszában az egyéni képességek lesznek.
A szakmai koordinátorok mellett szakképzett edzők felügyelik az edzéseket, melyekhez minden nap csatlakozik majd Vojvoda Dávid, illetve több felnőtt válogatott játékos, köztük Pongó Marcell és Szabó Zsolt is. Sőt a szövetségi kapitány Ivkovics Sztojan is meglátogatja a tábort az edzés napok egyikén.

Az edzések mellett a regenerálódás és a szórakozás sem maradhat el. A résztvevők számára lesz többek között kérdezz-felelek beszélgetés, strand- és élményfürdő látogatás.

Regisztrálni a tábor weboldalán lehetséges (http://tabor.vojvoda.hu/), míg a felmerülő kérdéseket a Vojvoda Kosárlabda Tábor hivatalos Facebook oldalán várják és válaszolják meg a szervezők (https://www.facebook.com/vojvodatabor/).

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
SeatGeek Recent comment authors
SeatGeek
Olvasó

Külföldön az ilyen táborok alapnak számítanak, itthon is sokkal több kellene.
Talán segít valamit az UP helyzetén, rontani nem tud.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés