Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Vojvoda Dávid: Szabadon igazolható vagyok

A magyar válogatott bedobó úgy érzi, hogy ez az idény nem vett ki belőle annyit, mint a korábbi évadok.

  •   :

:

A napokban jelentette be a hírt az Instagram oldalán Vojvoda Dávid, miszerint hazatért Olaszországból. A magyar válogatott bedobó a nemzetisport.hu-nak adott interjút, amelyben válaszolt a jövőjét firtató kérdésekre is.

Mint elmondta, egy plusz egy éves szerződést írt alá, ez megszűnt, ahogy a következő szezon opciója is.

Mindkét fél jobban járt, hogy véglegesen lezártunk mindent, mert így tiszta lappal kezdhetjük tervezni a jövőt. A klubtól kaptam egy levelet, ha úgy alakulna, szívesen viszontlátna ősszel, de hivatalosan szabadon igazolható vagyok. Ha túljutunk a járványon, egyszer még vissza kell mennem Reggio Emiliába, mert nem tudtam minden cuccunkat elhozni, a lakást június 30-ig tartják fenn nekem.

Mondta, majd beszélt a bajnokságban betöltött szerepéről és arról, hogy visszatérne-e a városba.

– Eddig csak az foglalkoztatott, hogyan jöhetnék el onnan… Ezt a döntést persze a családtagjaimmal is meg kell beszélnem, de a lehetőségét teljesen ki sem zárnám, mert jól éreztük magunkat a városban. Az idény azonban nem úgy sikerült, ahogy reméltem, a bajnokság elején több játéklehetőséget kaptam, de sem az edzőmtől, sem a játékostársaimtól nem éreztem azt a bizalmat, amire szerintem az edzéseken és a mérkőzéseken nyújtott teljesítményemmel rászolgáltam. Az edzőnknek volt egy kezdőötöse, amelyen szinte egyáltalán nem változtatott, és voltunk négyen a cserepadon, akiknek több-kevesebb játéklehetőséget adott. Nekem átlagban húsz perc jutott, és a korábban itthon megszokottnál jóval kevesebb rádobási lehetőségből hoztam ki kilencpontos átlagot. Úgy éreztem, nem tudta eldönteni, hogyan használjon engem – ami furcsa, hiszen tudta, melyik posztra igazol –, másokat jobban favorizált, pedig rosszabb teljesítményt nyújtottak. De nem panaszkodtam, nem könyörögtem, hogy adjon több játéklehetőséget, végeztem a dolgom, még többet edzettem, hátha jobbra fordul a helyzet.

A játékost már több magyar klubbal is hírbe hozták, de egyelőre még nem foglalkozott a jövőjét firtató kérdésekkel.

– Olvastam, olvasom én is. De a karanténból a legkevésbé sem foglalkoztam ezzel. Túl korai is a jövőt tervezni, hiszen senki sem tudja, meddig tart a járvány, és a megfékezése után mi lesz a klubokkal, hogyan éli túl a sport, a sportág a vészhelyzetet. Egyelőre élvezem, hogy itthon vagyok, és nagyon várom, hogy végre ismét a családommal lehessek. Ez az idény egyáltalán nem volt annyira megterhelő, nem vett ki belőlem annyit, mint a korábbi évadok, úgy érzem, 29 évesen topállapotban vagyok.

A teljes interjút itt lehet elolvasni.

  •   
46 hozzászólás

46
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
28 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
MAFCdrukkerJR.BenitezipasopIncicicanick19 Recent comment authors
Üvegtigris
Olvasó

Ki a búbánat vagy te ipafasz Voja a büdös életbe nem volt kikezdve Szolnokon.Sőt ha megnézel 1-2 nyilatkozatát az atmoszférát mindíg kiemelte és azt nem a bérletesek csinálják.Rohadt felbújtó geci.

ipasop
Olvasó

Ahogy több helyről lehet hallani Szolnokra biztos nem megy Voja! Nem a vezetőséggel vagy a klubbal van a probléma hanem az a bunkó közeg, értem ez ez alatt a “B” közepet, akik ,már egy-egy rossza meccs miatt gyakran kikezdték a saját játékosaikat, többek közt Voját is! Szóval az Olajba komoly magyar tuti nem megy szerintem ezek miatt. Az elmúlt években Hasonló volt a szituáció Fehérváron ,csak ott a Balaton Sound volt a vissza tartó , ezért nem ment oda számot tevő magyar. Ha igazak a pletykák, akkor két komoly jelentkező van. 1.,Falco, ,Bl- sok válogatott játékos egy csapatban, van lóvé… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Úgy tudom mi (FALCO) nem keressük most. Tavaly nyáron csak a pénz miatt nem jött. Amúgy meg sok csapatnak lenne rá pénze, max kevesebb légiós lenne. Annyit meg Voja bőven megér. Én annak örülnék ha Voja és Ákos is itthon játszana mert inkább őket nézem akár ellenfélként is mint a jött – ment légiósokat…. Amúgy szerintem Voja Olajba megy.

JR.Benitez
Olvasó

Ja és honnan lesz Lóvé Szhelyen!????? Lölő??? Vicces lenne ha pont ő adna pénzt egy 100 százalékban önkormányzati tulajdonú (ellenzéki) csapatnak. Gondolkodni is kellene.

MAFCdrukker
Olvasó

A B-közép miatt nem megy oda jó játékos? Szerintem a pénz és az eredmények felülírnák a bunkó közeget, a fő baj Szolnokon (is), hogy ezek nem jönnek.

Incicica
Olvasó

Mielőtt mindenki elméleteket gyártana. Elmondanám, hogy sehol nem lesz annyi pénz a következő minimum két évben, mint volt az elmúlt időszakban. A cégek elsők között a sportra szánt összeget fogják megkurtítani. Lásd tegnapi hír, az OSC vízilabdáról, amelyiknél a napokban lépett vissza a főszponzor. Ne legyen igazam, és ez csak a kezdet. Egy biztos a játékosoknak is vissza kell majd venniük az igényeikből

nick19
Olvasó

Legnagyobb esély a külföldi szerződésre van. Most már Olaszországban is ismerik, onnan kaphat legnagyobb eséllyel jó ajánlatokat. De szóba jöhet már európai ország is. Nem gondolnám, hogy itthon akarja folytatni pályafutását. 29 évesen lehet még néhány jó szezonja külföldön. Egyébként ilyen tehetséggel neki előbb külföldre kellett volna igazolnia.

ldd
Olvasó

Ha nyerek a lottón… Én leigazolom…

milanka487
Olvasó

Hogyha Voja jönne, ott lenne a talán sérülése utan jobb Juhos,Rudner plusz ki tudja hogy kik jönnek még a nyáron??
+5 jó légióssal bajnok esélyes csapat lenne de ennek az alapja hogyha Voja visszajönne Szolnokra a nyáron!

ldd
Olvasó

Tudod…
Ha öreganyámnak kereke lett volna, meg sárga lett volna, lehetett volna Sanghajban villamos…

Üvegtigris
Olvasó

Ez a fehérvár mindenkinek be van csípödve megmondta szabadkártyás.A bohócokhoz minek meccs után hímezgetni tapsikolni.

Üvegtigris
Olvasó

Rouge+1

Rouge
Olvasó

Bárhova igazol VOJA, nem fogjátok látni játszani, mert a 2020/21-es szezon kuka, szerintem mèg zártkapus meccsek sem lesznek. Ugyanúgy gondolom, ahogy Bill Gates (aki nem egy hülyegyerek): “ To understand what life in the U.S. will look like six to 12 months from now, Gates suggested China as a good model. “They are sending people back to work, but they’re wearing masks. They’re checking temperatures. They’re not doing large sporting events. And so they have been able to avoid a large rebound,” he said. “Hogy megértsétek, hogy az Egyesült Államokban hogy fog kinézni az élet a következő 6-12 hónapban, akkor… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Emberek! Ne Falcozzunk már lépten nyomon, van még 13 csapat rajtuk kívül, emellett egy 2x-es bajnok csapat 0 kupagyőzelemmel, semmi több. Nehogy már egyből mindenki oda igazoljon, és minden dolog “A” alternatívája a Falco legyen. Az éremtáblázaton ehhez eléggé lent vannak még. Azt sem tudjuk mennyi pénz lesz egyaltalán a sportban jövőre, és az önkormányzatok keze is eléggé meg lesz kötve ahogy hírlik. Itt jelenleg egy csapat jövője 100% biztos és az az ASE. Egyébként szerintem Voja nem fog Szolnokra jönni, ahhoz hogy ennek értelmét lássa legalább 2 meghatározó magyarral kellene megállapodni mellette, különben minek jönne? Erőlködni egy 4-5. Helyért… Olvass tovább »

Downtown
Vendég
Downtown

Kormend is biztos.

milanka487
Olvasó

Mert pl. Fehérváron olyan nagyon meghatározó magyarok vannak???

MAFCdrukker
Olvasó

Elég jó pozícióban vagyunk az éremtáblázaton, mégsem jön ide nagy név. Azért a jelenlegi keretek erőssége is számít.

olajka
Olvasó

Voja!
Nálunk ikon lehetsz, náluk csak zsoldos, türelem megadják Szolnokon is azt amit szeretnél. Ne csinálj hülyeséget, várj kicsit, Ikonnak lenni sokkal jobb mint árulónak. És Te sem jársz rosszabbul, türelem, Voja csak egy van, nem kell sietni!

Leonidasz
Olvasó

Bármelyik Magyar csapatban legalább annyira szeretnék , mint Szolnokon. Mi az hogy áruló? Elég sokat tett értetek szerintem, bárhova is igazol az ő döntése. Ha Paks ha Szolnok ha Fehérvár ha Falco vagy akár külföld Ő DÖNT. Nem fogja figyelembe venni , hogy a bb1-es olajkának ez nem tetszik. Igen primitív megnyilvánulás volt ez részedről.

milanka487
Olvasó

Voja nálunk sose lesz áruló!
Ő már az Olaj egyik ikonja!
De azért jó lenne a visszajönne!!
Hajrá olaj!

redmiller
Olvasó

Állítólag tényleg Fehérvár

milanka487
Olvasó

Ezt honnan veszitek?
Olvassátok már el hogy azt nyilatkozta hogy nem foglalkozott még vele!!

redmiller
Olvasó

Szerinted én nem örülnék jobban más csapatnak??? Főleg, hogy az utóbbi időben valahogy a fehérváriak egy részével nem jövök ki Dzunic és Lóránt miatt??? (hiába vannak Pakson…)

Yellow
Olvasó

A pénz mellett a legfontosabb hogy minél rangosabb nemzetközi kupában is érdekelt csapatban folytassa, ha egyáltalán magyar csapat lesz a befutó. Én csak most láttam a BL meccsek által, mennyire más kávéház az az un. nemzetközi porond.

Pbask
Olvasó

Nem hiszem Alba,Szolnokon a helye,nem hiszem elfogyott a pénz annyira.
Viszont Párnika kurva biztos valami bb1es emberke,mert én is csak belsőbb infókból tudom,hogy Kellert nagyon környékezzük, és lehetséges nálunk pattogtat jövőre.

SárgaPárna
Olvasó

Tehát nekem van belső infóm, akkor bb1-es vagyok, neked is van, tehát te is? Találkozunk a szerkesztőségben…

Downtown
Vendég
Downtown

Keller most nyilatkozta le, hogy kulfold….

Downtown
Vendég
Downtown

nem bb1es hanem kormendi… 😉

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nekel mind1, hpgy Voja melyik csapatba igazol, de az az Olaj legyen.

milanka487
Olvasó

Jaa de master1 már biztosra tudja😂😂😂
Komolyra véve: Gyere haza Voja Szolnok hazavár!!

2lee14
Olvasó

Falco?😅

wiley
Olvasó

Paks…

Expert
Olvasó

Alba

Expert
Olvasó

Kizárt

ICEBEAR
Olvasó

Persze,hogy a falcoba,ugyan hova mehetne mint az ország legnagyobb múltú, többszörös M.K győztes,vasaltheréjű Berki Ogre kedvenc csapatába!!! 🙂 Majd térjünk vissza a “világvége után”,hogy mennyi pénz marad az önkormányzatoknál és nehogy majd véletlenül Szilike ne akarjon egy ilyen élcsapatba játszani,mert elfogyott a Gyuripénz!!!! Lesz itt még nagyon sok meglepetés a következő évadra!

2lee14
Olvasó

Mit kell így kiakadni egy ártatlan jelen pillanatban komolytalan kérdésen? Én is tudom mi a helyzet és mi lehet a helyzet… Nem kell itt az oktatóvideó meg az irónia fellegvára köszi.🙂

ICEBEAR
Olvasó

Szerintem te és a kispárnád akik “mindenhez is” jobban értetek! És persze,hogy a falco nem kell így kiakadni,hiszen most írta meg “szurkoló társad”,hogy “több pénzünk lesz mint valaha..”! A nagyképűséget meg hagyjuk,egész bajnoki évben ment a “megveszünk mindenkit” spermapárnával,celeb Berkivel BÜSZKÉN reklámozva!!!!!

Lightbringer
Olvasó

Nekem meg úgy tűnik, hogy itt inkább te vagy az aki megmondóskodik.

2lee14
Olvasó

Magát miért venné észre??

2lee14
Olvasó

Egy ártatlan kérdésből ennyit kihozni? Huh oké. Levegőt azért vegyél. Ha van még valami ne tartsd benn.

Leklibajsza
Olvasó

Igazad van! Felháborító, hogy ez a 2lee14 nevű takonygerincű, senkiházi, proli, aljadék, prosztó kis lény fel merte tenni ezt a kérdést: “Falco?🙂”! Hogy jön ő ahhoz, hogy ilyeneket kérdezzen?? Mit tett le az asztalra?? Ha kell a taknyán és vérén kell kirángatni az online térből!
Hajrá ICEBEAR bátyám!

ICEBEAR
Olvasó

Ez azért nagyon kemény bajszi!Így megalázni tulipánt14-et és még viccesnek is szánod!:-) Nekem tényleg vicces,de tulipánt szurker társadat ilyen jelzőkkel illetni nem szép dolog!Lehet hogy ismeritek egymást a brigade gyűlésekről ?
Hajrá BAJSZI öcsém!
Jövőre kell a pénz a Halinak és remélem Löló is rájön,hogy milyen csodálatos (Poldi bácsi után) az a “Szép zöld gyep”!!

ICEBEAR
Olvasó

🙂

SárgaPárna
Olvasó

Butus vagy, több pénzünk lesz, mint valaha…

SárgaPárna
Olvasó

Nagyon röhögök, amikor kiderül, hogy melyik magyar csapatban folytatja… 🙂
Annyit segítek, hogy ugyanott, ahol a Keller is.

Dávid
Olvasó

Akkor újra bajnok lesz az Olaj.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés