Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Vojvoda Dávid: Megkeresett a Szolnok is, de jól döntöttem, hogy az Albát választottam

Elmondta, hogy milyen reakciót vár a szurkolóktól.

  •   :

:

A kosaras holtszezon legnagyobb durranása, hogy Vojvoda Dávid hazatér Olaszországból, de nem korábbi csapatához Szolnokra, hanem az Alba Fehérvárhoz írt alá három évre. A válogatott kosárlabdaázó az M4 Sportnak nyilatkozott döntése hátteréről, a légiós életről és a folytatásról is.

Őszintén szólva, nem volt nehéz a döntés. Úgy érzem, hogy jó döntést hoztam. Gondolkodtam rajta sokat, de ezt éreztem jónak ebben a helyzetben. Itt a családra is kicsit tekintettel voltam. A Fehérvár az elmúlt években sokszor megkeresett, de különböző okokból nem jöttem ide. Hosszútávú szerződést írtam alá, remélem sikeres időszak lesz

– reagált a 29 éves kosárlabdázó arra a kérdésre, mennyire volt nehéz nem korábbi csapatát választani, hanem a Fehérvárt.

Vojvoda elárulta, Szolnokról is megkeresték, de kiemelte, jó döntést hozott azzal, hogy Fehérvárra szerződött.

Az elsődleges az, hogy szeretném magam felépíteni, amiatt, ami az előző szezonban történt Olaszországban. Nem mondanám, hogy besültem az olaszoknál, de egy kicsit más szerepben voltam ott, mint az elmúlt években itthon. Az átlagom nem mondható rossznak, de nyáron, ahogy vártak a vezetők… én egy kicsit másra számítottam. Nyilván az én posztomon nagyon sokan voltak, szerintem az edzőnk sokszor nem tudta, engem hogyan használjon. Több poszton is kipróbált, elég rossz szituációban voltam és ezt éreztem is magamon. Mikor visszajöttem a válogatottba és játszottuk ezt a két mérkőzést abszolút nem volt bennem ez a kirobbanó önbizalom, ami az elmúlt években megszokott volt nálam. Remélem, hogy itt az Albában más lesz a szerepem, sőt biztos. Abszolút vezér szeretnék lenni, a csapatnak meghatározó játékosa

– tette hozzá.

Nem tart a szolnoki szurkolók haragjától

A szolnoki szurkolók haragjától nem tart, biztos benne, hogy a legtöbben elfogadják ezt a döntést, de olyanok is lesznek, akik szidni fogják, de “ez normális is”. Nagyon várja már az első Alba-Szolnok összecsapását, amely egy érzelemdús találkozó lesz, de mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a Fehérvár újra visszakerüljön az élmezőnybe.

Az Alba Fehérvár ügyvezetője, Simon Balázs elmondta, az elmúlt években többször is keresték a válogatott játékost, de eddig kikosarazta őket, mindig volt olyan indok, ami miatt nem igazolt a Fejér megyei klubhoz. A szakvezető elárulta ebben a válságos időszakban egyelőre tudják tartani a terveiket és a város és a főtámogató is mellettük áll. “Azzal, hogy Dávid itt van, a magyar mag rendelkezésünkre áll. ”

Cser-Palkovics András polgármester pozitív üzenetnek nevezte az Alba Fehérvár bejelentését, amely reményt ad arra, hogy hamarosan a sportélet is visszatér a normális kerékvágásba.

Nincs még meg az Alba edzője

Simon Balázs elmondta, a szakmai stáb tagjait illetően egyelőre nem született döntés, vannak elképzelések és jelöltjeik is, de egyelőre még nem tudják ki lehet a legalkalmasabb személy a csapat élére. Új légióskontingens is várható a Fejér megyei alakulatnál, mindegyik külföldi játékosukkal sikerült megbeszélni a lezárás körülményeit, úgy váltak el útjaik, hogy meglátják mi lesz a jövőben.

Címlapfotó: Simon Erika/Alba Fehérvár Facebook

  •   
65 hozzászólás

65
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
44 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
40 Comment authors
MarillionlddkeyloggerficsiKrisztián 33 Recent comment authors
ldd
Olvasó

Dávid soha nem vágyott a “légióskodásra”.
Egyszerűen nem olyan típusu ember.
nagyjából kilett lökve… nem is érezte jól magát … az edző is szivatta …
örült, hogy hazajöhetett.
A többi már történelem.

Krisztián 33
Olvasó

Soha nem fogom megérteni azokat a sportolókat, akik lapátolják haza a pénzt, és képesek a családra hivatkozva csapatot választani. Egy támogató, normális család nem akarja a legjobbat a családfőnek?! Nekem lesűlne az arcomról a bőr, ha sportolóként nem szakmai szempontok, hanem egy néhány hónapos szerelemtől megrészegülve döntenék.

keylogger
Olvasó

Én meg azt nem értem, és most vonatkoztassunk el a konkrét esettől, hogy hogy nem dolgozik a sportolók mellett mentálhigiénés szakember, aki helyretesz a fejekben bizonyos dolgokat. A sportolók egy rahedli pénzt keresnek, és akármilyen tanulatlanok, vagy ocsmányak, mindig ott lebzselnek körülöttük azok a csajok, akik pénzt akarnak, de dolgozni nem. Mi a legjobb módja a sok pénzhez jutásnak? Hát persze, hogy az, ha azonnal bekapják a legyet (vagy újabban a zaklatással fenyegetőzés). Ha megvan a gyerek, lehet diktálni, hogy ki hova igazoljon, vagy ki hova ne, adott esetben meg még vinni a százmilliók felét is. Na ezt kellene a… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Szerintem meg logikus, és normális, ha egy család közösen dönti el, hogy hol fognak élni évekig!Iskola,óvoda, munkahely stb…

keylogger
Olvasó

Nyilván az óvodás/csecsemő gyereknek és a nem dolgozó, csak a pénzt költő libáknak is az a jobb, ha a fater Bivalybasznádon kosarazik egy tálca sörért, ahelyett, hogy elit klubokban pattogtatna… teljesen logikus.

donnarumma
Olvasó

Ezt jól kiforgattad…
Megfordítva!
Menjen el egy valog pénzért Bivalybasznádra, ahol semmi sincs, vagy kevesebbért oda ahol a család is jól érzi magát?
Közös döntés,ugye?

dono
Olvasó

Soha nem fogom megérteni hogy egy ilyen kaliberű játékos miért igazol olyan csapatba(harmadik számú a városban) ahol semmi szurkolás nincs! Értem hogy pénz. De! Ő azért keresett már annyit hogy ne ez legyen a legfontosabb! Kevesebb pénzért isten lehetne Körmenden, Egerszegen vagy Szombathelyen. Utóbbi hely kivételével(ott azért Okoron eléggé csapatban gondolkozik helyesen)mindenhol vezér lenne. Sportolóként nincs annál nagyobb érzés mikor jó értelemben véve megzakkan érted egy egész csarnok fanatikus!Külföldi karrierje nekem egyértelművé tette azt a kérdést hogy Hanga vagy Voja.

Modus operandi
Olvasó

Így van! Az Olaj van, volt és lesz! Köszönjük Voja a csodálatos éveket! Minden jót a családodnak! Piros fekete színekben legyél újra bajnok! 😉

Megértem, hogy a sokkal több lóvét választottad és itt és most nem akarom kommentálni hová mentél. Dehát van az a pénz! És bazsi összekaparta neked.

CSAK AZ OLAJKA!

donnarumma
Olvasó

“a sokkal több lóvét választottad”
Szóval Ti tudjátok, hogy az Olaj mennyit ajánlott…
Ennyit tuti keresett Szolnokon is, lehet most sokkal kisebb volt az ajánlat?
Gyanítom a 3 év volt inkább a döntő nem a “sokkal több lóvé”…

Vadkakas
Olvasó

Profik hazajönni vagy levezetni vagy külföldi karrier bukta után szoktak.
Mindenki maga döntse el, hogy jelen esetben mi igaz… (esetleg mindkettő)

Lehet ezt sokáig elemezni hogy nem fért bele az ező elképzelésébe, stb, de azért akad még Európában pár profu kosárlabda klub ahol aki akar tud fejlődni, bizonyítani.

Senkinek nem tisztesége megkérdőjelezni más döntését. Fogadjuk el, hogy ő így döntött.

Hajrá DEAC!

Zsarkov
Olvasó

Olaj volt, van, lesz…, Vojvodával, vagy nélküle…, aludva egyet a dologra, minden jót kívánok neki…, meg azt, hogy sose legyen többet bajnok! 😝

moldi56
Olvasó

Aludva egyet erre a több mint sokkoló hírre,szerintem Voja rosszul választott.Nem igazán szeretik az Albát sehol és nem vagyok benne biztos hogy itt Szolnokon majd meg fogják őt tapsolni.Persze lesz ilyen,de összességében…azt hiszem ő lerombolta most egy kicsit a nimbuszát.
A vezetőségünk pedig ismét bebizonyította hogy teljesen alkalmatlan minden téren.Sikerült szétrombolni a sokáig sikeres csapatot,elment tőlünk az összes húzóember.Készakarva sem lehetett volna elvégezni ezt a romboló munkát.Ezek után ki fog idejönni játszani?A legjobb lenne,ha megmondanák,hogy nincs pénz,akkor az elvárásaink is olyanok lennének.Bár ezt már Szolnokon sajnos mindenki tudja.

Piffinger
Olvasó

És azt elképzelni sem lehetséges, hogy mondjuk mások rombolják a jelenlegi vezetés munkáját? Nem gyengén látszanak azért az erővonalak, kötődések,stb…

donnarumma
Olvasó

moldi, hagyjad már ezt a nincs pénz dumát… 6 légiós(nem is akár milyen) 3 válogatott + utánpótlás válogatottak + neves külföldi edző……és most meg ajánlatot tettek Vojvodának!!! Nekem nem úgy tűnik, hogy nincs pénz.Van ott pénz csak el kell fogadni, hogy megszűnt az egyeduralom és már nem “csak Szolnok” létezik a kosárlabdában, vannak más alternatívák is! Az Alba a pénz mellett fel tudott mutatni egy olyan jövőképet(szakmait,anyagit) amilyet a többi csapat-aki jelentkezett Vojáért- valószínűleg nem. Nem lesz ettől még világvége, sem ott sem máshol… Az meg, hogy “nem igazán szeretik az Albát sehol” egy nagyon komoly érv:) még az jöhetne,… Olvass tovább »

dono
Olvasó

Melyik szakmai jövőkép(talán Ivkovics) !!?? Az elmúlt években bizonyítottak ilyen téren! Most sincs még edzőjük..

donnarumma
Olvasó

hogy milyen, az majd kiderül…

Rouge
Olvasó

Nézd Moldi, adtunk egy ajánlatot, az Alba is adott, Voja azt fogadta el, ez van. A pénz mellett az volt a szempont (az asszonyé), hogy közelebb legyenek a családhoz, nézz rá a térképre: Kaposvár-Székesfehérvár-Budapest. A költségvetés alapján pedig a Szolnokot a 4-6. hely környékére lődd be. És hogy ezek után ki jön ide? Hát magyar senki…mert nincs… Keller külföld, Benke marad Falco vagy külföld (és ő ne jöjjön), Molnár és Pongó van szabadon, Molnár irreális összeget kér egy jó szezon után…. és ráadásul az előbbi elvenné Taiwo tizenöt percèt, az utóbbi pedig Pallaièt. Lesz öt légiós és marad a gyenge… Olvass tovább »

dell
Olvasó

Ez a magyar mag és a várható 5 légiós nem fogja elérni a 4-6.helyet. Jó ha a nyolc meglesz.Juhos eddig is egyfolytában sérült volt én most sem várok tőle semmit. Kovács a két sérülése után használhatatlan,teljesen lelassult és ami eddig az erőssége volt már az sincs.Rudnernek még nincs szerződése de ha aláír is tudjuk mire képes még a tiszta ziccereket is elhibázza. Taiwo lassú és ezért védekezésben rögtön teleszedi magát faultokkal. Ahhoz,hogy az általad elért helyezés meglegyen öt szuper légiós kellene.Ismerve a vezetőink sok éves légiós igazolásait amikor az ötből általában kettő kuka nem sok jóra számíthatunk.

Rouge
Olvasó

Én a 4-6.-ot a pénzügyi lehetőségeink tükrében írtam.
A realitás az, hogy ha a magyar magot nézem, akkor egy Fepu vagy egy Tóth Ádám miatt a Körmend és a DEAC már esélyesebb nálunk,
a Falco-Alba-Paks trióról már nem is beszélve.

Rudner és Taiwo olyan amilyen,
de U23-ban másutt sincsenek jobbak.

moldi56
Olvasó

Köszi Rouge az észrevételedet,tudomásul vettem.Azt viszont az istennek sem tudom elfogadni,hogy minden játékos aki számit elment innen.Ennek pedig oka van.Persze,tudom el voltunk kényeztetve és most jött el az idő amikor minden a visszájára fordul.Vojvoda bárhová ment volna csak ne az Albába.

Marillion
Olvasó

De legalább a Falcoba se jött…így egy támadási felülettel kevesebb Szolnokról Szombathely felé..ellenben újra éles a csörte Szolnok és Fehérvár között…nagy vagy Voja…..

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Ahol a (pénzt nem kereső) asszony dönt a (pénzkereső) férje munkahelyét illetően, na, az már régen rossz.
Aki papucs a magánéletben, az papucs lesz a pályán is. Ne legyen igazam, de ettől a szezontól kezdve Voját kezdhetjük elfelejteni…

Piffinger
Olvasó

Csak úgy a margó szélére:

Hmm…Váradi barátnője Szolnoki.
Sok légiós családja a tengeren túl él.

Sajnos Rowsey-nak messzire is kellett szaladnia anno…

Rolex
Olvasó

Moldikám,újra bizonyitod,hogy lószart nem tudsz te semmiről.nincs pénz…
Szerinted akkor hogy a jóistenbe tudtunk 6légióst fizetni,ebből kettő extrát?
Sírjál moldi…

ICEBEAR
Olvasó

Na akkor szerintem te se tudsz semmit a csapat költségvetéséről!!!Ha esetleg lenne olyan valaki a közeledben akinek elég komoly rálátása lenne az idei év anyagi lehetőségeiről akkor nagyon meg lennél lepődve ha megmondaná az igazat!Egy kicsit túlvállalta magát a vezetőség a 6 légióssal kapcsolatban és már a jövő évi költségeket költötte a klub!!Megcélozták a nemzetközi szereplést és ezért ezt is bevállalták,de elég “bukta” lett a vége!!! Ha ennyi “lóvé” van Szolnokon akkor majd nézd meg kiket tudunk igazolni és milyen célokat tűz ki a stáb a jövő évre!!! Ne bántsd Moldit,mert nem ok nélkül fél a következő évtől! De azért… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Köszönöm,sajnos én is így gondolom!

moldi56
Olvasó

Rolikám drága aranyos vagy.Tudtam hogy ha írok valami elmarasztalót a vezetőség igen színvonalas munkájáról te egyből rácuppansz.Tudod mit legyen igazad.Esküszöm ha jó játékosokat igazolnak a csapathoz és jó edzőt hozzá,megkövetlek téged is és a vezetőket is.Abban igazad van valóban nem látok a kulisszák mögé,arra ott vagy te.Tudod én csak az eredményeket érzékelem.Azért HAJRÁ OLAJ !

parizel
Olvasó

Simon Balázs óriási igazolást csinált, még egy profi edző kell, és extra légiósok!

Redbid
Olvasó

Nyilván óriási húzás, ha a többieknek meg csökkentették a bérét 🙂
Gondolóm ők is így repesnek az örömtől mint te.
Ez így szerintem egy nagyon nagyon rossz alap, és nem lepődnék meg ha jövőre is hasonló összevisszaság lenne mint pl. idén!!
Pedig az idei is egy extra “csapat” volt, extra edzővel.

*Z*T*E*
Olvasó

Óriási ez a fazon! “Nyilván az én posztomon nagyon sokan voltak, szerintem az edzőnk sokszor nem tudta, engem hogyan használjon. Több poszton is kipróbált, elég rossz szituációban voltam és ezt éreztem is magamon” ekkor semmitmondó szar dumát… sokan voltak a posztomon 😀 nem találta az edző a helyem 😀 Kimentél nagy arccal aztán hazakullogtál! Az alázat hiányzott kint is és a nyilatkozatodból is! Ezt a szar dumát meg remélem jól begyakoroltad a tükör előtt mert rajtad kívül nincs olyan aki beveszi
Sokan voltak a posztomon 😀 Hát az agyam eldobom 😀

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

“Kimentél nagy arccal aztán hazakullogtál!”
Pont úgy, mint az összes többi külföldre igazoló, itthon egyébként nagyarcú, kint helytállni nem tudó szupersztárocskánk.

Csakegyfan
Olvasó

Ha követted volna Dávid meccseit, tudnád, hogy az edző tényleg fogalmatlan volt és nem tudta használni.

Gézuka
Olvasó

“de egy kicsit más szerepben voltam ott” – magyarul inkább visszajöttél a magyar pocsolyában tapicskolni hogy stabil 35 perces játékos legyél ahelyett, hogy tovább küzdöttél volna hogy másik ligába (spanyol, német) vagy olasz bajnokságon belül más csapathoz kerülj, netán több percért. szarügy amikor másodhegedűs az ember, na ekkor kell az arcból visszavenni egy picit, és beállni a sorba. ez a döntés nekem csalódás. pénz beszél. sok sikert.

Üvegtigris
Olvasó

Ez hülye

ipasop
Olvasó

Nem kell csodálkozni Voja döntésén. Amíg ilyen tahó csürhe csoport ott garázdálkodik a Szolnok meccsein, addig oda épkézláb magyar játékos NEM FOG MENNI! Az hogy Voja nem az olajhoz ment ,az nem az olaj vezetők hibája ,sokkal inkább azoké a parasztoké akik lejáratják a klubot, várost és miattuk már néző sincs a csarnokban! 3-400 an voltak az utolsó meccseken. Emlékezzünk csak ,mikor az öregedő csapat orvost is meg akarták verni egy vesztes meccs után! Tahó parasztok! Egy egy vereség után minden játékost mocskoltak, kikezdtek, bizony Vojvodát is! Ne csodálkozzon hát senki ha nincs normális magyar ott és nem is lesz!

MemphisGrizzlies
Olvasó

Esküszöm itt pár embernek nagyon komoly gond van a fejében.

ipasop
Olvasó

Azokra a tahókra gondolsz akik csürhe mód viselkednek, és miattuk NEM FOG ODA IGAZOLNI KOMOLY magyar játékos!!

MemphisGrizzlies
Olvasó

Te ezt amúgy komolyan gondolod? Ha igen akkor ritka fogyatékos lehetsz.

Downtown
Vendég
Downtown

en arra lennek kivancsi, hogy ezt meg merné mondani eloben a szolnoki B-kozepnek? 😁 ugy igazi szemtol szembe? 😁

WSreborn
Olvasó

Dehogy merné, a darált hús szenvicspanel lenne hozzá kèpest, olyat kapna….

ipasop
Olvasó

persze! csak részegen tömegben erősek! amúgy beszari csicskák!

ICEBEAR
Olvasó

Ne üljetek már fel ennek a parasztnak!!! Semmi köze Szolnokhoz,csak összeakarja ugrasztani a nézőket a “B” középpel!!! Nem veszitek észre,hogy szapulja a “B” közepet és közben röhög a markában!Nem lennék meglepve,ha “véletlenül” az ország nyugati részéről írogatna!!!! Hülye senkiházi provokátor!!!

moldi56
Olvasó

Abban igazad van,hogy komoly magyar játékos nem fog Szolnokra jönni és azért mert egyszerüen nincs ilyen.

moldi56
Olvasó

Ne beszélj zöldségeket,Vojvodát nem kezdte ki senki.Ő minden meccsen vezér volt minden téren.

Tóth István
Olvasó

Bencze Tamás Fehérvár felé félúton!

Kendeffy Botond
Olvasó

Na az lesz az igazi erősítés…

Downtown
Vendég
Downtown

“van az a pénz, amiért Dóra haja korpás”

/classic mondat a 90-es évekből 😃/

Heindrich
Olvasó

“van euró, van szerelem”

Olajheart
Olvasó

Sokféle érzelem kavarog most bennem.. Nem gondoltam hogy ilyen hamar oda a remény.. És ráadásul 3 évre.. Én nem haragszom de nagyon fáj.. De azt senki nem veszi el amit együtt éltünk át amíg nálunk játszottál Voja.. Sokszor érzelmi alapon közelítem meg azt, ami az Olajjal és az ott játszó játékosokkal, volt játékosokkal, szurkolókkal történik, pedig nincs ebben ennyi érzelem.. Van pénz van jó csapatod vannak jó játékosaid vannak címek nincs pénz akkor ezek nincsenek.. Persze kivételek mindig vannak.. Pl 1991. 2007. Vagy amikor 2-0 vezetett az Alba és mégis mi lettünk a bajnokok vagy a győri Kupa.. És ezek… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Korrekt

Üvegtigris
Olvasó

Nagyo várjuk mi is azt az összecsapást😤

MemphisGrizzlies
Olvasó

Addig amíg Szolnokon volt sok pénz nagyon szerette. Hirtelen jó döntés az Albához igazolni több évig nem volt az. Na ezt azért nem gondoltam volna róla. Magyarországon csak a sok pénz számít semmi más. Gratulálok Vojvoda!

Trueman
Olvasó

Aki Voja döntését kifogásolja, az ugye, nem pénzből él? Remélem, neki a két szép szeméért adnak mindet az életben….
Ne játssza már itt senki az ostoba-buta B-közép agyú szurkolót! Ha nektek mondanák, hogy munkahelyet kell váltani sokkal több pénzért, maradnátok a régi munkahelyeteken??? Márpedig, ez Voja munkája, csak szólok. Klubhűség meg mezszám meg különféle gyerekes marhaságok…..aki meg írja, otthon lakik 40 évesen a szüleinél a kisszobában.

nazol
Olvasó

Elnézésedet kérem, de vannak sportolók, akiknek igenis sokat jelent a klubhűség, mezszám, közösség. Csak ennyi. A másik szintén magánvélemény. Azért munkahely és munkahely között igen nagy különbség van. Itt annyira nincs, mert bárhová megy, úgyis sztár lesz itthon. De azért ne állítsuk már be úgy a dolgot, mintha egyik helyen 500 ezer forintot, a másikon meg 5 milliót keresne. Nem az éhhalál fenyegeti, és nem a családja megélhetése forog veszélyben. Nekem, mint Olaj szurkolónak fáj persze hogy nem ide jött vissza,de szidni sosem fogom miatta. Az idő úgyis eldönti hogy jó döntés volt-e ez tőle. Az Olajban most lényegesebben kevesebb… Olvass tovább »

Trueman
Olvasó

Mit gondolsz, miből fog élni, ha a sportolói pályafutásának vége? ami lehet, hogy akár a következő héten is bekövetkezhet egy sérülés miatt…mondjuk.
Pénz, pénz…pénz…minden meló erről szól. A legértékesebb dolgok meg nem pénzért vannak, de azt nem is a munkahelyén kapja az ember.
Aki a nagy klubhűség meg hasonló pátoszos dolgokat emlegeti, egyet elfelejt: a klub vezetősége, tulajdonosai stb. sem ingyen vagy a s port iránti szeretetből csinálják. Soha sehol, egyik sportágban sem. Ez biznisz, méghozzá kőkemény.

MAFCdrukker
Olvasó

Azt én értem, hogy pénzből él mindenki, de ne mondd már, hogy 1, Vojának ennyi év sikeres játék után ne lenne akár élete végéig elegendő pénze, ha eddig takarékoskodott, 2, hogy bárhol máshol minimálbérért játszott volna…lehet itt marhaságnak nevezni a klubhűséget, a sportág szeretetét, de sok klubnál EZ mozgatja a dolgokat, nem a pénz. Ahogy Cruyff mondta: egy zsák pénz még sosem rúgott gólt. És ez minden sportra igaz. Mindenki pénzért dolgozik, pénzből él, mindenkinek szempont az anyagiak dolga, de van, akinek látókörébe más, magasztosabb szempontok is beleférnek, van akinek nem ez az első. Mondhatnék MAFC-os példát, de lehurrognának, ígyhát… Olvass tovább »

nazol
Olvasó

Na erre rámegyek. 🙂 Nálatok nem működik a számológép? Csak nagyon “összecsapva”: az összes szolnoki éve alatt + olasz kitérő: keresett mondjuk 200 misit. Direkt mocskosul alul lőttem, de legyen ennyi. Itt 140 misi lesz 3 év alatt. Ez 340. Mindig is hozzábasztak lakást, kocsit, ez alap. Magyarul, az elmúlt években (és következő 3 évben) maximum anyu rucijait, éttermezést, egyéb cullangokat kellett fizetni. Ez legyen 40 millió. Ami közröhely, de kerekiteni akartam. Maradt 300 misi. Ha lemegy a roló, vesz egy házat 100 misiért. 200. Nem tudom te mennyit spórolsz össze 10 év alatt, de kétszáz millióból egy darabig el… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Erről beszélek.

Tupen69
Olvasó

Azt nem értem hogy ti szolnokiak milyen klubhűségről hadováltok.. 30éves Vojvoda.. játszott nálatok 5évet ok… se előtte se utánna semmi köze nem volt szolnokhoz! Az egy teljesen más dolog amiről ti beszéltek, hogy van egy középszintű vagy vmivel jobb saját nevelésű játékos akit megbecsülnek megfizetnek és egész karrierjét egy adott csapatban tölti… Dávidot ilyen ökörségek miatt szidni meg pénzéhesnek titulálni nevetséges és totális ostobaságra vall!

moldi56
Olvasó

6-ot játszott Szolnokon.

ficsi
Vendég
ficsi

Remélem Mi bizonyítjuk ! Elveszít 3 évet !!!

CsakAVasut
Olvasó

+1

Tesito
Olvasó

Klubhűség marhaság?Akkor néz utána egy kicsit például Totti karrierjének és a jelenlegi helyzetének. Minden megtenne Romáért de tényleg mindent. Dávid Kornél nálunk a legnagyobb a legenda a 9-es mezszám az övé normál esetben nem lehetett volna másé kedves “vezetőség”…

Roland
Olvasó

K@va életbe.

laja
Olvasó

Nem kell kertelni Dávid.Mondd meg nyíltan,hogy azért hoztál jó döntést mert az Alba sokkal több pénzt adott!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés