Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Vojvoda távozik Szolnokról, megvan az új csapata

Légiósnak áll a válogatott hátvéd.:

:

Hivatalosan is eldőlt, hogy Vojvoda Dávid elhagyja a Szolnoki Olaj KK csapatát és a következő szezontól Olaszországban, a Serie A-ban szereplő Reggio Emilia együttesében folytatja pályafutását.

A 29 éves válogatott kosaras kétéves szerződést kötött új klubjával. Úgy tudjuk egyébként, hogy Spanyolországból és Franciaországból is volt érdeklődés iránta.

– Nagyon boldog vagyok, hogy a Pallacanestro Reggiana mezét viselhetem ősztől, ezzel egy új kaland kezdődik, az egyik legboldogabb pillanat a karrieremben. Megannyi sikeres magyarországi szezon után szerettem volna kipróbálni magamat külföldön. Szerintem a Grissin Bon egy fantasztikus lehetőség számomra és nagyon motivált vagyok, hogy egy sikeres szezont teljesítsünk a csapattal – nyilatkozta Vojvoda a klub honlapjának.

Vojvoda az előző idényben 39 bajnokin 31.6 perc alatt 17.5 pontot, 5.1 lepattanót és 5.0 gólpasszt átlagolt a kupagyőztes, bajnoki negyedik Olajnál.


Fotó: MKOSZ/Rébay Viktor

138 hozzászólás

138
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
73 Comment threads
65 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
75 Comment authors
30comakelovenotwar69missfortune599Marillionldd Recent comment authors
ldd
Olvasó

Én kívánom a legjobbakat Dávidnak!
Kövezzetek meg …
Értem azt is, hogy akkor még nem volt BB1 (?) …
De szeretném megjegyezni – nem ünneprontásként – a magyar bajnokság vesztett már Dávid Kornélt és Hanga Ádámot is …
És még itt vagyunk …

30co
Olvasó

Szerintem vegyünk Reggio Emilio bérletet járjunk ki repülővel meccsekre.
Szolnoki kosárlabda mint olyan úgy is csak emlékekben él tovább.
30% ezt is lerendezi mint a várost /ami a legélhetőbb NEKI / az elmúlt 17 évben .
Csak a térkőőőőőő……

derryl
Olvasó

Emelkedett 10%-al a jutalék? Halad a korral.

WSreborn
Olvasó

Ez most erősen Falco- Ase döntőt sejtet…..

makelovenotwar69
Olvasó

Nehéz érzelmek nélkül kommentelni, hiszen a magyar kosárlabda utóbbi éveinek legnagyobb alakja hagyja el a hazai bajnokságot. Klubszimpátiától függetlenül Voja mindenki által elismert nagy küzdő, óriási harcos (ha a szükség úgy hozta, 1-2-3 pozícióban is játszott), kiváló kosárlabdázó és egy igazi példakép – mind a fiataloknak mind azoknak akik csapatsportot űznek. Mindig látszott rajta, hogy akár a klubjában, akár a válogatottban, ő győzni akar! Most egy új időszak kezdődik az életében, feladja azt a komfortot, ami neki a magyar bajnokság volt és vállalja a megmérettetést egy magasabban jegyzett bajnokságban, a még több légiós ellen. Szívből kívánok neki sérülésmentes szezon(oka)t, gyors… Olvass tovább »

missfortune599
Olvasó

El hagyja a süllyedő hajót

derryl
Olvasó

A kapitány hagyta el utoljára. A patkányok már leléptek.

atibácsi
Olvasó

Neeeeem! A szolnoki bolygó hollandiról felszállt egy olasz jachtra! Minden szolnoki szívből kapott egy darabot.

missfortune599
Olvasó

Nem bántásként mondom

derryl
Olvasó

Az jó! Már van 300 méter kikötőnk is olaszban!

Marillion
Olvasó

Voja nagyon kijárt már neked ez a lehetőség….sérülésmentes szezont kivánok neked,,,, hiányozni fogsz mint ellenfél szurkolónak is…. várunk majd vissza ha eljön az idő!

NPeeter
Olvasó

Sok sikert Dávid, a legrosszabb meccseden is játsz úgy, ahogy idén elvertél minket a kupadöntőben! ?

Heindrich
Olvasó

Respect

Praenoricum
Olvasó

A legjobb itthon játszó válogatott játékos hagyja el a bajnokságot. Ezt meg fogja érezni a Szolnok, ő nem pótolható jelenleg. Remélem megtalálja kint a számításait és sokat játszva meghatározó játékos lesz új csapatában. Sok sikert! Remélem a válogatottságát nem érinti.

Heindrich
Olvasó

Hálásak lehetünk, hogy eddig az OLAJ-ban játszott! A klub legszebb és legeredményesebb éveit aranyozta be játékával. Adria liga és folyamatos nemzetközi kupaszereplés után , tele önbizalommal : indokolt és időben történik a váltás! Szurkolunk neked VOJA!!!

nemethimi
Olvasó

Szombathelyről írom, hogy személy szerint is nagyra tartom, és tartottam Voját. Egyedül Őt irigyeltem az összes csapat játékosai közül. Mindig sportszerűen harcolt az olajért. Csak tisztán ötlet: szobrot, sportcsarnok nevet, utánpotlás nevelő központot Szolnokon Vojvoda Dáviddal fémjelezve! Csak tényleg találd meg a számításaidat Dávid!

ZTE ZOLI
Olvasó

Sok sikert Mester! Legszimpatikusabb játékos volt a mezőnyben!

atibácsi
Olvasó

A G-nap után tudhattuk, vége a szolnoki profi csapatainknak. Jöhetnek az utánpótlás nevelésből beilleszthető fiatalok.El lettünk kényeztetve, pénz beszélt … MINDENT KÖSZI VOJA, jól döntöttél! Az OLAJ legfényesebb csillagai között tartunk számon. Ha Szolnokon fogsz válogatottként játszani, fülsiketítő ováció fog üdvözölni! Boldog életet a kis családodnak! Mi, szolnokiak pedig megkezdhetjük az aggódást, mint a pápa a Vatikánban. Ma egy kicsit meghalt a remény. Tudom, a reményhal …

ldd
Olvasó

Ritka őszinte meglátás …
Nekem ez a remény, hogy vannak még akiken nem fogott az “agymosás”

Olajheart
Olvasó

Ma egy kicsit meghalt a remény.. De szépen írtad.. Mi vár az Olajra..

Downtown
Vendég
Downtown

Sok sikert Voja!
Szurkolok Neked!

Laposvár
Olvasó

Komoly bejelentések várhatóak a Falconál, ha Bruinsma és Vojvoda nem kellett nekik…. Pedig többen látták őket térdelve könyörögni a kalaposnál!

Tomika2
Vendég
Tomika2

?

Édes istenem…. ez a szombathelyi gittegylet mókás egy “brigád”.

Incicica
Olvasó

Frappáns a bejelentés, hiszen Emilia napja van Voja! Sok sikert Reggio Emilio-ban! Ne legyen igazam, de nehéz szezonja lesz Olajnak. Jól lenne, ha az új vezérkar elkezdené végre aktivizálni magát.

Viggiano
Olvasó

Sok sikert Voja! Te voltál az a játékos, aki miatt minden válogatott és Olaj meccset néztem, egyszerűen zseniális amit a pályán műveltél! Biztos, hogy helytállsz külföldön is, mert ilyen szintű tehetség Európában is ritkán akad! Csatlakozom azokhoz a kommentelőkhöz, akik szerint klub szimpátiától függetlenül te vagy az a játékos, akit mindenki elismer! Köszönöm, hogy hétről hétre nézhettem a játékod!
Hajrá Voja!
Hajrá Skc!

derryl
Olvasó

Basszus, ez a hír vitt mindent a hétre. Várható volt, de mégis kicsit más, mikor tényként szembesül vele az ember. Voja! Köszi mindent! Ez volt az a hír, amit nem akartam hallani, de tiszteletben tartva a döntésed, kívánom, találd meg a számításod, érezd magad jól az új közegben ( a taljánokat ismerve nem lesz nehéz), legyél ugyan úgy vezér, mint nálunk voltál. Megértem döntésed, ez az Olaj már nem az, mint mikor idejöttél, az lett volna a csoda, ha mégis maradsz. Nélküled nem lesz az a magyar bajnokság mint eddig volt, elhúzol, utánad csak vákuum marad, az pedig csak a… Olvass tovább »

atibácsi
Olvasó

Hát, Barátom… Ez a nap is eljött. Nem vártuk, de mi sem csináltuk volna másképp. Aki szereti a srácot, ezt kívánta neki. Szárnyaljon egy új helyen, kapjon új impulzusokat, fejlődjön még egy kicsit, keressen pénzt, lásson világot! A későbbiekben biztos bánta volna, ha meg sem próbálja. Mi pedig, áldjuk a jó sorsot, hogy ennyi ideig láthattuk Szolnokon! Hiányozni fog, magyar játékos egy jó ideig nem fogja őt pótolni.

moldi56
Olvasó

…és most már csak azt kellene kitalálni,hogy velünk mi lesz?

moldi56
Olvasó

A legkoszosabb megyeszékhely?Ne mondj már ilyet szeretett városunkról,még te is mélyebbre szúrod a kést?

derryl
Olvasó

Sajna ez nem irónia, ez tény! Csak sétálj pl. Tiszakécskén, vagy bárhol, egyből látod a különbséget! Igaz, ott nincs annyi viacolor.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Sok sikert Voja!!Élmény volt ekkora tudású játékost nézni hétről-hétre az Nb1-ben,még ha sokszor,mint ellenfél nem volt kellemes.Az még mindig fájó,hogy anno pont akkor lett az anyagi krach mikor nálunk játszott.Jó lett volna,ha nálunk teljesedik ki.Lényegtelen ez a múlt,Voja mutasd meg kint is milyen extra játékos vagy.?

Rolex
Olvasó

Akik vergődnek,és folyamatosan elégedetlenkednek,ahelyett,hogy elsősorban Vojának gratulálnának..
Némi készpénz azért felszabadult Dávid távozásával,nyilván ennek tudatában lehet igazolni.
De ti csak szidjátok továbbra is az új vezetőséget,magam részéről megadom az esélyt,hogy bizonyítsanak.
Hajrá Olaj!

Mr.Térkő
Olvasó

BÁDER,MILO,ANDRICS,Tóth,Benke,VOJA, távozott és jött Juhos meg egy másodosztályból érkező center. Ez az új “vezetőség” eddigi mérlege.Milyen esélyről beszélünk ? Ez a brigád 19 nap alatt bukott meg úgy, hogy 1labda nem pattant le közben …

Zsarkov
Olvasó

A felkészülés augusztus középén kezdődik, akkor lesz szurkolói ankét, akkor mutatkozik be a vezetőség és az új játékosok…, addig legalább várjatok a fikázással…, ez most még idő előtti

derryl
Olvasó

Sosem lehet elég korán kezdeni. Sajna azt már látjuk, kikből áll a vezetőség, régen rossz, ha a polgi nyilatkozik az ügyvezető helyett! Szegény Pókot nem bántom egyedül, ő belecsöppent ebbe az egészbe!

kekfr@nkos
Olvasó

Ne féltsd Pókot, a vándor cigány mellett eltanult, ellesett 1-2 mást. Már többen is mondták és én is tapasztaltam…
Szerinted miért nem volt poziciója az Olaj KK-nál? Az utánpótlás csak duma….

derryl
Olvasó

Most kapott beosztást, hogy ketté áll a füle. Ok, lehet igazad van.

kekfr@nkos
Olvasó

Nem tudom mennyire vagy képben a helyzettel. A doki csak az első csapat licenszét adta át. Sem a a Szolnoki Olaj KK Kft-t (ezért lett Olajbányász 2020 Kft a csapat üzemeltetője) sem a nevet (ezért leszünk az új idénytől Szolnoki Olajbányász) sem a weboldalt (ezért nyilatkozik Csősz T állandóan a polgihoz és narancshatalomhoz hű iszolnok-nak). Csősz kivételével azok az emberek térnek vissza, akik valamilyen okoknál fogva nem voltak ott az előző cégnél. Nem furcsa ez?
Ja és azt még nem tudom, hogy a címert megkapjuk e vagy visszatérünk a régire vagy kreálnak pár milláért egy újat. 🙁

Ju1
Olvasó

Sok sikert Voja!! Viszont szolnokiak… azt azért jogotok van tudni h az isteni Vojátok(akié minden tiszteletem remek jatekos)bejelentkezett hozzánk(Falco),hogy szolnokrol mozdulna minden képpen,és szeretne itt játszani…Jó játékos de ha mind ezek után ide jött volna nemtudom az milyen húzás lett volna tőle emberileg

derryl
Olvasó

Most már jó lenne, ha visszavennétek a pofátokból, igen, az egész mezőny hozzátok akart igazolni! Voját meg ne alázd, több gerince van annál, mint hogy felétek kacsintgasson! Azt hiszed, ti vagytok a valakik? Irigy Hónaljmirigy “Scatmann” paródia: “Kik vagytok parasztok, ti vagytok parasztok…..

pbask
Vendég
pbask

Pedig ezt hallani. Na mindegy nem folyok bele

derryl
Olvasó

Lehet, ezt hallani, de a tények? Nem rád vonatkozik, de nálatok a bajnoki címmel exponenciálisan nőtt a szakértők, bennfentesek száma.

2lee14
Olvasó

Mi nekünk vagy nagy pofánk de te parasztozol másokat. Hát oké.

Ju1
Olvasó

Nem muszáj elhinni srácok..Falco tábor idén mikor majd jöttök ide a verésért:”Meg lesztek baszva,parasztok meg lesztek baszva…”

derryl
Olvasó

Előbb családon belül gyakorolj! És még te húzod fel az orrod a parasztra?

Barro
Olvasó

Szerintem a hangulatod ne keltsd, semmi értelme. 60MFT os szerződést raktunk elé szerinted a Falco ezt ki tudta volna fizetni a többi játékos mellet? Ezt te se gondolod komolyan.

Tomika2
Vendég
Tomika2

És te egyedül át tudsz menni a zebrán?

Ju1
Olvasó

Mizu egerszegi fáj,hogy idén is csak 8-10hely a cél??

Tomika2
Vendég
Tomika2

Az fáj, hogy olyan egyszerű vagy, mint a faék. Vojvodára kb. 10 éve a teljes magyar mezőny licitál, de ő bejelntkezett a csodálatos szarfalcoba ????? Az öreg meg elzavarta ???
Mondjuk ezen inkább sírni kellene….

Ju1
Olvasó

Idén se lesztek sehol csak megsúgom..

Bilbao
Olvasó

Igen Voja felcsengetett Gyuri bácsihoz… Jó hülye pletyka kering Szombathelyen…
Annyi történt, hogy a managere körbenézett mennyit ér a portékája, pl. a BL induló Falconál.

derryl
Olvasó

Persze hogy csengetett! Csulaci a példaképe, de nem járt sikerrel, baltást nem tudta űberelni.

WSreborn
Olvasó

Ez egy óriási hazugsàg, személyesen ismerem Vojàt, és eszébe sem volt a falcoba menni, vagy olaj vagy külföld ezt mondta hónapok óta. Tehát nem kell a kamu! Egyébként Steph Curry nem jelentkezett be véletlenül hozzátok?????????

Ev.Ok.
Olvasó

Nem lett volna jó a Falcoba… Nem azért mert nem jó játékos, sőt! A neve egyszerűen összeforrot az Olajjal neki ott a szíve, és szerintem Olaszország ide vagy oda ott is marad. Én speciel nem örültem volna ha a Falcoba jön… Ismétlem nem azért mert nem jó, a legjobb volt Magyarországon. Ez persze személyes vélemény. SOK SIKERT VOJA! MUTASD MEG KI A MAGYAROK ISTENE!

bimbo
Vendég
bimbo

Sok sikert és kitartást bizom benne nem kell idő elött hazajönnie

Barro
Olvasó

Sok sikert Voja! Egyébként a jelenlegi helyzetünkben nem is biztos hogy rosszat tett velünk! A felszabaduló pénzéből (60 MFT) ha nem síbolják el minőségibb légiósokat tudunk hozni. Csak az OLAJ!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Elment Tóth- “Juhosra minőségi csere történt, amúgy is idegbajos volt”
Elment Benke – “jobb is így, csak sérült volt, meg amúgy sem érvágás”
Elment Vojvoda – ” végülis ez milyen jó, mert mennyi pénz felszabadult”

A lényeg, hogy optimisták vagytok! ?
Vége a szolnoki dalnak. Hosszú éveken keresztül volt kirakat csapat. Ennek éppen itt volt az ideje.

derryl
Olvasó

Lehet, kirakat csapat voltunk, de nem vallottunk kudarcot. tudtuk, egyszer vége, így is lett, mostantól a falco az új zászlóshajó, nyitva előttük a kapu, űbereljenek bennünket.
Csak a rend kedvéért, nekünk a bajnokságra nem ment rá ingünk gatyánk, mint egyeseknek, a térkövet eladták a csarnok elől, hogy a zöld asztalnál bent tudjanak maradni az első osztályban. Nem ismerős? Vagy akkor még hátulgombolós voltál?

Tomika2
Vendég
Tomika2

Nyugtával dícsérd a napot! A ZTE a bajnoki cím után nem térkövet adott el (egyébként nem is volt ott soha térkő), hanem leigazolta azt a Vojvodát, akinek a teljes mezőny már akkor ajánlatot adott.
Egyébként van némi kötődésem, de nem vagyok Egerszegi, úgyhogy nekem tök mindegy, hogy mi lesz a térkővel.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Egyébként meg kinek mi a kudarc? A 4.és 5. hely egy kirakatcsapattól azért elég gyenge teljesitmény. Utobbi pont a lesajnált Zetének köszönhető.

Ja és van egy kis zavar nálad a térkő meg a bajnoki cím között eltelt néhány év, de legalább ennyit megjegyeztél.

Piffinger
Olvasó

Egy: Nehogy elkezdjünk sírni!!!
Örüljünk, hogy ez csak most következett be és kívánjunk sok szerencsét Vojának !!!

Kettő: Az eddigi habzsi-dőzsi miért nem bántott? Hisz az is a mi pénzünk volt! Nagyságrendekkel nagyobb!!! ÉS egy pohár vizet nem vihettem be a csarnokba!

Ja, hogy kaptam egy összehányt ingyen vonatot, meg gázt a pofámba, a csarnok előtt…?

HAJRÁ OLAJ!!!

derryl
Olvasó

Igazad van! De! A doki betette azt a pénzt a csapatba, ezekről kétséged ne legyen.

Roland
Olvasó

Itt a vége, fuss el véle?

2lee14
Olvasó

Sok sikert Voja!

Jokic
Vendég
Jokic

Sok sikert Voja! Jó lett volna, ha már előbb megléped, mert így pár értékes év elveszett, de jobb később, mint soha!

Rouge
Vendég
Rouge

Köszönjük VOJA amit az Olajért
és az egész magyar bajnokságért tettél!

Szerencsések vagyunk mindannyian,
hogy hétről-hétre láthattunk játszani.

Te vagy az A JÁTÉKOS,
akit klubszimpátiától függetlenül mindenki elismer és szeret….és szurkol neked,
hogy továbbra is ilyen magas szinten képviseld immár külföldön a magyar kosárlabdát!
Mert kint is a legjobbak között leszel.

De.

Kaptunk Viktortól sporttámogatáskènt
1.3 milliárdot erre az évre,
ami ott pihen a város számláján…
nem történik vele semmi….
egyes(ek) azon gondolkodnak,
hogyan tudnának minél többet “privatizálni” belőle.

Eddig azt hittem, hogy ebből elmegy
kábé kétszáz a focira, háromszáz a vízilabdára
és 500-600 a kosárlabdára.

A maradék kétszázat ellopják.

Tévedtem.

Figyelve a játékos mozgásokat,
sokkal többet fognak ellopni.

A kurva anyátokat (anyàdat).

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

derryl
Olvasó

Beteljesedik Szalay munkája! Az utolsó bástya is összedől, a teljes szolnoki sportéletet sikerült degradálnia! A nagy kosárlabdázó! Akkora X lába van, hogy hátrafelé indul meg, de tudjuk, ő a legnagyobb! Köszönjük Fleto! Köszönjük fidesz!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Sok sikert Voja!

Muszka7909
Olvasó

Sok sikert Voja, kívánom neked hogy bejöjjenek a számításaid, attól nem félek hogy nem állja meg a helyét mert ő magasan a legjobb kis hazánkba per pillanat!!

Józsipapa
Olvasó

Csak megjegyzem, hogy azokból a híresztelésekből nem lett semmi, hogy Sassari-Kaposvár-Falco-Alba-……… a sok jól értesült ……..
és ennek örülök…..hogy külföld lett belőle…….

oilers
Olvasó

Az én véleményem szerint többet is kockáztathatott vna sztem készen áll egy erősebb csapatra is, viszont ott meg kellett vna küzdeni a percekért ehhez is meg van benne minden, én többet vártam mint egy olajnál talán erősebb csapatot, ez az ő döntése, kössz mindent

Józsipapa
Olvasó

A szolnokiolaj.hu honlapját is meglehet nézni,hogy állnak a kommunikációval !!!!!!
Egy igazi naprakész információt adó oldal……. JA !!!!! NEM !!!!!!
De mint az új ügyvezető nyilatkozta; elsők a szurkolók; szeretnénk a közönséget a nézőket visszahozni a lelátóra………….. Bla bla bla……
Hát így nehéz lesz!!!!!!!
Sikerült szétverni Szolnokon ezt a sikeres sportágat !!!!!!!

KPSVRKK
Olvasó

Sok sikert Voja Kaposvárról!
Majd itthon levezetsz.

Voja77 biztos voltál a tippedben, de nagyon, mikor írtam, hogy nem jön haza.
Ezután a kutyát sem érdekelsz, változtass nevet.

pbask
Vendég
pbask

Csak egy troll beregisztrált ilyen néven. Ha valaki tud true infót, nem ugy regisztrál csak azért ide hogy voja.

laja
Olvasó

Most már várom Csősztől és Pórtól az igazat,hogy nincs pénz és azért kell küzdeni két magyarral,hogy ne essünk ki. Nem kell a sok mellébeszélés,hogy Szolnokon csak jó csapat lehet. Még hoztok négy gyenge légióst és a Jászberénnyel lehet küzdeni melyik csapat maradjon A csoportos.

Józsipapa
Olvasó

Egyik szemem sír, a másik nevet…….
Sír, mert távozik az Olajtól; és nevet, hogy külföldre, egy erős bajnokságban mutathatja meg tudását !!!!!!!!!
Sok sikert !!!!!!!!!
Köszönöm az elmúlt éveket; a bajnoki címeket, a kupa győzelmeket !!!!!!
Hajrá VOJA !!!!!!

Motoros
Olvasó

Bealudt a matuzsálem,le is csúszott Dávidkáról,
Vojciban van tartás, gerinc, sose lesz silverlandi,
Ő nem túrista mint a Zozó, várja is a Reggio Emilio,
Se nem színészbenőőő,vérbeli kosaras Ő,
Sok sikert a taljánoknál,várnak vissza a Tisza partján?

ForzaFalco
Vendég
ForzaFalco

Sok mindent nem tudsz te..

derryl
Olvasó

Mesélj arról a sok mindenről légyszi!

2lee14
Olvasó

Milyen szó az hogy túrista?

Motoros
Olvasó

Magyar…felvágott@?

A kosaras berkekben Perl(túrista)Zozó szinonímája???

2lee14
Olvasó

Tudnám megérteni mi folyik az agyhelyedbe.

bimbo
Vendég
bimbo

Egyszó perlzoli

redmiller
Olvasó

Szomorú vagyok, hogy idén nem látom a magyar bajnokságban! A legjobb magyar ment külföldre, aki a légiósoknál is többet ért! Fantasztikus játékos, aki mindig a szükséges pluszt jelenti caapatainak. Idén peches volt, hogy elfogyott körüle a csapat…
Kicsit azért megkönnyebbült is vagyok, mert nem szór hülyére bennünket! Viszont nem látom játszani…
Sok sikert! Légy kihagyhatatlan tényező olaszban is!

Ev.Ok.
Olvasó

Sok sikert Voja! Nagy elismerés Szombathelyről. Olajat őszintén sajnálom…

RRichieG
Olvasó

Egy Reggiana-Falco meccsen,nyomj egy lájkot, ha a Vojával felálló olaszoknak szurkolsz, diszlájk, ha a Falconak…

Bozic
Olvasó

Fóbiás buzi! Megint hogy sikerult a Falcot ideraknod?

pbask
Vendég
pbask

Azért ir, mert foglalkoztok vele.Nem szolnoki, különben legjobbakat kívánná annak embernek,aki felemelte csapatát évekig, ez helyett csak ennyit tud.
A stílus maga az ember.

Ev.Ok.
Olvasó

Kétszer sem mondom hogy ez a ricsi pi és a rolleros birka ugyan az az ember, párdon állat (ezúton kérek bocsánatot az állatoktól) … Rendesen skizofrén ????

2lee14
Olvasó

Durván fóbiás és figyelemhiányos lehetsz. Fordulj szakemberhez.

csakazete
Olvasó

Hajrá Voja! Sok sikert kívánok! Neked ez nem lesz nehézség! A magyar kosárlabda legjobbjává nőttél!

Mr.Térkő
Olvasó

Az új brigádnak elég hamar sikerült szétk*rni a csapatot gratula nekik …

egismte1
Olvasó

Sok sikert Voja! sajnos gyengülni fog a bajnokság színvonala!

Rasid
Olvasó

Az Olaj történetében volt valaha legnagyobb játékosa voltál Voja! Egy ikon. Köszönünk mindent amit értünk tettél. Sok sikert.
Továbbra is hajrá Olaj!

Zsarkov
Olvasó

6 év, közel 400 meccs, cirka 6000 pont, 4 bajnoki cím, 4 kupagyőzelem…, köszönet mindenért Dávid és sok sikert!

Barro
Olvasó

Köszönjük szépen Szalay Úr! Szépen szétverted a szolnoki kosárlabdát ezért kellett éveken keresztül fúrni Nyergest. Bravó sikerült. Csak tudnám ez neki miért volt fontos szétverni.

pbask
Vendég
pbask

Felső utasitás?

viccmester
Olvasó

Szalay nem csak a szolnoki, hanem az egész NB /I szétverésére is képes az idióta szabályaival!
Az idén egy magyart a pályára, még a tűréshatáron belül van, de a jövő évtől még egy U23-mast is a pályán akar látni…

egismte1
Olvasó

Ebben Ivko keze van benne vastagon

Tomika2
Vendég
Tomika2

A Sorossal intézték.

Zvezda
Olvasó

Sok sikert! Szerintem jól fog menni neki!

Olajheart
Olvasó

Kedves Voja. Te örökre az Olaj legendája maradsz. Mindent köszönünk.. Boldog vagyok hogy ennyi éven át nálunk játszottál.. Nagyon sok sikert kívánok neked az új csapatodnál.. Mutasd meg milyen az a magyar virtus! Várunk haza! És köszönöm hogy nem mentél az Albába, Falcoba.. Így se könnyű ezt az új helyzetet megszokni.. De muszáj lesz mert a kosárlabdát az Olajt imádom.. És az eddigi élményeket senki nem veszi már el..itt van belül.. Viszontlátásra Voja.. És Milo te is nagyon hiányzol.. Örökké olajka

Vilis79
Olvasó

Sok sikert Voja!!! Sokkal hamarabb is mehettél volna, bőven megállód a helyed.

ferrroil
Olvasó

Pallai,Rudner,Csák stb.remêlem nem esünk ki és jövőre már meghatározó játékosok lesznek!

krapulaksz simon
Olvasó

Hogyhogy nem $zombathelyr€?

piros710321
Olvasó

Mert annál több esze van!

zetomee
Olvasó

Sok sikert kívánok, és gondolom csapatszimpátiától függetlenül mindenki. Egy üde színfoltja volt mindig a meccseknek még ellenfélként is. Jöjjön be minden számítása, kerülje el sérülés.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés