Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Visszatér a spanyol bajnokság – HIVATALOS

33 mérkőzést rendeznek 2 hét alatt.:

:

HIRDETÉS

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az ACB nagy erőkkel dolgozott azon, hogy az idei szezont befejezze.

Végül a szerdai ülésen megszületett a döntés: a 2019/2020-as évadot egy 12 csapatos torna keretein belül zárják le, egy helyszínen, Valenciában.

A tizenkét gárdát két hatos csoportra osztják, ahol mindenki játszik mindenkivel. Ezután a csoportok első két helyezettje megmérkőzik (elődöntő), majd aki ott is győz, a döntőbe jut. Mindkét esetben egyetlen mérkőzés dönt a továbbjutó, illetve a bajnok sorsáról. Így összesen 33 találkozót rendeznek két héten belül.

A tervek szerint június 17. és 30. között játsszák le a meccseket – június 26-án szeretnék befejezni az alapszakaszt, az elődöntőkre 28-án, a döntőre 30-án kerülne sor, de ez még képlékeny.

A résztvevő csapatok: Barcelona, Real Madrid, Unicaja Malaga, Baskonia, Zaragoza, Bilbao, Tenerife, Andorra, Obradoiro, San Pablo Burgos, Gran Canaria és Valencia.

Fotó: acb.com

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MAFCdrukkersopronfan Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Még a spanyolok is meglépték ezt, akiknél 100 ezer feletti fertőzött volt. Ja, hogy nem attól függ, hanem, hogy mennyi pénz van a ligában? Ja, hogy ezért ért véget a magyar, és ezért nem a spanyol? Sajnos ez van, belátom.

sopronfan
Olvasó

Jó lesz az az Obradoiro Badalonának is.

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook