Connect with us

Bajnokság

Hatalmas kecskeméti bravúr Szolnokon

A végjátékban is meg volt a lehetősége a győzelemre a Szolnoknak.

Szolnoki Olajbányász - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 73-76(17-20, 16-12, 17-23, 23-21)

Bajnokság, 19. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok
V.: Földházi T., Frányó P., Söjtöry T.

Szolnok: Warner 12, Kovács 6, Rudner 8/6, Subotic 13, Cakarun 7, Csere: Pallai -, Juhos 5/3, Pongó 3, Badzim 9/3, Zsíros 10/6,

Kecskemét: Wittmann 21/21, Thomas 19/9, Jaramaz 12, Kucsera 3/3, Karahodzsics 14, Csere: Horti -, Lukács -, Lewis -, Körmendi -, Dramicsanin 7/3,

A feldobást a vendégcsapat szerezte meg, de nem tudtak kosarat szerezni, majd a következő támadásban Cakarun szerzett kosarat. Kovács ziccere után, Wittmann triplájával megszerezte csapata első pontjait. (4-3) Egy szépen kijátszott támadás végén Kucsera betalált a hárompontosról, így a kecskemétiek átvették a vezetést. (6-8) Kovács egy betörése végén blokkot kapott, reklamálni kezdett, technikai faultot kapott. Karahodzsics kétszer is betalált, a hazaiaktól pedig Juhos szállt be jól a mérkőzésbe, egy triplával gyarapította csapata pontjait, erre Wittmann egyből egy triplával válaszolt, majd kis időn belül megismételte ezt. (11-18) Az utolsó két percben egész pályán védekezett a Szolnok csapata. Az első tíz perc végéig egy 6-0-as futást csináltak a hazaiak, így három pontra zárkóztak fel. 17-20

A szolnokiak folytatták az egész pályás letámadást, amivel majdnem sikerült az egész támadó idejét a kecskemétieknek lepörgetni, de Thomas az utolsó másodpercekben sikeresen betalált a hármas mögül. Rudner hármassal válaszolt, majd Zsíros kosarával egy pontra zárkóztak a hazaiak, ekkor Váradi Kornél időt kért. (22-23) Mindkét csapat agresszívabban kezdett el védekezni, így egy ideig nem született kosár, majd Subotic ziccerével és Rudner triplájával véget ért a kosárcsend  és a szolnokiak átvették a vezetést is, ekkor megint időt kértek a vendégek. (27-25) Mindkét oldalon gyors, könnyű kosarak születtek. A különbség a két együttes között egy pont volt. (31-30) Jaramaz ügyesen teremtett magának helyet és így könnyen dobhatott ziccert, mely kosár az első félidő utolsó kosara is volt egyben. 33-32

A szünet után a kecskemétiek jól folytatták a mérkőzést, mivel egy 10-3-as futást sikerült véghez vinniük, ekkor Gasper Potocnik időt kért. (36-42)  Pongó, Badzim és Zsíros kosaraival a hazaiak felzárkóztak négy pontra, ekkor időt kértek a vendégek. (43-47) Carakun büntetői után Wittmann talált be a hármasról, majd csapattársa Karahodzsics ziccere után újra jelentősebb fölényre tett szert a KTE csapata. (45-52) Időt kért a Szolnok, majd Rudner zicccert, Zsíros pedig egy triplát dobott, erre Wittmann egy hármassal válaszolt, így öt ponttal vezetett a harmadik etap végén a Kecskemét csapata. 50-55.

Az utolsó felvonás elején mindkét csapat ugyanannyi pontot szerzett, így a különbség stagnált, majd Subotic büntetői után három pontra dolgozták le a különbséget a hazaiak. (58-61) Badzim kosarával kiegyenlített a Szolnok együttese hat perccel a találkozó vége előtt. (61-61) A vendégek egy 7-2-es futást csináltak öt perccel a mérkőzés vége előtt. (63-68) Sikerült a szolnokiaknak Kovács ziccerével egy pontra felzárkóznia, majd Warner kosarával át is vették a vezetést, ekkor Váradi Kornél az utolsó időkérését is elhasználta, amikor két perc volt hátra a negyedből. (71-70) Jól szállt vissza a mérkőzésbe a KTE, Wittmann triplával indított, erre Warner egy duplával válaszolt, ezzel ki is egyenlített, majd Dramicsanin kiharcolt egy faultot. A büntetőhöz állva mindkettőt érvényesítette, így két ponttal vezetett egy perccel a vége előtt a vendégcsapat. Thomas is a büntetőhöz állhatott, egy büntetőt sikeresen bedobott, így a mérkőzést a Kecskemét csapata nyerte három ponttal. 73-76.

 

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

188 hozzászólás

188
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
47 Comment threads
141 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
RózsabimbóGodemperormoldi56bpkekfr@nkos Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Komolyan vette az Olaj, hogy az eredmény nem számít! csak a hazai kosárlabdázás megmaradása érdekében lépnek pályára. Valamint Wittmannak szerezzenek örömet visszavonulása előtt.

bp
Olvasó

Ez meglepett. Grat Kecskemétre! Az előző meccsen semmi előjele nem volt egy ilyen eredménynek. Nem baj, eddig várakozáson felül teljesített az Olaj, most azért a realitás talajára “estünk” 🙂 Szerintem ez a keret jó lett összerakva, a négyben ott kell lenni. A magyar magban lehet, hogy nincs Voja, vagy Perl szintű játékos, de 2-3 játékos mindig képes jó teljesítményre. Ez volt Kecskeméten. Ma viszont Zsírost leszámítva minden magyarunk gyengébben teljesített. Emellett nagyon hiányoztak Badzim triplái. Bezzeg a túloldalon Wittmann egymaga többet dobott mint a teljes Olaj. (Grat neki!) Időben a legjobbkor jöttek a pofonok, van idő tavaszig javítani. Potocnik egy… Olvass tovább »

kekfr@nkos
Olvasó

Vigyázni kellett volna! SilverLackó ránk tippelt… 🙁

ójajj
Olvasó

Mi lehet a reális elvárás az olajtól ezzel a játékosállománnyal? Szerintem a 2-4. hely. Nincs minőségi magyar mag, hiányzik egy 5. vagy talán egy 6. légiós is. A nemzetközi meccsek miatt még fáradtabbak lesznek a játèkosok, s tovább fognak gyűlni a vereségek.

Dallas
Olvasó

Meccstöl függetlenül. Tud valaki valamit a Hunbasket hivatalos youtube csatornájáról??? évek óta ment 3-4-5 nap késéssel barom sok meccs felkerült de 2021 semmi,mi lett vele idén nem fizetnek,letiltatta ezt is a faszszópo-GO ?……

MAFCdrukker
Olvasó

Legutóbb egy hete töltöttek fel videót, az Alba-Szegedet, úgyhogy szerintem működik továbbra is, csak kevesebb feltöltött meccsel.

Dallas
Olvasó

Az régebbi,(jan 3.) csak igy írja a youtube,mindig 3-4 nap késés volt,régota néztem itt vissza meccseket,azota volt vagy 20-25 meccs és semmi,attól félek ennek annyi…. ne legyen igazam 🙁

Godemperor
Olvasó

Nyakamat rá, hogy a mindigo van a háttérben. Azért azt nem értem miért épp a kosárlabdát pécézték ki maguknak, hogy száradjon le a töke annak, aki bármilyen szinten is ebben a szégyenben közreműködött.

MAFCdrukker
Olvasó

Igen, lehet, hogy a Mindigo videótár megjelenésével áll összefüggésben.

redmiller
Olvasó

Gasper Potocnik: – Az az igazság, hogy fizikailag és mentálisan is erősebb volt nálunk a Kecskemét. Nem lehet mentség a sok mérkőzés, mert a többi csapat is sorozatban játssza le a meccseit.
Váradi Kornél: – Végig hatalmas szívvel és akarattal játszottunk. Különösen a védekezésünk javult fel a legutóbbi mérkőzéshez képest. Nagy dolog, hogy nyerni tudtunk a nagyon erős állományú Szolnok otthonában.
nso.hu

Noname
Olvasó

Bocs hogy itt.
Falcósoktól kérdezem.
A fórumunkkal mi van?
Valami barmok tönkreba….ták.
Ti tudjátok használni?

crazybasket
Olvasó

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9246117
Költözés volt a sok vírus miatt!

Noname
Olvasó

Köszi

Tesito
Olvasó

TYÚTYÚTYÚ OLAJSZIVATYÚÚÚ!!!

hopehely
Olvasó

Potocsnyik-Warner háború újabb csatáját láthattuk ma este, a játékos múlt heti zalaegerszegi “szabotázsa” után!
Gasper leckézteti a legjobb játékosát, pedig csak engedni kéne, hadd kosárlabdázzon.
Idióta, fucking rotation!
Ez a marha képes lenne kinyírni Jordant vagy Drazsen Petrovicsot is?

1,8 másodperc
Olvasó

Te miről beszélsz? 😅 Zalaegerszegi meccs előtt még a Potocnikot istenítetted, most meg ő a hibás? Amúgy Warner jó játékos, de általában az amcsik a végén bizonyítani akarnak, hogy ők nyerik meg a meccset…

Marillion
Olvasó

Persze…oda vissza megy a piszkálódás…meg a stb….de srácok mégiscsak ez a Szolnoki Olajbányász vette el bő két hete a hazai veretlenségünket….Ettől függetlenül sem alapszokásom beszólogatni….mert ettől nem vagyok/leszek a ki ha én nem ember…de az említett vereség után meg pláne nem tenném…főleg úgy hogy nem is olyan régen kaptuk tőlük! Foglalkozzunk a saját csapatunkkal….nyakunkon a BL. ott kellene nem felsülni….hogy ne kaphassuk az ivet!

1,8 másodperc
Olvasó

Respect!
Novgorodban pedig remélem győztök!

Vulcano
Olvasó

Köszönjük, korrekt👍.

Rougenoil
Olvasó

Nem kell pánikba esni, minden csapatnál előfordulhat hullámvölgy. Régi közhely, de akkor kell jónak lenni amikor elolvad a hó…

SárgaPárna
Olvasó

Azok után, ahogy a szolnokiak viselkednek velünk, amiket írogatnak a meccseink alá, a Keller igazolás alá én is kijelentem: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ma helyetekre kerültetek, pedig elhittétek, nem mintha bármi realitása lett volna.

1,8 másodperc
Olvasó

Téged amúgy látott már pszichológus?

WSreborn
Olvasó

Nem volt realitása, hogy megverjük a KTE-t?????

SárgaPárna
Olvasó

Annak nem volt, nincs és nem is lesz, hogy velünk egy szinten vagytok.

WSreborn
Olvasó

Voltunk már eleget fölöttetek és leszünk is, most 1-2 év gyereknap van

1,8 másodperc
Olvasó

Szerintem itt mindenki a te szinted felett van.

moldi56
Olvasó

Nem tudom fenn volt-e a Tippmixen a meccs,de hogy nagyot kaszált az aki a Kecsóra tett az biztos.Más kérdés,hogy nemigen tett rá senki.Én is óriásit csalódtam,nem erre számítottam két nap után,de ez van.Azért túlélem.CSAK AZ OLAJ!

redmiller
Olvasó

Ismerős kaszált! Igaz hármaskötésben, de a másik két szorzó kicsi volt!

Marillion
Olvasó

Mondhatni a világ minden pontján és annak csaknem minden sportágának csapatainak vannak bőven ugyan ilyen szúrkolói (sajnos)…Úgyhogy csak ennyit arról hogy kik és milyenek….lakjanak is bárhol az országban vagy a vílágban…Nem ide tartozik mert labdarugásban én Fradista vagyok(utálnak is ezért rendesen) és nekünk ott az Újpesti…de van egy határ ami alá velük szemben sem mennék…és örülök hogy vannak mint klub mert mert mégis csak igy együtt kerek a világ!

moldi56
Olvasó

Igen vettem észre amikor Szombathelyen jártam,hogy nagyon sokan újpesti szurkolók.Ez azért érdekes,mert az Alföldön nem sokan szurkolnak nekik.

moldi56
Olvasó

Mi a bajod te agyatlan a szolnokiakkal ?Ha normálisan állnál hozzá és normálisan szólnál hozzá,senki nem bántana.Vannak itt normális szombathelyiek is,velük semmi bajunk.

mincus
Olvasó

Ha két mérkőzés között csak 2-3 nap pihenő van, akkor csapatunk vagy kegyetlenül szenved, vagy kikap. Nem birjuk a sorozat terhelés, és ez nagy baj.

redmiller
Olvasó

Nekünk (Kecskemét) ez a 4. meccsünk volt 8 nap alatt…

moldi56
Olvasó

Azért ti is megszenveditek.Függetlenül a tegnapi meccs eredményétől.

redmiller
Olvasó

Benéztem… 7 nap alatt volt 4 meccs! Szombaton kezdtünk!

Rouge
Olvasó

Hullámvölgy, ezen minden csapat átesik,
de inkább most, mint sem a rájátszásban…
csak az a kérdés, hogy még a leszállóágban vagyunk-e vagy már elértük az alját.
Félő hogy az előbbi…

Semmi gond, kijövünk belőle,
de kell mèg egy légiós a 3-as posztra.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Pbask
Olvasó

Ennyire nem volt durva a helyzet ezidáig,de ami most folyik,Keller óta…Lehet lekoccolok innen, ha gyűlöletet akarok látni,benyomom az M1-et.
Nem hiányzik itt is.

WSreborn
Olvasó

Te ne menj el amiket írok nem neked és Marillonnak szól, sőt nem is a normális szombathelyieknek. Ha magadra vetted elnézésedet kérem!

Pbask
Olvasó

Nem rólad van szó WS. csak minden csapatnál lassan van 1-2 ügyeletes kamunickes hülyegyerek,akik erre verik a gilisztájukat.
Másról se szól az oldal,mint a személyeskedésről,utálatról,pocskondiázásról.
Eddig lehetett véleményt formálni,néha kicsit odacsipni,de ez az én ingerküszöbömbe nem fér fele.
Főleg ilyen kamunickekkel,mint “Falcoparádé”,ahol egy másik magyar várost lenézünk,és egy nőt,anyát szájbavernénk.

FalcoParádé
Olvasó

Milyen kamu Nick névvel?!
Szerintem meg te vagy kamu

Olajheart2
Olvasó

Miért nem arról írogatsz hogy egy nőt szájba vernél?😉

FalcoParádé
Olvasó

Nekem honnan kellene tudnom,hogy a Nick név alatt nő van?!

Olajheart2
Olvasó

Mert kb 15 leírtam.. És mert egy időben úgy emlegettek a fórumon az ellen drukkerek, “a vörös nő a sarokból ” a lelátón oda van bérletem mielőtt bármit félre értenél.. Mert ugye Te csak azért írtad hogy szájba vernél mert nem tudtad hogy nő vagyok.. Na arról is meg van a véleményem ha két férfi püföli egymást, de nem vagyok férfi biztos ez olyan kemény.. számomra inkább szánalmas minden agresszió.. semmi más mint tehetetlenség a másik emberrel szembe..

FalcoParádé
Olvasó

Most már ezt is tudom.👏👏👏
Jó éjszakát hölgyem

Olajheart2
Olvasó

Saját csapatodnak tapsikoljál! Hajrá OLAJ ❤🖤

FalcoParádé
Olvasó

💛🖤💪👊👏

Godemperor
Olvasó

Nyugodtan írhatod neki is, mivel rendszeresen szidja a szombathelyieket. Azt is megsúgom, hogy a WS a nevében West Sucks-ot takar. Vond le a következtetést!
Abba nem megyek bele, hogy ki kezdte, mert óvodás szint. Aki azzal mentegeti magát, hogy a másik oldal is ezt csinálja szintén ovi. Attól hogy egy szolnoki szidja a Falcót, meg a várost, nem fogom én is ezt tenni, mivel akkor semmiben sem különböznék tőle. Ezt kéne felfogni vice versa! Mindenkinek az eszéhez értem, meg egy jót röhögök magamban.
Természetesen én is örülök hogy kikapott az Olaj, mert ez jó a csapatomnak. De ez szerintem így normális.

WSreborn
Olvasó

Valóban Westsucks volt a nevem korábban, de nyugodt a lelkiismeretem, mert mindenkihez “amilyenazadjonistenolyanafogadjisten” alapon szólok.
Ok nélkül még senkivel nem voltam bunkó!
A Godemperor sem épp az a szerény felhasználónév

Godemperor
Olvasó

Általánosságban szidod a szombathelyieket, magyarán ok nélkül vagy bunkó azokkal, akik semmit nem ártottak neked. Engem különösebben nem izgat, csak jeleztem Pbask felé, hogy nem vagy éppen szent ezen a téren.
Mi az hogy nem épp szerény a felhasználónevem? Annak kéne lenni? Ezt nem is értem. A Godemperor nem hinném hogy sértő bárkire nézve, a te felhasználónevedről ugyanez nem mondható el.
Ha mondjuk “mocskostiszapart” néven regisztrálnék, akkor nagy valószínűséggel nem lopnám be magam a szolnokiak szívébe, függetlenül attól, hogy miket írogatnék ezen név alatt. Csak erre próbáltam rávilágítani.

Vulcano
Olvasó

Én pedig azt figyeltem meg hogy általában kollektíven beszélsz a Falcosokról. Ha bajod van egy emberrel akkor vele beszéld meg, de ne kezdjetek el sárga gecizni meg ilyenek. Szerintem nem kell bele menni hogy ki mit követett el ki ellen. Minden csapatnak vannak sérelmei és hibái is. Az Olajnak is és a Falconak is.

MAFCdrukker
Olvasó

Nagy kár lenne…

Keletizoli1
Olvasó

Pápa labancz

Honvéd
Olvasó

A mostani nem
Az előző hatareset

1959
Olvasó

🤦‍♂️

Zsarkov
Olvasó

Remélem, a Novgorod szétb@ssza a sárga g@ciket, ezekkel nem lehet normálisan kommunikálni, 1-2 normális ember van köztük, a többi undorító sárga g@ci!

Pbask
Olvasó

Ugorjátok át őket,tudom nehéz,néha én is irok a kamuszolnokinak,annak a kissadamnak.
Ne foglalkozzatok vele.
Aki meg nőt ütne szájba,közölünk is,azt előbb kenem én orrba.
Már sok amit itt megengednek maguknak páran.

Zsarkov
Olvasó

Te vagy az egyik normális, korrekt ember…

1959
Olvasó

Mindig utáltuk egymást (falco-OLAJ) és fogjuk is. Ha kell szidjuk egymást ez van. Fanatizmus. Aki ezt nem fogadja el az nem fogadja el senkit se érdekel. Vagy akkor ne látogassa az oldalt.

2lee14
Olvasó

Én jobban örülnék ha aznap mindenki szorítana nekünk, hisz nem csak Szombathelyt hanem az egész magyar kosárlabdát képviseljük!

Marillion
Olvasó

Mikor a Szolnok képviselte és tőbb kupában is az országot…én alig vártam hogy adja a tv kezdődjön a meccs…akkor kicsit én is mindig átköltöztem Szombathelyről Szolnokra a meccsek idejére!

Vulcano
Olvasó

Légyszi ne foglalkozz velük. Az ilyen “falcosokat” mi még nálatok is jobban utáljuk. Legalább nemzetköziben tudjunk örülni egymás sikereinek. Én is meg fogom tenni az EuroCup meccsek alatt és szorítani fogok az Olajnak és a Körmendnek is.

SárgaPárna
Olvasó

Vulcano! Ha jól értem akkor te most annak a szolnoki úriembernek a seggét nyalod, aki “s@rga ęeci@nek” nevezi a csapatodat, meg szétakarja baszatni a fejünket? Nálad ez valami genetika? Akkor kaptál anyukádtól puszit, ha dicsérted a főztjét, akkor is ha odaégett, vagy honnan jön ez?

Pbask
Olvasó

Itt egyik kezdi,másik folytatja. Ez a fő probléma.
Sárga gecit a gyépés olaj75től láttam, hozzá kapcsolódott a balfasz kissadam.
Itt nem lenne semmi,ha ezeket a balfaszokat kitiltanák a picsába.

Zsarkov
Olvasó

Ha te eltakarodnál, màr fele ennyi gyűlölet se lenne az oldalon….

SárgaPárna
Olvasó

Zsarkov!
Soha életemben még a közelében sem volt annak az elképesztő primitívségnek, ostobaságnak, trágárságnak, amit te megengedtél magadnak.
Bár Vulcanónak tetszik, szerintem vegyétek fel a kapcsolatot IWIW-en is…

Vulcano
Olvasó

Kedves párna. Nem nyaltam senki seggét. Annyit mondtam hogy a EuroCup-ban a magyar csapatoknak fogok szurkolni. Vagy talán nem szabad? Ha te nem lennél a Falconak sokkal jobb lenne a megítélése. Lerombolod a csapatunk imidzsét. Mint egy horpadás az autón. Egyszerűen rombolod a csapat “értékét”. De téged ez nem zavar mivel semmi közöd nincs se Szombathelyhez se a kosárlabdához. Minden megnyílvánulásodból sugárzik az ostobaság és az arrogancia.

SárgaPárna
Olvasó

Te valami politikus vagy, hogy terelsz, hazudsz, csúsztatsz?
1. Olvasd el, hogy milyen hozzászólás alatt kezdtél el hajbókolni a nagy szolnoki értelmiségnek.
2. Szerintem az olyan seggnyalók, joviális, simulékony emberek miatt nincs a Falcónak jó híre, mint te. Azért néznek le minket a profi munka, a rengeteg áldozat ellenére, örülök, hogy már a főszponzor is megtagadott téged, remélem mások is követik a példáját.

Vulcano
Olvasó

Nem, hajbókolok. Csupán nem hiszek a primitív gyűlölködésben és árok ásásban. Azt meg hagyom neked. Zsarkovot nem tisztem helyre tenni, azt majd remélem a szurkolótársai megteszik. Te viszont mivel állítólag Falcos vagy ezért az én felelősségem elkülöníteni téged a csapattól, de mintha ezt már egyszer megbeszéltük volna. Az állítólagos főszponzor pedig azért “tagadott meg” mert valami hülyegyerek (te) elkezedett vele asszociálni. Mert gondolom akinek benn van a nevében hogy Vulcano az biztos az ő alkalmazottjuk. Micsoda logika. Amúgy meg téged viszont minden létező Falco szurkoló megtagad. Vagy légyszíves nevezz meg már pár falcost a fórumról aki bír és még mem… Olvass tovább »

baltazar
Olvasó

Ne bántsd ezt a gyökeret! Már az is nagy szó egy ilyen baromtól, hogy tud írni!

MagyarFerenc
Olvasó

Ez a Szolnoki védekezés szégyene hogy engedték a Wittmannak így dobálni a triplákat.

moldi56
Olvasó

Szó szerint igazad van.Tény Krisznek jó keze van,de ha megfelelően védekeztek volna rajta nem dobott volna be 7-et.Azt hittem lefordulok a székről itthon mikor olvasom hogy az egyiket a másik után dobja.Amikor szoros volt az állás,akkor visszaállt megint betermelt vagy 2-3 -at megint futhattunk az eredmény után.Állítólag nekünk is vannak dobógépeink,de tegnap valahogy…főleg Badzimra gondolok,ezért lett leigazolva hogy beverje kintről,ehhez képest mindig tégladobálással kezdi.

moldi56
Olvasó

Egy ilyen remek légióstól sokkal több kell.

2lee14
Olvasó

Szép volt KTE, szép volt Kornél!✌️

Pablo Escobar
Olvasó

Na Mivan gátörök hogy vagytok sehogy??? Léket kapot a tiszai alomhajo😂😂😂😂😂Bravo Kecso szép munka volt💪💪💪💪Bravo Kornél le meccselted a pótkocsit 👏👏👏👏👏

1,8 másodperc
Olvasó

Kedves falco szurkolók!
Imádom mikor mentek egyből minden csapat alá oboázni ha kikapnak. Ezért utál titeket mindenki.

Bozic
Olvasó

Amit minden gyoztes vagy vesztes meccs utan kapunk, azok utan nem kell am csodalkozni.

crazybasket
Olvasó

Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten! Ez ma ilyen🤣

WSreborn
Olvasó

Meg is kapjátok legközelebb is az biztos….

crazybasket
Olvasó

Kezd el jegyzetelni miket fogsz majd írni akkor!🤣 Jók legyenek ám most van rá időd!

WSreborn
Olvasó

Ok

Noname
Olvasó

Titeket meg szeret!😂
Olvasd vissza a Falco meccsek kommentjeit!

Honvéd
Olvasó

Nem mindenki

Piffinger
Olvasó

Nem hinném h Warner akkora zsákutca.
Csak annyit kellene tenni hogy a végjátékban Pongót kellene játszatni. Talán ő alázatosabb, illetve jobban olvassa a ezt a fajta játékot, így pontosabban tudna passzolni. (Persze ez saját vélemény.)
A Kecsó jól felkészült ma ellenünk és ez benne van és lesz a pakliban.

HAJRÁ OLAJ!!!

moldi56
Olvasó

Két nap alatt hogy tudták ezt megoldani?Előtte vertük őket 20 ponttal.Szerintem ha 10-szer játszunk a Kecsóval 9-szer nyerünk.Na tegnap volt a 10-ik.

redmiller
Olvasó

Azért szerdán, ha nem nézzünk 2-3 kényszer hármast – extrán hajítottátok a triplákat! Tegnap feljebb toltuk a védekezést és nem voltak olyan lemaradásaink a kosárra törőktől , mint Kecskeméten

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Kecskemétnek! Egészen más meccset tudtak játszani, mint legutóbb, főleg védekezésben. Ettől még a Szolnok ugyanolyan jó csapat marad, de az látszik, ha nem 100%-on van ott a csapat, akkor ki tudnak ők is kapni olyanoktól, akiket korábban magabiztosan legyőztek. Izgalmas találkozó volt, amelyre most a Kecskemét készült fel jobban.

makelovenotwar69
Olvasó

Tippmix-gyilkos eredmény…
Grat Kecsónak és Váradinak!
Az Olajról azt mondták korábban, hogy a bajnokságban bárkit bárhol megver. Most már az is igaz, hogy bárkitől ki is kap… És ezzel nagy szívességet tett a Falconak is, illik megköszönni!
Wittman gyilkos volt, bár az a csapat amely nem tudja őt levédekezni, meg is érdemli, hogy kitömje a kosarát.
Az Olaj meg elgondolkodhat, hogy ha ezt a terhelést sem bírja, akkor mi lesz az EC-n…

markon156
Olvasó

Milyen vicces…. Kikapunk és rögtön ugranak a falcosok…. Kikapott a Körmend is, milyen szép este lehet ez nekik.. Én eddig ezzel a témával nem foglalkoztam, de mostmár kezd elegem lenni. Persze vannak normális szhelyi szurkolók is, akiknek a kommentjeit szívesen olvasom.
Ettől függetlenül ma nem érdemeltünk győzelmet, a fáradtság kijött, de a többi csapat sem játszik kevesebbet, egyre inkább kellene az 5.légiós. Gratulálok a Kecskemétnek! Hajrá Olaj!

WSreborn
Olvasó

Ugranak mert büdös féreg az összes, majd ha végre elfogy a pénzük mennek vissza a lúzer lyukba ahová valók

Bozic
Olvasó

Naa nyugalom..
Kissadam meg a tobbi gyoker miatt kapjatok az ivet amugy is.
Ehhez nektek is hozza kell szoknotok.

crazybasket
Olvasó

Az olajka effektusra gondolsz WS?:)

WSreborn
Olvasó

Attól mi messze vagyunk

donnarumma
Olvasó

Írhatnám hogy ez Szolnok, de nem! Ez csak egy szerencsétlen senki,aki sok értelmesebb Olajszurkoló pechjére, ugyanannak a csapatnak szurkol

WSreborn
Olvasó

Te újabban nagyon hülye vagy pedig régebben normális voltál

Keletizoli1
Olvasó

+11

Godemperor
Olvasó

Semmivel sem vagy különb, ezzel azért remélem tisztában vagy!

milanka487
Olvasó

Kérdem a vezetőséget:
Nem kellene igazolni 5. légióst??
Gratulálok a Kecskemétnek!

KD
Olvasó

Szép volt Kecso és Kornél!!!

Marillion
Olvasó

“Jelenleg nem érkezik műsorjel/adásjel a helyszinről”….a mérközés alatt sokszor! Mindigo tv/Mindigfos tv….Hol van ilyenkor az ellenőrző hatóság?! A KTE kihasználta hogy ma nem volt éles az Olajbányász….de ez nem azt jelenti hogy ettől függetlenül ne lenne megérdemelt a sikerük!Gratuláció! De nálam mindenképpen a forduló meglepetése!

Zsarkov
Olvasó

Nem tudom, ki hogy van vele, de Warner zsákutca…, egyszerűen hiányzik a kiválasztási képessége, Trotternek, vagy Perrynek a cipőjét nem köthetné meg, nem dobogóra pályázó csapat szint…, van 3 jó légiósunk, akik közül, ha egynek nem megy plusz az erősen középszerű magyar magból senki nem hoz extrát, akkor ez a realitás…, Debrecenben, Pakson, de még Egerszegen is ki lehet kapni, de itthon, egy szürke, jellegtelen Kecskeméttől, miután 2 napja ott 20-al nyerünk!? Így sajnos szart nem ért a szombathelyi, meg a soproni győzelem…, észbe kéne kapni, amíg nem késő, mert ha nincs dobogó és nemzetközi szereplés, akkor jövőre fele ennyi… Olvass tovább »

Heindrich
Olvasó

Nagyon veszélyesek vagyunk magunkra hazai pályán.

crazybasket
Olvasó

Ijjj… az a híres áldott jó olajka..:S
Bravó Kornél szép volt!

Vulcano
Olvasó

Nos. Én egyátalán nem gondoltam volna, hogy a Kecskemét beveszi Szolnokot. Valami hasonló eredményre számítottam mint az előző meccsen. Wittmann valami elképesztőt játszott, a védők nem tudtak mit tenni ellene. A Szolnoknál viszont ugyanazt tapasztalom mint a Szegednél. Ha a légiósoknak nagyon megy és élik a játékot akkor simán nyernek, ha akár egy vagy kettő gyengébben játszik akkor viszont vért kell izzadniuk a győzelemért. A Szolnok rotációja hosszútávon kevés. Nem lehet csak Cakarun és Suboticra hagyatkozni. Nem fogok most itt örömködni, bár nyilván nekünk ez most nagyon jól jött. A Kecskemétnek gratula, a Szolnoknak pedig azért nem kell csüggedni, ott… Olvass tovább »

Artois
Olvasó

“Ha akar egy vagy ketto legios gyengebben jatszik vert kell izzdniuk a gyozelemert”

No offense, de ez minden csapatnal igy van ahol nem 4 magyar valogatott alapember jatszik.

Vulcano
Olvasó

Tudom, nyílván mi ilyen tekintetből most előnyösebb helyzetben vagyunk. Ha az Olajnak lenne egy olyan magyarja mint a Kecskemétnél Wittmann aki bármikor képes extrát nyújtani, akkor egyből más lenne a helyzet. Vagy kell egy 5. légiós. A rájátszásra legalábbis biztos.

Nemnormalis
Olvasó

Valamit szerintem benéztél. Itt ma nem a Kecskemét volt, aki bevette.. 😆

redmiller
Olvasó

Ez valami eszméletlen izgalmas volt és brutálisan élvesztem! Nagyon nem érdemeltünk volna ma vereséget! Az első negyedben szépen feltoltuk a védekezést, a Szolnoknak nem is mentek a triplák. Sőt! Mikor viszonylag tisztább dobásuk volt, azt is kihagyták! Gyönyörűen váltottuk védekezésben embert, így a betöréseikkel is volt gond. Támadásban türelmesen, szépen játszottunk! Wittmann előtt meg le a kalappal! 3 tripla, ebből két Krisztiános extra sérült bokával! Megérdemelten vezettünk! A második negyedben abszolút a védekezés dominált mint két csapatnál! A Szolnok két elrontott támadásunk után meg tudta fordítani a meccset! Védekezés amúgy jól működött! Kivéve egy alkalommal, mikor Körmendi csúnyán lemaradt az… Olvass tovább »

Artois
Olvasó

Remelem a gatyadba elveztel, Red.

Boban
Olvasó

Csak szopatunk profilképpel… Most akkor a rossz végén állsz? 🤡🤣

Artois
Olvasó

Kussz vissza a fehervari asszonykorushoz kiffiu, ott holnap van az eloadas.🙂

Marillion
Olvasó

Szerintem nagyon is sportszerű és korrekt hozzászólást tett ki redmiller…egy rossz szóval vagy gunnyal nem illette a Szolnoki csapatot….nem ezt a választ érdemli…..vagy Szolnok-Kecskemét ellentét is van? Mi a baj velük?

Pbask
Olvasó

Csak egy csaholós kiskutya,akit ha tehetne,a gazdája is leadná a menhelyre.
Röviden.

redmiller
Olvasó

Te meg elképesztő rossz indulatú ember vagy….
Aszony hogy bírja????

redmiller
Olvasó

Hár majdnem!
Ma csak szoptatok, de ilyen is van néha! Az nem volt normális, amit Kecskeméten dobtatok…. Azon a meccsen bárkit elvertetek volna!

Olajheart2
Olvasó

Komolyan mondom kikap az Olaj.. és jön a sok sárga.. Hogy ilyenkor ilyen idegben nem találkozom veletek szemtől szembe…

BL menetelés
Olvasó

Ti is ezt csináljatok bucka

Bozic
Olvasó

Mit csinálnál velük? 🤔

Olajheart2
Olvasó

Elküldenélek benneteket a pics..ba de csak arccal..

donnarumma
Olvasó

Váradi Kornél szombathelyi, had örüljünk már a sikerének😉

Pbask
Olvasó

Szerintem ez revans a pár nappal ezelőttiért,de ugyis sejted gondolom.
Kissadam félékről nem is beszélve,egyikőtökben sincs annyi,leállitsa,szerintem páran élvezitek is.
Ami nem jelenti azt hogy egyetértek vele,de akkor ezt is tessék méltósággal viselni.

Olajheart2
Olvasó

Igazad van én is ezt mondogatom magamban attól hogy más szar ember arctalanul attól még nekem nem kell erre a szintre lesüllyedni, csak most nagyon ideges vagyok ezért nehezebben viselem! Hajrá OLAJ ❤🖤

Pbask
Olvasó

Ötödik légióssal jók lesztek majd. Kár hogy a normális kommunikációt a személyeskedés és a gyűlölet tönkreteszi,egy-egy ember miatt minősitenek komplett csapatokat.
Már tényleg sok.

Redbid
Olvasó

Na hát ezért nem kell ezt hagyni, és akkor hol is a kosárlabda szakportál??
Nehogy már te is félreállj bakker, követeljük ki, hogy tüntessék el innen a sok majmot!!

Halljátok Bb1???

Jon
Olvasó

Kicsit már te is magadba szállhatnál (nem csak mindig másban keresni a hibát), szolnoki macskagyűlölők szószólója…

Az életkedvem is elmegy, ahogy az állandóan visszatéréő “igényét” magam elé képzelem a “hölgynek”, pontosan, hogy “legyen előtte arccal 2-3 Falco-drukker”, hogy elküldhesse őket, ahova akarja…vicc…nagyon kultur, nőies….
Egyébként ez már lerágott csont, de nem 1x kifejtette, hogy mennyire zavarja, hogy 1-2 Falco-szurkoló szidja a szolnokiakat, az, hogy 1-2 szolnoki az összes Falco cikk alatt teleírogatja “sárga..cik”-kel, az meg nem. Ez sokatmondó.

Olajheart2
Olvasó

Kedves Jon! Csak pontosan idézzél.. Nem azt írtam h gyűlölöm a macskákat hanem hogy a hideg kiráz tőlük és nem szeretem őket! Az hogy Neked lerágott csont hogy unom a sárga mocskolódást pont nem érdekel.. Ha kell 1000 leírom.. Nőiességem… Na arról meg annyit hogy igen nőies nő vagyok külsőleg.. Sose állítottam hogy mindig nőies vagyok… De nem is akarok! Anyaként se vagyok átlagos! Sőt le is írtam már hogy végtelen alpáriba tudok lemenni De soha nem arc nélkül.. És igen abszolút várom a találkozást a net huszárokkal csak mind csicskák vagytok hozzá!!! Tudnék mesélni Győrben mekkora Jani volt egy… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Kérlek! “Olajheart2: Én mondjuk nem tartom magam primitívnek.. De a macskákat piszkosul nem szeretem, hideg kiráz tőlük..2021.01.12. 16:14” De nem gondolom, hogy így bármi máshogy festene, mert lényegileg nagyjából ugyanazt jelenti, sőt még kicsit furcsább is, hogy valakit kiráz a hideg egy hátköznapi állattól. De ezt nem akartam volna előhozni – mert nem az én dolgom – ha nem óhajtasz pontosítani, de inkább el is tekintenék ennek a fejtegetésétől. Nem az a lerágott csont, hogy unod a szidalmakat, hanem, hogy magasról teszel arra, hogy amit 1-2 szolnoki még durvábban csinál – mint a Falcosok, akikre nagyon ki vagy akadva –… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Számomra ez végtelenül álszent írásra sikeredett! De elfogadom! Neked ez a véleményed nekem más! A vélemény ütköztetést szeretem és jó dolog, pont ez a bajom hogy ebből van nagyon kevés, és úgy gondolom személyes találkozásnál talán jobban sikerülne! Ha pedig már ennyire elemezted a személyiségemet, sajnálom hogy csalódást okoztam, de nem fogok megváltozni, mert úgy gondolom hogy amiben hiszünk azt követni kell még akkor is ha az sok ember szemében furcsa vagy nem megszokott, attól nem biztos h rossz.. Márai Sándor aki egyik kedvencem írta azt h azért mert 100 mondják igen igen , vállalni kell ha neked NEM a… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Végtelenül álszent? Na na már! Sajnos ez is sokatmondó, hogy ezt írod. Álszent lennék, mert próbálok korrekten hozzáállni a dolgokhoz? (okkal pozitívan és OKKAL NEGATÍVAN) Vagy mert nem szitkozódok? Ha Te akarod eldönteni helyettem, mit gondolok, az sima rosszindulat. Ez sajnos a korábbi kommentedben is megtaláható volt, hogy “biztos örömömet lelem a Szolnok és a Körmend vereségében”. Nem tudhatod, de ha még ráadásul le is írom, hogy nem így működik a dolog, nem illik meghazudtolni a másikat, amíg nincs rá konkrét bizonyítékod (ahogy egy kalap alá venni sem kellene valakit azokkal, akikkel problémád van, csupán az ellenféloldali város és véleménykülönbség… Olvass tovább »

Suns
Olvasó

Törődj bele, ez ilyen. Csak nézd meg egy Falco cikk utáni hsz-eket. Meg fogsz lepődni, hogy ott a “sárgák” vannak kevesebben, annyi “nem-sárga” szól hozzá.

FalcoParádé
Olvasó

Szerencséd mert szájbavernének! 👊

Olajheart2
Olvasó

Gratulálok 😅😅

Bozic
Olvasó

Olajheart egy hölgy, uraim! 🙂

Olajheart2
Olvasó

Úr? Uraim? Ettől nagyon messze vannak! Az aki meg egy nőt megüt -szóra sem érdemes…

Olajheart2
Olvasó

Bocsánat mert beleköt meg az úri ember.. megütne..

Bozic
Olvasó

Szerintem ők ezt nem tudták/tudják.

WSreborn
Olvasó

Téged meglep? Balkánoznak, buckáznak közben ők a legalja parasztok az országban, akik még éremátadáskor is cigányoznak…

Marillion
Olvasó

igy van egy Szolnok szúrkoló HÖLGYRŐL van szó közöttünk…ehhez mérten kéretik nekünk férfiaknak megnyilvánulni vele!…akinek nem inge….szokták volt mondani…

WSreborn
Olvasó

Ez Szombathely….

Bozic
Olvasó

Nemár.. elég sok nicknév van akik mögött nem tudjuk,hogy nő vagy férfi van. Ebből felesleges ügyet csinálni.
Én is csak más körökből tudom az infót:)

donnarumma
Olvasó

Ez mind az ilyen paraszt feszkókeltők miatt van,mint amilyen te vagy!

Vulcano
Olvasó

WSreborn azért a szolnokiakat sem kell ám félteni. Minden csapatnál vannak értelmes szurkolók és vannak faszfejek. Olajnál is, Falconál is. Mindenhol.

Olajheart2
Olvasó

Amikor legközelebb megyek Szombathelyre találkozzunk Te kemény csavó😅😅 jaaa hogy ahhoz beszari vagy

Gatei
Olvasó

Ne foglalkozz velük… Cak a két szuperinteligens parádé meg a menetelés kelti itt a feszültséget.

Falcomarci
Olvasó

Én szívesen találkozok veled, bár nem nagyon jöttök, legalábbis az elmúlt években nem igazán.. Sőt vannak akikkel szívesen találkoznék azok közül, akik 2008-2009es idényben úgy futottak 21 ember elől, mint a Forest Gump a nagy híres ligetbe😂, sőt azokkal is szívesen találkoznék, akik 19ben üres sörös uvegekkel próbálták megdobalni a fehér Audi a4et, csak nem volt Kraft 10 métert eldobni az üveget!Tovább is van mondjam még? De kérdezz pár ultrát, akik találkoztak velünk, és itt most ne 50es férfiakra gondolj, nőkkel és tízen éves gyerekekre, az a körmendnek és szolnoki ultrák védjegye!
Kezdj el nőként, illetve anyaként viselkedni! 😉💪😘

Olajheart2
Olvasó

RENDBEN akkor majd írok ha megyek! Köszönöm szépen abszolút minden -oké mint nő és anya! ❤🖤

Jon
Olvasó

Azt senki nem kívánja, hogy ne legyen rendben, de egyébként a srác csak arra próbált utalni – amit én is feljebb kicsit bővebben kifejtettem – hogy korábbi írásaid nem voltak nőhöz és anyához méltók és ez egy kicsit mást jelent.
Álszentezd le, vagy hazudtold meg őt is nyugodtan, ahogy az én kommentemnél tetted, de attól még tény marad.

nazol
Olvasó

Szopás. Tripla 6/28. Subotic kétszer is megkapta a végén, mindkettő gyűrű töve lett.
Egy biztos: szoros végjátéknál soha többet nem szabad odaadni Warnernek a labdát, képtelen jó döntést hozni. Sajnálom, mert sztem ez hiányozni fog.

Olajheart2
Olvasó

Ez nagyon fog hiányozni nagyon!!! Sajnos.. Hazai pályán…

Falcomarci
Olvasó

Istenem de jó! 😂😂😂😂😂

1,8 másodperc
Olvasó

Vicces hogy 2. helyen van a csapat, de már temetik. Egerszegen és most is 3 ponttal kaptunk ki. Mindkettő esetében Warner a végjátékban Hero ball-t játszott. 5. Légiós valóban jól jönne.

Józsipapa
Olvasó

Elképzelés nélküli játék; végig szaladtunk az eredmény után,
aminek ez lett az eredménye.

FalcoParádé
Olvasó

Szép volt Kecsó és Ase! 👏👏👏
Piros fekete szopattyú! 🍼🍼🍼

WSreborn
Olvasó

Hasonló jókat nektek is Szibériában

FalcoParádé
Olvasó

Mi van veled semmi? 😂😂😂

fusti
Olvasó

Ez katasztrófa amit ma csináltak a pályán! Warnert meg a városból is zavarjak el, második meccs ment el rajta! Nulla az egész teljesítmény! Hajrá Olaj

Suns
Olvasó

Köszönöm a Kecsónak ezt a szép estét 😉 Remek munka, férfimulatság.

redmiller
Olvasó

Hát még én!!! Életem egyik legjobb meccse volt és szarakodü mindigon kellett nézni….

Olajheart2
Olvasó

Felrobbanok!!!

Artois
Olvasó

Ez valami elkepeszto hanyadek volt.
Cakarun valoszinu elete legrosszabb meccset jatszotta Olaj mezben. Wittmann 7 ugyanolyan triplat dob zarasbol, nem vagyunk kepesek levedeni. Bar a perimeter vedekezesunk ugyahogy volt egy kalap fost sem ert.
Kisse beneztek a sracok ezt a mait.
Gyalazatos teljesitmeny.

WSreborn
Olvasó

Jesszusom, ez azért arcpirító bárki bármit mond. Isten hozott minket a földön! 4-5. Hely oszt szevasz.

Bozic
Olvasó

Rövid a pad. Ezt a sűrített programot csak 5 légióssal fogjátok bírni már amennyire lehet. Főleg, hogy hamarosan kezdődik az EC.

donnarumma
Olvasó

Váradi Kornél, a legmélyebb tiszteletem!✌

BL menetelés
Olvasó

Szép este gratula Kecskemétre és Paksra! Mivan buckák?

Vadasz
Olvasó

Muteroddal jól elvagyunk. Miért?

WSreborn
Olvasó

Bucka az anyád szar sárga

BL menetelés
Olvasó

Irhatnám hogy balkáni! Mert azok is vagytok!

WSreborn
Olvasó

Tetves osztrák csicska alpoklegaljai mosogatólegény. A mai meccs legyen életed legnagyobb öröme labanc féreg!!

Vadasz
Olvasó

Oké, labanc.

nazol
Olvasó

Mi az hogy bucka?! Ezt a kérdést már feltettem sárga “faszfej” párnának is párszor, de valahogy sosem jött rá válasz! Te tudod, hogy ez mit jelent? Honnan jött? Mikor és ki találta ezt ki? Esküszöm nem tudom. Azt értem, hogy sárga takony. Meg falu. Meg sötét Zala. Oké. De mi a fasz ez a buckázás?! Ha már ilyen előszeretettel használod, világosíts már fel kérlek!

WSreborn
Olvasó

Szerinted meg tud ő bármit is magyarázni?

Vulcano
Olvasó

Én sem igazán értem. Talán az alföldi elhelyezkedéshez lehet köze. Mondjuk nem értem ezt miért mondják sértésnek. Szerintem undoríto és kurvagáz, a sötét zalázás, a sárga taknyozás meg a buckázás is. Tiszta óvodás szint. Sajna az összes csapatnál vannak ilyen idióták.

baltazar
Olvasó

Esküszöm, hogy nem kötekedésnek szánom. A múltkor nosztalgiáztam egyet, és megnéztem az első (értsd: 70-80-as évek környékén készült) Star Wars trilógiát, és abban voltak a buckalakók. Még el is mosolyodtam, hogy a BB1 színvonalas kommentjeiben már hallottam róluk. Amúgy rusnya szörnypofák Luke bolygóján.

WSreborn
Olvasó

Szintén nem kötekedésnek szánom, de aki star wars lényekről nevez el egy város lakóit, az vagy 9-10 éves szinten van, vagy pszichiátriai kezelésre szorul…

baltazar
Olvasó

Egyetértek. Nem is értem, hogy miért foglalkoztok vele? Minket faluznak akkora parasztok, hogy késsel eszik a fagyit. Kár rá szót vesztegetni.

Milo
Olvasó

Gratulálok a vezetőségnek! Tavalyi szezont elbaszták a 6.légióssal, ideit azzal, hogy nem hoznak ötödiket. 2-3naponta ilyen magyar maggal ezt nem lehet bírni. Körmendet majd megverjük, mert tudunk pihenni eleget és megint veregeti a vezetőség egymás vállát, hogy kurvajók vagyunk nem kell légiós. Gratula a Kecskemétnek, Wittmann triplái élményszámba mentek…

Boban
Olvasó

Pedig papíron nálatok van a második legerősebb magyar mag nagyjából velünk egy szinten. Akkor a többi csapat mit mondjon? 🙂

Milo
Olvasó

Boban ezt te sem gondolod komolyan🤣

Boban
Olvasó

Miért? Falco magasan első. Nálatok van Pongó, Juhos, Kovács, Zsíros, Rudner, Pallai, Taiwo. Ez nagyjából a második legkomolyabb magyar sor, nagyjából velünk egy szinten. Hol van szerinted ennél jobb magyar mag? Talán még Paks. Akkor is top3, top4. Hallgatlak, hogy szerinted hol van erősebb magyar keret még. Egyszer válaszolj normálisan, érvekkel. 🙂

Milo
Olvasó

Válaszolok neked Boban. Falco nem kérdés, hogy első. Juhos: konkrétan használhatatlan, centernek gyenge, nincsen semmi palánk alatti játéka, 4esnek meg lassú. Taiwo: szóra sem érdemes sajnos, eszetlen nem tudja megjegyezni a figurákat, védekezésben lemarad, Subotic meg Cakarun minden meccsen ha pályára lép ordibálnak vele, hogy védekezésben legalább az emberét találja meg. Rudner: Ha bemegy az első triplája, akkor pályán tartható, ellenkező esetben rádob még 3-4triplát, amiket kihagy. Nincs betörése, fél leütni a labdát. Kovács: egy öregedő védekezőspecialista, aki lassul lábon, nem lehet várni 4-5pontnál többet, minden más tőle extra. Zsíros: lábon lassú, 1-1tripla ha beesik tőle, akkor pályán tartható, ellenkező… Olvass tovább »

Boban
Olvasó

🤣 Oké.
Szolnok: Pongó szerintem a legjobb magyar irányító. Juhos, Kovács válogatott. Rudner, Zsíros, Taiwo, Pallai fiatal maggal pedig szerintem egyik csapat sem veheti fel a versenyt.
Nálunk: Voja, Lukács és Omenaka használható. Luka és Csorvási jelenleg nem első osztály szint, egy JKSE-be se férnének be. Botrány mind a kettő.
Paks: Lóri, Johnsi, Kovács, Valerio, Kiss Raul. Itt a fiatalok marha gyengék.
DEAC: Tóth, 2 Molnár és Polyák. Remélem nem gondolod komolyan, hogy ez erősebb az olaj magyar magnál.
Körmendet hagyjuk ebben a tekintetben. Remélem nem gondolod, hogy egy Mócsán, Fepu, Tóth Norbi mag hasonló minőség a fent említett magyar magokkal.
-Falco
-Szolnok/Alba
-Ase/DEAC

Milo
Olvasó

Húha Boban, tehát érdemileg semmibe sem tudtál belekötni, csak annyit írtál, hogy Juhos meg Kovács válogatott😅 Aha… Horti is válogatott, meg Csorvási is az. (Volt valaha, ahogy Juhos és Kovács is) Azon meg már csak mosolygok, hogy nálad az idén 27éves Zsíros beletartozik a fiatal magunkba😄 Mártírkodj csak, az összes magyarunk nem kérdés összesen annyit, mint nálatok Voja🤣

Boban
Olvasó

Ti nektek az a bajotok, hogy Voja nem hozzátok ment vissza. Ha nálatok játszana, akkor is felhoznád a fizuját? 🤣 Juhos – Kovács pedig azonnal jöhet Csorvási – Luka helyett. Gondolom nem nagyon láttál mostanában meccsünket. Luka pályántarthatatlan, Csorvási meg olyan jó, hogy már Omenaka előtte van a rotációban egyértelműen. 🤭

Boban
Olvasó

Ja, és kérdésedre válaszolva, Luka és Csorvási azonnal mehet hozzátok. Pallait meg ti sztároljátok, hogy a legnagyobb tehetség korosztályában. Akkor most mégsem? 🙂

Boban
Olvasó

Inkább valaki súgja meg Potocniknak, hogy a végjátékban Pongó legyen Warner helyett az irányító. Szerintem eredményesebb lenne. 🙂

Pbask
Olvasó

Nem lehet a két meccs közötti kevés idő és Potocnik bivaly szétfárasztó edzései szinkronban vannak egymással és az ilyen meccsek az eredményei ezeknek?

bballfan
Olvasó

pontosan így van!!!

bballfan
Olvasó

ez a mai nem a magyar magon múlt…..

Pbask
Olvasó

Érdekes hogy az Olaj mindig az egymás utáni visszavágón kap ki..Egerszeg ellen is ez volt.
Grat Kecskemétre,és főleg Kornélnak,ezt azért nem gondoltam volna.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés