Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Vidint marasztalja a Szolnok, de tudni akarja, milyen csapatot lehet építeni a következő idényre

Túl vannak az első tárgyalásokon.:

:

A Nemzeti Sportnak adott interjút a Szolnoki Olajbányász sikeredzője, Oliver Vidin. A szakember a beszélgetés során több témát is érintette, a legérdekesebbeket szemléztük.

A Magyar Kupa sikerről

“Remek játékkal megnyertünk! Ez sokat segített a játékosoknak abban, hogy elhiggyék, többre képesek, mint az évad első kétharmadában.”

A Falco elleni döntőről

“Ettől a csapattól már az is óriási eredmény, hogy egyszer legyőzte a Szombathelyt. Őszintén, a két klub jelenlegi keretét még csak egy lapon sem lehet említeni, tudomásom szerint legalább háromszor akkora költségvetésből lett összerakva a Falco, mint a Szolnok, s így is kemény, nagy harcra késztettük. Egyénileg képzettebb, jobb játékosai vannak a Falcónak, ezt nem lehet csak úgy eltüntetni. Fejlődtünk, csapatszinten próbáltuk felvenni vele a versenyt, de megvoltak a határaink.”

A közös folytatásról

“A klub megtette az ajánlatát az ügynökömnek, előzetes tárgyalásokat is folytattunk, s nagy az esély a maradásomra. Persze még meg kell beszélni néhány dolgot, és azokat az ajánlatokat is mérlegelnem kell, amelyek befutottak. Ha itt folytatom, akkor először is tudnom kell, milyen csapatot lehet építeni a következő idényre.”

100 hozzászólás

100
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
22 Comment threads
78 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
agyasVassenatorBasketManhiggadjleDennis Recent comment authors
agyas
Olvasó

A sikere vitathatatlan, jót tesz a magyar bajnokságnak, ha marad. Szellemileg nem áll valami magasan, ha elhiszi ezt a hülye propaganda dumát a 3x-os költségvetésről. Nem is hiszi el, csak ezzel fényezi magát. Kicsit nagyképű.

WSreborn
Olvasó

Úgy néz ki marad, remélem ütős csapatot rak össze…

higgadjle
Olvasó

Kicsit Off-Topic, de tudja valaki a körmendi szimpatizánsok közül, hogy mi folyik jelenleg Körmenden? Lesz egyáltalán magyarjuk Fepun kívűl? Durázit elvileg kivásárolja az Alba.
Mindenki lapít Körmenden, de a tartozás nem kevés.
Lesz ebből nb1/a, vagy a választások után lesz egy közlemény, hogy csőd szélén állnak?

Jon
Olvasó

Ennyire elkeseredetten akarnak magyar játékost? A Durázinak meg szerintem Körmenden volt a legjobb. Ott megkapta bőven a lehetőséget is. Az állandó győzelmi kényszer és a jóval kevesebb idő alatti teljesítménykényszer szerintem nem fog ízleni neki.

higgadjle
Olvasó

Az Albától a Takács testvérek, illetve a Balogh Máté is távozott. Magyart mindenképpen kell igazolniuk.

WestChampi
Olvasó

Én is ezt hallottam, az Alba cikknél le is írtam. Körmenden amúgy nagy gáz van pénzügyileg.

BasketMan
Olvasó

Duro tudom h marad Mteben

Jon
Olvasó

“Egyénileg képzettebb, jobb játékosai vannak a Falcónak”
Mindenki szereti beosztottként, ha a főnöke egy rakás sz.rnak tartja a riválisokhoz képest, ja nem. A matek meg neki sem erőssége, de talán nem küld fel 6-7 játékost egyszerre ősszel a pályára. Mosdatni meg nem kell. Ha hallok valami, addig nem kezdem el hirdetni, amíg nem vagyok benne biztos, hogy nem hülyeség. A többi része meg ilyen “Contés” duma (“Nem lehet 10 euróval bemenni egy 100 eurós étterembe”- jellegű).
Az ilyen embereket addig tűrik meg valahol, amíg a siker nagyjából tart, aztán páros lábbal szokták kirúgni.

Vassenator
Olvasó

Köszönjük, a tv macinak éppen vége, menjél pihenj le.

milanka487
Olvasó

Elvileg Jani dobbant Paksról, annyira beleillene a csapatba 4-es pozícióba, nyilván óriási rizikó lenne eü-leg!

milanka487
Olvasó

Illetve Somogyi nagyon kommentelget Olaj játékosok instagram posztjai alá (priv csoportbol olvastam), lehet lesz még itt izgalom!

Dennis
Olvasó

Szerinted melyik magyar csapat fog jelentkezni érte, kb. az utolsó 2 szezonjában 10 meccset ha játszott, mellette nagyon drága, max. olyan csapat jöhet szóba ahol a pénz nem számít, pl. DEAC.

Jon
Olvasó

Ha Pakson nem marad, vagy nem marasztalják és külföldre sem tud menni, akkor kénytelen lesz átgondolni a fizetési igényeit és nyomni egy felezőt. Ez már csak ilyen. Inkább az a kérdés, melyik csapat vállalja be.

Motoros Anyukája
Olvasó

Vigyétek el Zalából a Garas Dezsőt. Viszi az asszonyt is, mindjárt rendbe lesz büdzsé. Igaz játékosra nem marad, de nem számít. Majd a hátteret leépíti, nem kellenek úri huncutságok.

albc
Olvasó

A háromszor az kevés. A négyszeres a valós, és az is a második legjobb költségvetéssel rendelkező kurvacomp.

Kovari Andras
Olvasó

Oliver is bb1 troll lett? 🙂
3x akkora koltsegvetes…
Igen, Lukacs, Rudner, Pongo, Revesz, Pallai es az 5 legios koztuk vannak csereltek is plusz edzocsere utan ha ez igaz lenne, akkor mar nem is volt bravur a Le Mans elleni kettos gyozelmunk.
Mi nyilvanossagra hoztuk a koltsegvetesunket a tobbi csapat meg csak vagdalozik. De ezek szerint a Szolnok idei koltsegvetese 300 millio volt akkor viszont oriasi elismeresem a kupaaranyhoz es a bajnoki ezusthoz.

albc
Olvasó

Fáj az igaz.

CSAK AZ MTE
Olvasó

Mit hoztatok nyilvánosságra? Max azt amit hivatalosan ad az önkormányzat! Ne nevettesd ki Magad!

Kovari Andras
Olvasó

Reszletesen le volt irva minden. Szponzori penzek, berlet es jegybevetel, onkoris tamogatas.
Ha valamit nem tudsz akkor inkabb a Takacs Kristofos poszthoz ha kerhetnem…

Jon
Olvasó

“Mit hoztatok nyilvánosságra?”
Lehet hogy nem fillérre pontos, de csak úgy kérdem: bármelyik másik csapat legalább hasonlót csinált? Mert én már nagyon kíváncsi lennék rá, ha már ennyire téma lett az utóbbi időben. Olyannyira, hogy már nem csak a szurkolók szólogatnak be egymásnak vele, hanem felelős emberek is uszítanak (persze mögöttes tartalom nélkül).

Johnyx
Olvasó

Szajolon söröztünk a hétvégén, Oli azt mondta, megy vissza Lengyelországba.

milanka487
Olvasó

Remélem nem igaz!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

beszélgethetünk itt a költségvetésről, de ha nálunk 1 mrd akkor is nevetségesen alacsony egy nb2 es focicsapathoz képest, mellette így vagy úgy, de képviseljük az országot és különböző külföldi embereket csábítunk az országba. Szoval itt senki ne minket hibáztasson a több költségvetésért, hanem ennek kéne a minimumnak lennie és akkor már lassan beszélgethetünk szinvonalról.

Four Stars
Olvasó

A Bl indulás +15-20% költség, és ha hozzá vesszük hogy minden évben a bajnoki cím megvédése a célkitűzés akkor
ezt csak minőségi játékosokkal lehet elérni akiket meg kell fizetni akkor ez a költségvetés reális. Körmendnek erről van tapasztalata és az olajnak is többe fog fájni az idei bajnoki év a BL miatt. Kiegészítő játékosok igazolnak gyengébb csapatokba azért mert 50% többet keresnek

heraklith
Olvasó

Nincs összesen 2% a BL indulás többletkiadása. A külföldi utak árát nagyjából takarja a hazai meccsek jegybevétele.

majerle09
Olvasó

Vajon honnan jött neki az infó a 3x költségvetésről? Heraklith-tól?

Redbid
Olvasó

Persze ti ezt is jobban tudjátok 🙂

Vulcano
Olvasó

Nem, Olvier tudja a tutit.
Vagy nem mivel én úgy tudom, minimum 10-szeres szorzó van a két keret között.
Nálunk pl Tanai Zoli kap annyit, mint az Olaj kezdőötöse.
Illetve a takarítónők kapnak akkora bónuszt, mint a légiósok.

albc
Olvasó

Fáj, ez a lényeg kupabronzos. 🙂

Kosaras
Olvasó

Amikor meg esik az eső, akkor búvárruhában közlekedtek a híd alatt. Meg kellene csinálni. Alig tudtam átmenni amikor ott voltam.

Vulcano
Olvasó

Tudom a megoldást.
Ne gyere erre : )

albc
Olvasó

Ez a valóság, még keveset is mondott.

Milivoj
Olvasó

Nincs háromszoros, de ez közel jár a valósághoz:
Falco 1 Mrd
Alba, Paks 800M
Deac 700M
Olaj, ZTE 450M

WestChampi
Olvasó

Köszöntem.
Mondjuk a Paks übergáz ez alapján idén, jövőre pedig csak több lesz..Magyarokkal talán nem lőnek mellé. Filip szerintem ugyis odafog tartani, Szili meg eldönti. De Somogyit is csábítják.

Xero
Olvasó

Én ezt is kétlem, bár ez se a háromszorosa.. 🙂 a milliárdunkat hagyjuk is, de a Paks 800 millája sokkal kirívóbb… egy sérült Eilingsfeld volt az érdemi magyar magjuk.. ez egyszerűen nem kerülhetett ennyibe.. (hacsak persze nem lopják a pénzt..)

WestChampi
Olvasó

Pedig ez kb valid. Ha költségvetést nézzük. 900-1 md között mozgunk.

Xero
Olvasó

Valahol ott lehet.. de a tavalyi kltsgvetésünk nem volt egész 800 millió.. úgy gondolom, hogy egy gazdasági stagnálás idején azért több mint 25%-ot nem nőtt az összeg. De pár hónap múlva okosabbak leszünk..

Born2Ball
Olvasó

Meg lecseréltek egy konkrét légiós sort. Azért az komoly nyomot hagyhatott a könyvelésben.

milanka487
Olvasó

Én ezt kicsit máshogy tudom vagyis az összegeket, de a teljes igazságot valószínűleg sosem tudjuk meg….

Milivoj
Olvasó

Pakson teljes a dilettantizmus, az Albánál folynak el pénzek ide-oda, a Deacnal még csak az Egyetem annyi pénzt pumpál a csapatba, mint máshol a teljes költségvetés…, a többiek kb. megfelelően gazdálkodnak

milanka487
Olvasó

Paksi szurkolókat amúgy bírom nincs velük semmi bajom, normális emberek! Viszont amit a csapatuk évről-évre leművel, hát ott a foci az magyar csapat teljesen, de kosárlabdában évről évre bepótolják, hiszen kb egy kezdő 11-nyi légióst igazolnak egy év folyamán, ès még a playoff sem jön össze, akit nem csak a pénz érdekel én a helyébe nem mennék oda hogyha meg célok is vannak. A Deac is kb ugyanez annak idején Moody-t akit kb a fél bajnokság leakart igazolni kisujjból megtartották, komoly csapatokból igazolnak légiósokat de itt meg is áll a történet. Én egy kicsit többre tudom a költségvetésünket mint írtad,… Olvass tovább »

milanka487
Olvasó

Illetve még annyi hogy a költségvetés nem minden, hallattom hogy Krnjajskinak elég komoly pénzt beajánlott az Alba és még is minket választott, mi sem vagyunk azért annyira csórok…

YoWassupFam
Olvasó

Tavaly jócskán 550m körül jött ki az évünk jövőre meg 600m ig is elmászhatunk akár főleg ha a MOL tényleg nagy tétellel beszáll a játékba.

milanka487
Olvasó

Van esély hogy a MOL még ennél is többel jöjjön? Ez nekem új csak azért kérdezem.

Noname
Olvasó

Sajnos Vidin js beállt a bohócok sorába.
Hergeli a népet a 3x szorzóval.
Jó az max. 1.5-nek is!

WSreborn
Olvasó

Nem, szó sincs róla hogy bohóc lenne, mindössze kimondja az igazat, ami természtesen nektek nem tetszik

Xero
Olvasó

Ne már.. Te se gondolhatod, hogy ez igaz.. 😀
Én amúgy szolnokiként elgondolkodnék, hogy most ez csak valami fura balkáni információs hadviselés és pontosan tudja, hogy nem valós dolgokat mond, vagy komolyan elhiszi, hogy harmad annyi pénzből kell neki gazdálkodni.. Ha utóbbi, akkor vagy nagyon tájékozatlan a magyar viszonyokat illetően, vagy komoly baj van a toronyban..

Redbid
Olvasó

Jó lenne arra gondolni, hogy ez nem kívánságműsor és nem gondolom, vagy nem gondolom kérdése, nem gondolod? 🙂

Persze szemrebbenés nélkül megkérdőjeleztek egy bennfentest is, csak, hogy továbbra is azt festhessétek a tenger party kék egetekre, hogy nálatok kevés pénzből van kolbászból a kerítés!

Xero
Olvasó

😀 nem is mondott semmit.. csak azt mondta, hogy “úgy tudom..” 😀 vagy jól vagy nem.. Bezzeg amikor Gyuri bácsi azt mondta, hogy a Falco költségevetése a 6. legnagyobb azt mindenki elhitte, hiszen bennfentes mondta, nem? 😀 Mi tudjuk mennyi a költségvetésünk, mivel közzé van téve, feketén-fehéren kereshető az interneten (oké, egyelőre csak a tavalyi, de az idei is fent lesz.) Múltkor be is másolta valaki forintra levezetve, hogy milyen bevételek vannak. Ez volt közel 800 mft. (Idén nyilván valamivel több). Ha nagyon szerencsések voltunk, akkor idén mondjuk 900mft… (bár ez csak a költségvetés, nem a keret, de induljunk ki… Olvass tovább »

albc
Olvasó

Persze, hogy nem valós. A négyszeres a reális.

fanaticfantastic
Olvasó

A népet ti hergelitek általában. Ne bohócozz.

albc
Olvasó

4 az.

Born2Ball
Olvasó

Szerintem a legtöbb csapatnál – mint itt a Szolnok esetében is – azt kell először mérlegelni, hogy látnak-e reális esélyt a Falco szintjét elérni.
Ha nincs komoly esély arra, hogy csak megközelítőleg is, de hasonló játékerőt képviseljenek, akkor lehet nem érdemes elkölteni hatalmas összegeket.

Xero
Olvasó

Vagy csak simán lehet, hogy nem mással kellene foglalkozni.. kb. már ez a Falco-hoz való méregetés lett a legfontosabb dolog azoknak a csapatoknak, akiknek van valamilyen szintű lehetőségük. Kb mint valami Moby Dicket kergeti mindenki a Falcot, meg számolgatja, nagyítóval méregeti, hogy most ott ennyi, meg annyi, közben meg felhasználhatnák ezt az időt valami fajta hosszútávú építkezésre, hogy amikor eljön az idő (előbb-utóbb a Falco-érának is vége lesz), rendelkezésre álljon a “lőszer”.. Persze tudjuk, a magyar kosárlabda legnagyobb rákfenéje, hogy szinte mindenki csak 1 évre tervez.. Láthatóan Vidin is.. (márpedig ha Lukács mellé a Szolnok nem húz 2 magyar extra… Olvass tovább »

Born2Ball
Olvasó

Ha elmagyarázod nekem, hogy kihez mérjék magukat vagy kinek a szintjét próbálják megugrani, ha nem az aktuális legerősebb csapatét, akkor nagyon hálás leszek. De leegyszerűsítem, hogy könnyebben megértsed. Ezeknek a csapatoknak át kell gondolni, hogy mire lehet elég az, amit össze tudnak majd rakni, mielőtt komoly költekezésbe kezdenek. Mert annak sok értelme nincs, hogy feltornászod a költségvetésed, de így is elmaradsz a legerősebb csapat (ez esetben a Falco ugyebár) lehetőségeitől és szintjétől. Akkor inkább építkezek kevesebb pénzből, gondozok tehetséget és hátha jön egy olyan fejlődés/berobbanás játékos részről, ami megnyit más kapukat is. De úgy invesztálni egy keretbe, hogy semmi garancia… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Szerintem feleslegesen próbálod játszani itt a g*ci okost a leereszkedő stílusoddal.. Elmondom neked egyszerűen, hogy te is megérts.. ugyanezt írtam, amit te. Mi a Szolnok-éra alatt neveltük ki a Perl-Váradi duót…
Azé lehet a következő éra, aki most okosan “fektet be” és nem egyszezonos légiókosra (ne adj isten idősebb egyszezonos extra magyarra) szórja a pénzt, hogy a Falco-t kergesse.

fanaticfantastic
Olvasó

A Perl dologhoz. Ő egy isten áldotta tehetség. Ritkán születik ilyen. Ez nem kinevelés kérdése. Bárhová született volna. Ő nagy játékos lett volna.

Xero
Olvasó

Ez igaz, jó esetben ez így van, de ehhez meg is kell kapni a lehetőséget, amit amúgy a mostani Falcoban nem biztos, hogy megkapna 17 évesen. De abban a korosztályban nem csak ő volt, aki most is az A csoportban játszik..

Rózsabimbó
Olvasó

Persze, ha találkozik egy olyan védővel, mint Alberto Diaz a Malagából, már nem is olyan Isten áldotta tehetség!

Born2Ball
Olvasó

Egyszerűen nem érted az alap felvetésem ez a legnagyobb gond. Itt az volt az alap gondolat, hogy fel kell mérni, hogy képesek-e olyan csapatot építeni a következő szezonra, amely képes felvenni az aktuálisan legerősebb csapattal (jelen esetben ez a Falco) a versenyt. Ha igen, akkor komoly pénzt is érdemes fektetni már idén a keretbe, kezdve az edző újraigazolásával. Viszont ha nem, akkor inkább más irányból közelítsék meg a csapatépítés, ami még azonos is a te Perl-Váradi szemléleteddel. Az, hogy te ebbe miért láttál bele bármi, a csapatod számára sértőt, azt én nem tudom. Azért abba csak megegyezhetünk, hogy aki nyerni… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

De.. egyszerűen értem.. 🙂 Értettem elsőre, másodikra és harmadikra is. Semmi sértőt nem írtál a csapatomra, csak rám nézve volt sértő, hogy komolyan azt hiszed, hogy nem tudok értő olvasni és előadod, hogy olyan a szitu, mintha magfizikát magyaráznál egy óvodásnak.. Bár szerintem csak részben lehet előzetesen felmérni, hogy mennyire leszel versenyképes. Sose lehet tudni, hogy beesik-e valaki (mondjuk Somogyi) még augusztusban. Én előzetesen most azt tippelem (de persze ebben sose lehet 100%-os véleményt mondani), hogy még jövőre is domináljuk a bajnokságot, mégis mindenki be fog vásárolni. 🙂 A Perl-Váradi duóval kapcsolatban az az előnyünk, hogy nekünk, amíg ők vannak,… Olvass tovább »

albc
Olvasó

A színészet nem a pályára való, bár csulaci óta nálatok ez alap.

WSreborn
Olvasó

Abban teljesen igaza van, hogy azért nem marad, hogy a Falco újabb bajnoki címéhez asszisztáljunk.
Végre valaki, aki nem elégszik meg a langyos vízben lötyögéssel.
Akkor marad ha adottak a feltételek egy nemzetközi szinten is ütőképes csapat építéséhez.
Legalább már a szezon előtt jóval megtudjuk, hogy mit várhatunk

WestChampi
Olvasó

Erős karakter, de pont ez benne a szimpatikus, nem a lózungokat erőlteti, mint a legtöbb játékos, edző.
Kicsit Okornra emlékeztet, zseni a faszi. Ilyen edzőkre is lenne szükség a magyar bajnokságnak.

Evandro
Olvasó

Kevesek vagytok az ő igényeihez. Szezon közben menesztett edzőként diszkont áron jutottatok hozzá. Egy újabb nemzethy szponzor bevonása nélkül aligha lehet megtartani.

WSreborn
Olvasó

Szerintem te nyugodtan elkussolhatsz, amennyi pénzt ti az elmúlt 30 évben elszórtatok…..abból autópalyát lehetne építeni

Evandro
Olvasó

Hogyne testvér. A stílusodon kicsit finomítsál. Ezzel nem sokra mész a jövőben, ha minden nem tetsző véleményt ilyen passzív-agresszív módon kezelsz.

Szerintem is minket szponzorált a MOL, Közgép, NHSZ, Strabag.
Minden idők legdrágább keretét: Vojvoda, Holiday, Keller, Simon, Trotter, Báder, Lóránt – is mi vásároltuk össze ugyi?

Cannibal
Olvasó

Te inkább egy NB I-es focicsapattal meg EBEL-es jégkoronggal,kosàr kézicsapattal kussoljál inkább.

Evandro
Olvasó

Stílusotok és vitakézségetek egészen bámulatos. Leírja az ember a véleményét – reakció: kussoljál 😀 .
Nem értem ezt az indulatot bennetek. Pláne egy ilyen sikeres szezon után.
Már vártam mikor dobja be valaki a foci, jégkorong témát – mint a legnagyobb ütőkártya – egy
kosárlabdára fókuszáló portálon.

albc
Olvasó

A felnőtt focit nem támogatja az önkormányzat Fehérváron. Kézi meg majdnem kiesett.

Kosaras
Olvasó

Kár idehozni az Albát. Az igazi pénztemető a Falco. Még városon belül is hagynak másik klubot tönkremenni.

Soós Sándor
Olvasó

Fogalmad sincs miről beszélsz… Haladást egy Hömlök nevezetű ember tett tönkre a Falco pedig az önkormányzaté. Két külön fogalom a kettő!

Mendez
Olvasó

Látom nagyon fáj, hogy kétszer már nyisszantott a Falco nálatok egyszer meg az Arénában nézhettétek végig az ünneplést.
A pénztemetőről meg érdeklődj a saját házad táján, közel százmilliós tartozás és hajszál híján kiesés, na ezzel foglallkozz falusi barátom.

Vulcano
Olvasó

Kosaras miért szólsz hozzá, ahhoz amihez fogalmad sincs baszki?
Haladás…
Homlok Zsolt neve mond valamit annak az elsorvadt, parányi agyadnak?
Vagy kurva hülye vagy, vagy szeretsz félrevezetni másokat.
Melyik a kettő közül?
Hagyom, hogy válassz.
Bár én hajlok affelé, hogy valamilyen szinten mindkettő.

heraklith
Olvasó

Pontosan tudja Vidin is az “erőviszonyokat” ahogy bárki, aki egy kicsit ért ehhez a jatékhoz.
Kicsivel többet költött a falkó, mint a Szolnok, az Alba és a ZTE összesen.
Az mindenesetre megmosolyogtató, hogy néhány egyszerűbb falkó szurkoló még mindig küzd ez ellen, mintha ez valamilyen szégyen lenne. Pedig ez csak egy egyszerű magyarázat arra, hogy miért volt kötelező idén is a bajnoki és kupa arany mellett a BL továbbjutás is.
Na mindegy, talán jövőre már egy sikeres szezont zárnak.

Xero
Olvasó

Most komolyan.. légyszi írd meg az említett 3 csapat költségvetését.. (utána abból már ki tudom számolni a Falcoét.. :))

Vulcano
Olvasó

Ahhoz el kéne tudnia 3-ig számolni.

2lee14
Olvasó

Többségnek inkább az szúr szemet, hogy a te állítólagos hozzáértésed abban kimerül, hogy naponta leírod a Falconak mennyivel nagyobb a költségvetése.

WestChampi
Olvasó

Azt a 3x-et erősnek érzem, talán a reális a 2x, az 500 millió környéke.
De így is le a kalappal amilyen döntőt játszottunk, ha Vidinnek van igaza, meg főleg.

Xero
Olvasó

Nincs 1 milliárdos költségvetésünk.. Ha a 900 milliót elérte idén, akkor az is több mint 10%-os fejlődés lenne ebben a rossz gazdasági helyzetben…
Ráadásul nem kötlségvetèsről írt, hanem a keret áráról. (Nekünk reálisan sokkal több egyéb költségünk volt a nk-i miatt, plusz szerintem a klub is “nagyobb”, több alkalmazottat fizet.. Bár a kupaprémiumot megúsztuk.. XD)
De amúgy én is 5-600 millióra tippelném a Szolnokot..

Milo
Olvasó

Ha jól tudom alulról súroltuk idén az 500milliót, következő szezonban felülről fogjuk, de jelentős költségvetés emelkedés nem várható. Összehasonlításképpen idén Jovanovicon kívül olcsó légiósaink voltak, persze a helyezésünkhöz képest(kb 5-6000dollár/hó). Persze nekünk is voltak bőven plusz kiadásaink, pl 4 vezetőedzőt fizettünk idén… Következő szezonban talán több pénz lesz a légiósokra és kevesebb megy el a magyar magra, meglátjuk mi sül ki ebből. Mindenesetre Vidin anyagilag meg van elégedve az ajánlatunkkal, viszont ha jól tudom plusz forrást kért Csőszéktől a keret kialakítására, ez a feltétele a maradásának.

Milivoj
Olvasó

Komoly magyar játékos nincs a piacon, akit ide tudnánk hozni, marad az, hogy megpróbálunk 4 (ha Jovanovics marad, akkor 3) extra légióst hozni, a mesternek meg is vannak a jelöltjei, de azok nem olcsóak…, jövő vasárnap választás, sokmindent hall az ember, nem tudom, hogy a szolnoki kosárlabda jövője szempontjából mi lenne a jobb, mindkét jelölt mellett vannak érvek és ellenérvek is, abban hasonlítanak, hogy – elvileg – mindkettőnek szívügye a csapat…, vannak potenciális kis szponzorok, akik kivárnak és az eredmény tükrében (illetve az attól függő önkormányzati megrendelésektől) összedobhatják a komolyabb csapathoz szükséges plusz forrást, ami kb. 50M-et jelent

milanka487
Olvasó

Akkor azt mondod magyar játékos igazolás már nem is várható?
Légiósokról tudunk valamit?

Milivoj
Olvasó

Lesz még magyar is, de nem top játékos, légiósokról akkor lesz szó, ha megvan, hogy ki lesz az edző…., én úgy tudom, hogy a mester csak akkor megy el, ha komolyabb bajnokságból kap ajánlatot, más magyar csapathoz, vagy régióbeli országba biztosan nem és Lengyelországba se akar visszamenni.

milanka487
Olvasó

Csak az a gond hogy ilyen magyar maggal ami van + ha Krjajskit bejelentjük mire fogunk menni!
Mert légiósok mindenhol lesznek, a vízválasztó simán lehet hogy a magyar magok közti különbség lesz!
Nem mondom hogy rossz az ami most van de egy 10 pont körüli magyar még minimum kellene majd!

Milivoj
Olvasó

De kire gondolsz, mint 10 pont körüli magyar mag? A példa kedvéért egy Zsíros Petivel, vagy egy Keller Ivánnal mennyivel lennénk beljebb, főleg annak tükrében, hogy már ezeknek a játékosoknak az ára is meghaladja egy közepes légiós bérét?! Lesz egy stabil 7-es rotációnk plusz Krnjanski és aki még jön…, én inkább abban bízok, hogy a mester (persze, ha marad) jó szemmel választja majd ki, illetve meglátja, hogy kiben van potenciál a szintlépésre…, olyan játékosra gondolok, mint pl. Mokánszki, akivel szemben elég szkeptikus voltam, de amit letett az asztalra azon a pár meccsen, számomra meggyőző volt, pedig előtte Nyíregyházán nem igazán… Olvass tovább »

milanka487
Olvasó

Mondjuk sok minden fog azon is múlni hogy pl Pallai tud e szintet lépni, Rudi tud e többet magára vállalni, Norbi meg óriási kincs, idénre nagyot lépett elő, hátha van benne még egy szint!
Az igazolásokra reagálva, nem tudom én sem ötletem sincs de hogy ilyen Peringer kaliberekkel sehol nem lennénk az is biztos!
Én pl Omenakara rápróbálnék simán!

Milivoj
Olvasó

Peringer egy vicc, Omenaka viszont tényleg jó ötlet, ő kifejezetten illeszkedne Vidin fizikális gyors játékon alapuló koncepcijába…, a 4 magyarunk idén összesen 26,5 pontot átlagolt, Pallaiban és Norbiban van még tartalék, ha ők továbbra is feltétlen bizalmat kapnak, még meghatározóbbak lesznek, Rudiban nem látom ezt, Krnjanski meg zsákbamacska, de ő nyilván max. egy 10 perces játékos lesz

milanka487
Olvasó

Így van, nekem így jobban belegondolva Omenaka jutott eszembe elsőre, egy Wiggins light-ot simán tudni hozni, és ha Vidin ezt a vonalat szeretné követni akkor ha jönne még egy hasonló, a palánk alatt pusztítanánk!

milanka487
Olvasó

Így esetleg már nem hangzana olyan rosszul
Jovanovic-Krjajski
Légiós-Pallai
Norbi-
Rudner
Légiós-Omenaka (?)

Xero
Olvasó

Pár 10 millán nem veszünk össze. Igazából csak a nagyságrendre akartam utalni.. még ha azt mondta volna, hogy a duplája, akkor ráfoghatnánk, hogy nagyon erősen felfele kerekített.. 🙂
Mondjuk nekem az fura, hogy Eads és Wiggins (center létére) ennyire olcsó.. de hát akkor jól sikerült a légiós kiválasztás. Thomas is nagyon jó volt, bár a döntőben Tibyval kioltották egymást.. egyedül talán Durham volt olyan, aki sok sót nem evett meg..

Milo
Olvasó

Pedig pont hogy nem sikerült jól a légiós kiválasztás. Rengeteget dolgozott velük mindhárom edzőnk. Clay például totál betli volt, “szerencsénkre” lesérült, így nem kellett elküldeni és tudtunk helyére hozni plusz költség nélkül Jovanovicot. Thomas 15kiló túlsúllyal érkezett… Eads egészen Vidin érkezéséig egy statgyáros, védekezni nem akaró, fos légiós volt extra felépítéssel. Wiggins helyett a szezon elején Révészt követeltük a pályára, annyira használhatatlan volt. Szasza kezdett el komolyan foglalkozni vele, ott kicsit túl is lett erőltetve támadásban, Vidin szerencsére megtalálta a helyét, de a döntőre nála is elfogyott a “tudomány”. Little is egy hatalmas kapufa volt, szerintem nem volt még olyan… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Hát igen, de nem lehet hogy ezekkel a játékosokkal is az volt a baj, hogy szar volt az edző? Mert végül azért mégis csak kiderült Eadsről is és Wigginsről is, hogy jók.. Wiggins a döntőben is jó volt, csak hát egyedül esélytelen volt, hogy végig bírja azt a nyomást.. Én csak ellenünk láttam Clayt meg Little-t, de nem tűntek rossz képességűnek. Little-nek iszonyat jó felépítése volt, én akkor csodálkoztam, hogy őt cserélitek..(Persze minden meccseteken nem láttam)

Xero
Olvasó

Reméljük Vidin mester nem minden kérdésben a BB1 kommentszekciójából tájékozódik.. XD

fanaticfantastic
Olvasó

bízzunk benne

albc
Olvasó

Fáj mi? 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Vagy jó edző és akkor nem motiválja, hogy egy olyan bajnokságban dolgozzon, ahol esélye sincs bajnoknak lenni, vagy szar edző és marad…
Ki mire szavaz?

fanaticfantastic
Olvasó

Arra szavazok, hogy dugulj el.

WSreborn
Olvasó

Kötve hiszem, hogy a magyar bajnoki cím annyira motiválná, inkább egy sikeres nemzetközi szereplés. Tudod ami nektek még soha sem sikerült.
Most persze a bajnoki címek értékét szajkózod, amiről pár éve még – fáradtolaj vagy bagáry klón nikken – azt hajtogattad, hogy semmit nemzetközi presztízse nincs.
Rájöttem, hogy nem is te vagy itt a legnagyobb baj, hanem azok akik a szánalmas “agy”menéseidre lájkot adnak…

fanaticfantastic
Olvasó

Folytassuk, Vidin mester! Hajrá Olaj!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés