Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Veszprémben sajnálják, hogy nem tudtak elköszönni szurkolóiktól

“Rosszul érint ez mindannyiunkat, hiszen idén is a feljutás volt a cél, amiért mindent megtettünk. Higgadtan, nyugodtan próbáljuk kezelni ezt a helyzetet.”

  •   :

:

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége tegnap bejelentette, hogy a 2019/20-as szezont lezárják a koronavírus járvány miatt, eredményhirdetés nélkül. A helyzetről a B-csoportos HOYA-Pannon Egyetem Veszprém ügyvezetője, Naményi Miklós is elmondta véleményét.

– Természetesen rosszul érint ez mindannyiunkat, hiszen idén is a feljutás volt a cél, amiért mindent megtettünk. Higgadtan, nyugodtan próbáljuk kezelni ezt a helyzetet – nyilatkozta Naményi a klub honlapjának, majd azt is hozzátette, hogy most a jövőre kell koncentrálniuk. A klub vezetősége videókonferencia keretében megbeszélést tart, és dönt a további lépésekről.

És hogy mi lesz a csapat jelenlegi játékosainak és edzőinek a sorsa?

– Annak ellenére, hogy a törvény lehetőséget ad arra, hogy azonnali hatállyal megszüntessük a szerződésüket, természetesen figyelembe vesszük az emberi oldalt is. Habár nem szeretnénk senkit kellemetlen helyzetbe hozni, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a költségvetésünket és a jövőbeni terveket sem.

Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk elköszönni a szurkolóinktól. Reméljük, hogy a következő szezonban is hasonló lelkesedéssel és létszámmal fognak minket buzdítani!

fotó: veszpremkosar.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés